- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #11.861
Ohh canim gördün rahatladım sükur kirmizilara baya alıştık hepimiz cok da korkmayalim artikKızlar şimdi doktordan dönüyorum. Doktor hiç bir sıkıntı yok dedi şükür. Bebiş çok hateketliydi. Çikolata yemiştim gitmeden. Büyümüşte annesinin bitanesi :) progestana devam dedi. Cinsiyet te haftaya belli olur dedi
Evet canim ssvd diyolar benik dr umda yapiyorum dedi ama 2 sezeryan sonrasi yapmiyor muş destek verseydi gozumu kirpmaz giderdimSağlık durumunuz iyiyse sezeryan sonrası vajinaldoğum oluyor internetten bakın isterseniz arkadaşım yaptı.keşke ilkinde de korkmayıp normal yapsaymışım dedi
Ayy cok uzuldum canim yaa Allah esirgesin bebeğini bunda enazindan onlemini basdan almiş oldunRahim ağzı yetmezliğim var benim canım ilk bebeğimi kaybettim 23.haftamda doğum yaptım 6gün yaşadı şimdi o yüzden ameliyat oldum dikiş atıldı
Deneyeyim canim sagolasin salatayi da bol tuketirim halbukiilk zamanlar bnde aynı durumdaydım aglıyodum wc de. sabah kalkınca ac karna kayısı ye salatana bol zeytınyağı koy. baya rahatlatmıştı beni.
Ahh canim yaa kimi hamilelik kanamali.oluyor galiba baksana kim gittiyse şükür bi sorun cıkmadı artık normal gormeye basladım yat dinlen bol bol pozitif düşün haftan ilerledi sonucta düşuk tehliken azaldiAllah’ım yine kanamam başlıyor yarabbim aynı şeyi üçüncü kez yaşıcam sanırım
Daha ne kadar sürecek bilmiyorum o kadar çok yorgunum ki bakmayın burda gırgır şamata yaptığıma hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi hasta gibiyimsakin ol canm senin biraz daha sürecek demek ki kanaman
Kızlar cinsiyeti öğrendikten sonra eşime sürpriz yapmayı düşünüyorum hatta kendimde öğrenmek istemiyorum kız kardeşim öğrensin sürpriz yapalım ama ben meraktan kesin duramam diye düşünüyorum sizin var mı planlarınız
Bu üçüncü oluyor canım içimde doldukça patlıyorum umarım bebeğime bişe yapmazOhh canim gördün rahatladım sükur kirmizilara baya alıştık hepimiz cok da korkmayalim artik
Evet canim ssvd diyolar benik dr umda yapiyorum dedi ama 2 sezeryan sonrasi yapmiyor muş destek verseydi gozumu kirpmaz giderdim
Ayy cok uzuldum canim yaa Allah esirgesin bebeğini bunda enazindan onlemini basdan almiş oldun
Deneyeyim canim sagolasin salatayi da bol tuketirim halbuki
Ahh canim yaa kimi hamilelik kanamali.oluyor galiba baksana kim gittiyse şükür bi sorun cıkmadı artık normal gormeye basladım yat dinlen bol bol pozitif düşün haftan ilerledi sonucta düşuk tehliken azaldi
Allah’ım yine kanamam başlıyor yarabbim aynı şeyi üçüncü kez yaşıcam sanırım
İğnem var ama doktor hemen vurma dedi sanırım hemen kesilsin istemedi biraz içim boşalsın diye galibaİnşallah atlatirsiniz canım dikkatli ol doktorun dediği gibi yat kalma hic inşallah geçer ignen var miydi yaptirsan Allah im size bagislasn yavrunu olumsuz şeyler dusunme artik güçleniyor nazlı kız daha da sıkı tutunur merak etme insallah
Sağol canım Allah razı olsun sizlerdendualrımız seninle inşalah
Canm ya cok geçmiş olsun hemen doktora gidip dusuk ignesi olsaydin. Yastik koy Ayagini uzat bir sure kalkma canm.icindeki birikin kan atiyor demek gene. Bu son olsun insallaj bir daha yasatmasin Allah.Kız oturuyordum bişeyler geldiğini hissettim acaba fitil attım o mu akıyor dedim bi gittim lavaboya şarıl şarıl akmaya başladı zaten böyle kahve rengi kırmızı arası şok oldum yine ped taktım sonra hemen doktorumu aradım anlattım durumu progestan al hemen yat sakın kalkma dedi bu gece takip et durmazsa gel hemen dedi anladım ama bi gün patlarım yine dedim çünkü doldum artık ve bugün ağrım sızım vardı biraz inşallah yine atlatırım
Sen öğren insallah bana da haftaya kesin söyler haftamiz ayni benimde esim den saklamagibi durumum olmaz her kontrolde beraberiz hatta ailecek giriyoruz kizim oglumda giriyor onlar da kardeş lerini merak ediyor muş dr da sağolsun cocuklara anlatiyor bakin kardesiniz burda şöyle falan faln diyeBiz her kontrole beraber gidiyoruz ya ama çok eğlenceli olur bir süpriz yapmak :) ayy şule ikimizinde cuma günü kontrolümüz var günlerimiz de hemen hemen aynı çok heyecanlıyım :)
Ah bacım ah bütün heyecanım kaçtı valla şu hamileliğimden zerre bişe anlayamadımBiz her kontrole beraber gidiyoruz ya ama çok eğlenceli olur bir süpriz yapmak :) ayy şule ikimizinde cuma günü kontrolümüz var günlerimiz de hemen hemen aynı çok heyecanlıyım :)
Yaa ciddi mi ama igne cok iyi geliyor canım kanamayi kesiyor hele taze kansa vurdurmak mantikli degil mi yinede dr işink daha iyi bilirİğnem var ama doktor hemen vurma dedi sanırım hemen kesilsin istemedi biraz içim boşalsın diye galiba
Doktor hemen olma dedi canım sanırım içim biraz temizlensin istedi yatıyorum ayağım yüksekte inşallah demen gibi bu yaşadığım son olur canımCanm ya cok geçmiş olsun hemen doktora gidip dusuk ignesi olsaydin. Yastik koy Ayagini uzat bir sure kalkma canm.icindeki birikin kan atiyor demek gene. Bu son olsun insallaj bir daha yasatmasin Allah.
Hosgeldin canımMrb kızlar bende Yeni katıldım hep okuyorum yazdıklarınızı herkese selamlar
Tam kırmızı değil canım zaten durmazsa acile gidip vurdururum yine doktorumun haberi olur zaten gitmeden ararımYaa ciddi mi ama igne cok iyi geliyor canım kanamayi kesiyor hele taze kansa vurdurmak mantikli degil mi yinede dr işink daha iyi bilir
Selam canım hoş geldin Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahMrb kızlar bende Yeni katıldım hep okuyorum yazdıklarınızı herkese selamlar
Gecmiş olsun progesyran kullanmıyormuydun yada igne cnm yaa dinlet yorma kendını dra sor bakalım ne dıyor panik olmadaAh bacım ah bütün heyecanım kaçtı valla şu hamileliğimden zerre bişe anlayamadım
Hoşbulduk canım benim bir kızım var henüz 3 yasında cok zorlanıyorum hem çocuk hem ev yemek birde mide bulantısıHosgeldin canım
Sen öğren insallah bana da haftaya kesin söyler haftamiz ayni benimde esim den saklamagibi durumum olmaz her kontrolde beraberiz hatta ailecek giriyoruz kizim oglumda giriyor onlar da kardeş lerini merak ediyor muş dr da sağolsun cocuklara anlatiyor bakin kardesiniz burda şöyle falan faln diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?