2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kac haftaliksinn canm? Nasil bu kadar farklı diyebiliyorlar.
10 hafta ve 5 gunlukken acile gitmistim bas agrisi 2 gundur duraksamadan agridigi icin doktor bebege bakti hersey iyi demisti ve cinsiyetide erkek gibi dedi tabi kordon degilse demisti 11 haftada 2 li test yaptirdigimda ekografideki bayan olcumleri aldi bana gore kiz dedi hafif kanamam olunca acile gittim tekrar 2 gun sonra bebekte bi sorun yok ve cinsiyeti erkek dedi suan 13 haftasindayim ve kasik agrisindan doktora gittigimde ( sehir disindaki) bana kiz dedi

yani acikcasi ben zaten cinsiyeti i merak etmiyordum o benim minigim olucak zaten ve doguma kadar surpiz istiordum ama ilk doktor cinsiyetini biz sormadan soyleyince ikinciside aynisini yapinca cinsiyet merak uyandirdi hahahha ve bu arada bir sorum olucak

13 haftalarda dusuk riski olurmu ? kalp dururmu bebegin ? bir bayan beni korkuttu kafamda kuruyorum ama icimde kotu bir his yok

Ay valla cok degisik olmus sizin durum ya insan daha cok merak eder gercekten. Ilk bebeğin mi olucak? Valla canm kadin seni dusuk tehlikelisi var diye neden korkuttu?Dusuk tehlikesi ilk 3 aydan sonra azaliyor dedi doktorum ha bitiyor mu hayir yani bence 9 ay risk var. Ama ilk 3 ay gibi değil. Bende cok korkuyorum.bugun yüzdüm baya hemen kurmaya basladim acaba bir sey oldu mu bebege diye. Birde bende erken dogum korkusu var ssurekli ruyamda goruyorum. Mide bulantın devam ediyor mu canm? Benim hafifledi ama hala devam 13 haftaligim.

Mrb iyi akşamlar herkese birçoğunuz cinsiyeti öğrendiniz ama cinsiyet için sürpriz yapmak isteyenler için balon patlatma dışında bişey buldum farklı geldi bana. Resim ekliyorum. Bir balon delik pembe ya da mavi hangi balon şişerse

Eklentiler

• 20180812_231351.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 64
Ucuz bir yontemi de olmuş ben cok begendm

Kızlar 1 hafta önce küçük bi kanamam oldu. Dr uma gittiğimde devam etmeyebilir dedi ve kahverengi olarak devam ediyor. Kahverengi lekelenme yaşayan var mı aranızda. Ayrıcs tüp bebek oldugu için de endişeliyim

Kızlar 1 hafta önce küçük bi kanamam oldu. Dr uma gittiğimde devam etmeyebilir dedi ve kahverengi olarak devam ediyor. Kahverengi lekelenme yaşayan var mı aranızda. Ayrıcs tüp bebek oldugu için de endişeliyim
Canım progestan falan vermedi mi doktor benim de sürekli oluyor ben progestan ve proluton iğne kullanıyorum ama benşm normal oldu sor istersen doktoruna

benim nerdeyse hic olmadi migde bulantim 9 haftalikken bir kere olmustu sanirim sonrada kayboldu gitti bende gogus agrisi vardi suanda hafif var ve kasik agrisi evet bende oyleyim havuza girdim ciktigimda korkuyordum birsey oldu diye hata halen kuruyorum birsey oldu diye internetten kasik agrilarina bakiorum

Bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek ama bebeğim baş aşağı duruyor vücudumda ki kramplar yüzünden kesenin içinde yeri daralmış, bende yine kusuruyorum ve kramplar ile uğraşıyorum. Görseniz ultrason görüntüsünde bebeğimi düzgün göremedim kocaman kramp yeri vardı. Vücudum susuz ve vitaminsiz kalmış, dikkat etmezsem erken doğum olabilirmiş. Nasıl dikkat edip normal pozisyona gelmesini sağlayacağım bilmiyorum

Günaydın kızlar. Sol tarafıma yatınca minik sizi hissediyorum. Sağa yatınca bir şey yok. Sola kaymış olabilir mi acaba. Çünkü kan akışı için sol tarafa yatmak daha iyiymiş. Sola yatınca sizi olmaya başladı aşağı tarafta

stresten uzak kalarak tabi ki de, ne kadar mümkün olur bilmem ama, bebeğin için kendine dikkat et canım.

yaa bu da değişik bir yöntemmiş, kızıma güzel bir eğlence olabilir gerçi patlat ona çıkarsa gıcık olur kesin

canım çok anladığım konular değil ama inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…