2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ohh canim gördün rahatladım sükur kirmizilara baya alıştık hepimiz cok da korkmayalim artik

Sağlık durumunuz iyiyse sezeryan sonrası vajinaldoğum oluyor internetten bakın isterseniz arkadaşım yaptı.keşke ilkinde de korkmayıp normal yapsaymışım dedi
Evet canim ssvd diyolar benik dr umda yapiyorum dedi ama 2 sezeryan sonrasi yapmiyor muş destek verseydi gozumu kirpmaz giderdim
Rahim ağzı yetmezliğim var benim canım ilk bebeğimi kaybettim 23.haftamda doğum yaptım 6gün yaşadı şimdi o yüzden ameliyat oldum dikiş atıldı
Ayy cok uzuldum canim yaa Allah esirgesin bebeğini bunda enazindan onlemini basdan almiş oldun
ilk zamanlar bnde aynı durumdaydım aglıyodum wc de. sabah kalkınca ac karna kayısı ye salatana bol zeytınyağı koy. baya rahatlatmıştı beni.
Deneyeyim canim sagolasin salatayi da bol tuketirim halbuki
Allah’ım yine kanamam başlıyor yarabbim aynı şeyi üçüncü kez yaşıcam sanırım
Ahh canim yaa kimi hamilelik kanamali.oluyor galiba baksana kim gittiyse şükür bi sorun cıkmadı artık normal gormeye basladım yat dinlen bol bol pozitif düşün haftan ilerledi sonucta düşuk tehliken azaldi

Biz her kontrole beraber gidiyoruz ya ama çok eğlenceli olur bir süpriz yapmak :) ayy şule ikimizinde cuma günü kontrolümüz var günlerimiz de hemen hemen aynı çok heyecanlıyım :)

Bu üçüncü oluyor canım içimde doldukça patlıyorum umarım bebeğime bişe yapmaz

İğnem var ama doktor hemen vurma dedi sanırım hemen kesilsin istemedi biraz içim boşalsın diye galiba

Canm ya cok geçmiş olsun hemen doktora gidip dusuk ignesi olsaydin. Yastik koy Ayagini uzat bir sure kalkma canm.icindeki birikin kan atiyor demek gene. Bu son olsun insallaj bir daha yasatmasin Allah.

Biz her kontrole beraber gidiyoruz ya ama çok eğlenceli olur bir süpriz yapmak :) ayy şule ikimizinde cuma günü kontrolümüz var günlerimiz de hemen hemen aynı çok heyecanlıyım :)
Sen öğren insallah bana da haftaya kesin söyler haftamiz ayni benimde esim den saklamagibi durumum olmaz her kontrolde beraberiz hatta ailecek giriyoruz kizim oglumda giriyor onlar da kardeş lerini merak ediyor muş dr da sağolsun cocuklara anlatiyor bakin kardesiniz burda şöyle falan faln diye

Canm ya cok geçmiş olsun hemen doktora gidip dusuk ignesi olsaydin. Yastik koy Ayagini uzat bir sure kalkma canm.icindeki birikin kan atiyor demek gene. Bu son olsun insallaj bir daha yasatmasin Allah.
Doktor hemen olma dedi canım sanırım içim biraz temizlensin istedi yatıyorum ayağım yüksekte inşallah demen gibi bu yaşadığım son olur canım

Ben benim doktorumun cinsiyet söyliceüini hiç sanmıyorum çok garantici :) ama bebeğimi görmek için çok heyecanlıyım Allahım inşallah sağ salim büyüyodur kuzularımız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…