2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Cnm geçmiş olsun korkma Allahın izniyle dr dan güzel haberlerle doneceksin inş çıkınca hemen yaz merak ederim.Rabbim yavrularimizi korusun.

Canım sabah gittim bir sıkıntı yok dedi. Her şey yolundaymış olabilir öyle arada kanama aşırı olmadıkça korkma dedi. Çok şükür bin şükür. Ama ikili test için haftaya gel dedi.

Kızlar ikili taramam yapıldı kan tahlilim haftaya çıkacak bebeğim gayet iyi cinsiyetini de erkek dedi ama kesin değil dedi
Sevindim cnm şimdi nasıl rahatlamissindir bebeği görünce. Erkek yada kız hakkımızda hayırlısı olsun cnm yeterki sağlıkla gelsinler bizi birakmasin lar. Bnmde çarşamba randevum nasıl bekliycem bilmiyorum çok özledim bn minnosu mu

Hayırlı olsun ben ikili fln yaptırmayacagım kızımdada yaptırmadım :)

Hayırlı sağlıklı olsun sonucun da iyi çıksın inşaAllah canım

Çok sevindim canım maşallah supanallah. Benimki hiç yorumda bulunmadı :)
Sağolun canlar Allah razı olsun ben kız hissediyordum ama bizimki ters köşe yaptı bana Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah bi maviş daha geliyor ailemize

Canım sabah gittim bir sıkıntı yok dedi. Her şey yolundaymış olabilir öyle arada kanama aşırı olmadıkça korkma dedi. Çok şükür bin şükür. Ama ikili test için haftaya gel dedi.
Cok sukur cnm. Kendini yorma güzel güzel dinlen annesi bebisin Nazlı olacak galiba kız mi yoksa ki . Sağlıklı olsun da kız erkek ne fark eder oyy minislerimiz büyüyor yavaş yavaş

Hem de nasıl rahatladım kıpır kıpırdı abisi gibi inşallah sende görür güzel haberler alırsın canım

Hem de nasıl rahatladım kıpır kıpırdı abisi gibi inşallah sende görür güzel haberler alırsın canım
Maşallah cnm. Burdaki dr erkeğe benziyor ama kesin diyemem demişti 12.haftada . Haftaya çarşamba 14.haftaya girmis oluyorum. Belki kendi dr um söyler yoksa catliycam e bebekde indirim varmış yüzde 50 ogrenseydik ufak ufak bişeyler alırdık bebislere.

Ay canım banada kesin değil dedi haftaya yine bakar söylerim dedi ben Eylül sonuna kadar bişe almayı düşünmüyorum iyice öğrenelim

Sağolun canlar Allah razı olsun ben kız hissediyordum ama bizimki ters köşe yaptı bana Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah bi maviş daha geliyor ailemize

Canım şükür sağlıklıymış küçüğün, Allah sağlık kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…