2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
söyler çünkü 10 haftalikken gitmistik 15 gun sonra gel hem ikili hemde cinsiyetine bakalım demişti tabi bizimki çok hareketli gösterirse
bol bol su ic ve uzanirken ayaklarinin altona yastok koy canım

Canm o çok küçük şu an geziyor oralarda göbeğinin üstüne yatmadigin sürece sıkıntı yok.sol ayatsan daha iyi ama sizi olup rahatsız ediyorsa saga da yatabilirsin

Canm o çok küçük şu an geziyor oralarda göbeğinin üstüne yatmadigin sürece sıkıntı yok.sol ayatsan daha iyi ama sizi olup rahatsız ediyorsa saga da yatabilirsin
Birkaç gündür sola yattıkça hissediyorum çünkü. Sanki çocuğun üstüne yatıyorum da eziyorum gibi hissediyorum yarın randevum çok merak ediuorum

günaydınn,bu gece yine üşüyerek uyandım hatta sıtma tuttu diyeyim eşim sıfır kolluyla uyurken ben.uzun kollu üstüne kalın hırka yorgan ve pike örttüğüm halde yaklaşık 3 saat titredim kendim için değil de bebeğim için çok korktum ya bişey olursa diye yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek

Ay canım ya ne güzel bir haber bu çok sevindim Rabbim sağlık versin inşallah Allah’ım bebeğinizi size bağışlasın canım
Amin Canım Insallah Rabbim bir daha acısını yaşatmasın . sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip eylesin bana da herkese de Insallah

Kasik ağrısı bende de var hafif hafuf giriyor ama ben bebegin hareketleri hissetmeye basladim gerginlik olarak o beni biraz rahatlatiyor sen hissediyon mu?

Boyle birseyi ilk kez duydum. 9 ay boyunca kusanlar var. Insaallah kusmalarin bulantilarin bir an once gecer de rahatlarsin.

2.5 ay falan var aralarinda

Benim kizim da 2015 ocak dogumlu.

Gunaydin kızlar bugün bizimde kontrolümüz var insallah cinsiyetini öğreniriz..
Birde birsey merak ediyorum ben biraz kilolu oldugumdan ayaktayken göbeğim çıkıyor zaten normaldede vardı ama sirt üstü yattığımda dümdüz hala bir çıkıntı yok sizde de öyle mi yoksa benim normalde kilolu oldugumdan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…