2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Bende esim otobsle ben ucakla yani 1 kere tecrubem var ama yinede tek binmeye korkuyorum su memleket olaylari bayramda illa gidilcek bende usandim valla zerre ayagim.cekmiyor birazda uzun kalicaz eylule donucem 4une fln

Ben anlayışla karsılıyorum tabıkı anası babası yakınlarını görmek em dogal hakkı da işte insan sinirleniyor bu dönemde daha bi el üstünde tutulmak istiyor hamilelik olmasa ben zaten her sene gıden kv evini dip köşe temizleyip cokta iyi geçinen seven biriyimdir her ne kadar ben aynı degeri görmemiş olsam bile sesimi cıkarmam yani kendimş övmeyimde gelinligimi sonuna kadar yapanlardanım

Canım bunlar hamile kaldığın sene mi Doğum yaptığın mı
2016 martta hamile oldugumu ogrendim 2016 7 ekim dogum yaptim :)
2016 da ikiz kizlarim oldu o sene kiz senesiydi 2017 erkek senesi oluyor 2018 de kiz senesi demektir bence

Korkma canım içinde kalanları atıyorsun taze kan gelmediği sürece korkma inşallah ikili testin de güzel geçer canım

Insallah benimde oyle olur son aylarda genisleyen karindan dolayi tas ķanala dusebilir senide bebegide zehirler muhabbeti var bikac doktor daha gezicem hepsi ayni seyi derse mecbur cokda gecikmeden ameliyat..
Arkadaşım da aynı düşüncelerle tamamladı 9 ayı ama tabi doktorum ne dediği mühim yani birden çok doktora görünmekte fayda var. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ksynsnadi cok coktirmis kendine dayak bile yemis.hala o ezik psikolojide.ona normal geliyo cunku.icimden gelito beddua.bana yaptigini bulsun
Canım beddua etme nolur Allah’a havale et Rabbim herşeyi görüyor biliyor ona İnan güven rahmetli dedem beddua etmeyin beddua o kişiyi bulmazsa döner dolaşır başınıza gelir derdi hepimizin çoluğu çocuğu var bazılarımız yeni evlat sahibi olacak yarın öbür gün başlarına ne gelir bilemeyiz tepkilerinde haklı olabilirsin canım ona lafım olamaz ama beddua dinimizce çok günah bırak Allah bilsin Rabbim gelsin hakkından sen yüreğini ferah tut arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…