2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar 11 hafta 5 günlüküz biz. 3 aydan beri de ilişki yaşamadık. Ne zaman riskli dönem gececek. Bayrama kadar bekleyelim diyoruz yine de
Valla doktor ne zaman izin verirse artık canım bende aynı durumdayım benimki bayağı riskli olduğundan 9 ay boyunca yasak olacak herhalde bir ayda lohusa dersek ohoo hasret kalcaz birbirimize iyice

ikisi elbet farkli ama baya negatif yazmissin cnm,oyle guzel gelinler kaynanalar var ki. ins bize de nasip olur
Ben kaynanamdan onu gornedim.kendi kizlaryla ilgili bisey olsa susar ortbas eder.ama biz olunca milletin agzisasakiz yapar bizi.fesad biri yuzun guler yuzune farkli arkandan farkli konusur.kackere esimi doldururken yakaladim

Ben kaynanamdan onu gornedim.kendi kizlaryla ilgili bisey olsa susar ortbas eder.ama biz olunca milletin agzisasakiz yapar bizi.fesad biri yuzun guler yuzune farkli arkandan farkli konusur.kackere esimi doldururken yakaladim

Allah islah etsin dicem ama koca kadin olmus,su saatten sonra etmez.insallah biz gelinlerimizle guzel iliskilere sahip oluruz.kaynanadan yana sansli olanlardan olamadiysak da

Günaydın güzel anneler güzel keyifli pazarlar diliyorum :) benim eşim şehir dışında maalesef yalnızım bugün
K Karabiberim123 arkdaşım sana katılıyorum bizde 11+5iz ama tık yok. Cuma günüde kanamam oldu zaten doktor kanama alanı yok bir sıkıntı yok dediyse de korkudan ilişkiye giremiyoruz. Ama 9 ay artı lohusalık girmicez mi yaniii
Bebişler iyi olsunda katlanırıx napalım
Bu arada gaz sancısı çeken var mı ? Bitmek tükenmek bilmeyen gazlarım var benim

Baya uzun süre olcak. Bana da son gittiğimde ilişki olmasın demişti. Sağlık olsun tabi önemli olan bebişler.

Benim için sorun değil de adam duvarlara tırmancak artık
Ahahahhah aynen bebeğimizle sen iyi ol yeter bana diyor ama insan eşini özlüyor yani sabah 6-7 gibi işe gidiyor akşam geliyor yemek falan filan derken yorgun oluyor uyuyor yüzümüzü zor görüyoruz neredeyse dün izinliydi evde ailecek vakit geçirdik işte Kuzey bile özlemiş çocuğum ya bende eşimle sarmaş dolaş yatıp tv izlemeyi özlemişim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…