2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hadi gözün aydın canım darısı başıma inşallah :))

Herkese selam canlar Bayramda eşimin memlekete gıdecekmişiz yeni ögrendim bende 16 saat yol arabayla cekilmes dedim eşimde seni uçağa bindireyim diyo ille gitmek zorundaymışım sanki bebegim be ben önemsizmiyiz dıye atıştık cok düşüncesiz bu erkekler ya hiç gidesim yok ucaga hiç binmedim korkuyorum zaten

bence böyle seyleri kafanda büyütme canım uçakla gidip gelirsiniz hem kendini üzme hemde eşinle huzurunu canım hem bebisi düşün arada erkekler böyle dusuncesizlikler yapabiliyor bu sizin onemsiz olduğunuz anlamına gelmez canım

Bende esim otobsle ben ucakla yani 1 kere tecrubem var ama yinede tek binmeye korkuyorum su memleket olaylari bayramda illa gidilcek bende usandim valla zerre ayagim.cekmiyor birazda uzun kalicaz eylule donucem 4une fln

Benim arkadaşımda vardı biraz ağrılı bir gebelik geçirdi taşlardan dolayı ama çok şükür doğum olana kadar idare ettiler ve doğumdan 1 ay sonra ameliyat oldu. Umarım sizin de bebişi bekler saglikla
Insallah benimde oyle olur son aylarda genisleyen karindan dolayi tas ķanala dusebilir senide bebegide zehirler muhabbeti var bikac doktor daha gezicem hepsi ayni seyi derse mecbur cokda gecikmeden ameliyat..

birlikte ucun,ucmak zevkli :) senin icin daha iyi olur tabi ki,bayramda gitmek istemesi de dogal aslinda,hem erkeklerin kesinlikle yuzde yuz kadinlari anlamasini beklemek hayal kirikligi oluyor :) hamilelik doneminde en azindan biraz caba gostermelerini bekliyoruz da iste o da arada :)

Canım benim genelde hemen kesiliyor ama geçenlerde 2-3 gün sürmüştü

Sağolasın canım. Bende jel kullanıyorum progesteron o kahverengi olarak geri geldi dün ve bugün. Korktum leke mi diye ama jel parçaları geldi büyük ihtimal odur. Zaten cuma kontrol oldum iyiydi her şey. Perşembe ikili test için gideceğim nasipse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…