2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
canım benimde erkek tabloya eklermisin

Akşam yatmadan parol içtim gece güzel uyudum çok şükür şimdi yine bas agrısı var kahvaltı yapıp parol içicem yıne siz nasıl oldunuz

hala toparlanamadı kuzum, normalde giydiği kıyafetler emanet gibi durmuş üstünden düşecek gibi ishali de atlatırsak inşallah toparlanır artık.

hala toparlanamadı kuzum, normalde giydiği kıyafetler emanet gibi durmuş üstünden düşecek gibi ishali de atlatırsak inşallah toparlanır artık.
İnş canım ya onlar hasta olmasın kuzum benım ya kıyamam bende mümkün oldugunca oğlumdan uzak duruyorum yanıma gelıyo öpmek ıstıyo çok üzülüyor

Canım hayırlı olsun bebişin ultrason resminde çok belliydi erkek olduğu yazmanı bekliyordum ben de. Yaşadığın streslerle alakalıdır belki de rahatladıkça düzene girecektir bol su içip kendini rahatlatacak bişeylerle meşgul ol doktorun vitamin takviyesine başlamıştır mutlaka onları kullan. İnş düzsne girecek herşey
yaa bu da değişik bir yöntemmiş, kızıma güzel bir eğlence olabilir gerçi patlat ona çıkarsa gıcık olur kesin
Ona bi güzellik yapıp patlak olmayan balonu verin canım bence de balon şişince çok mutlu olacaktır

İnş canım ya onlar hasta olmasın kuzum benım ya kıyamam bende mümkün oldugunca oğlumdan uzak duruyorum yanıma gelıyo öpmek ıstıyo çok üzülüyor

ay kıyamam. aynen onlar iyi olsunlar da, bi kaç gün hepimiz iyi olalım inşallah.

Ona bi güzellik yapıp patlak olmayan balonu verin canım bence de balon şişince çok mutlu olacaktır

torpil diyosun olabilir, bu sefer bişiler yapmak istiyorum eşim oke derse tabi, pek sevmez böyle şeyleri.

Çok uyuma problem olur mu kızlar? Benim uykum çok geliyor herkes uyuma bebeğin yapışık olur hareketsiz olur felan diyor

hala bişi yemiyo musun?

yani enerji almadığın için vucüt enerji harcamak istemiyor bu nedenle de uyuyor olabilirsin.

bi de uzanıyo musun bayaa baya uyuyo musun?

hareketli olmanın hiç dezavantajını duymadım ama uyumanın dezavantajı olur mu bilmem. sadece uyku uykunun hamurudur derler ya, uyudukça uykun geliyodur belki, yürüyüşe falan çıkmaya çalış olmazsa.

ay kıyamam. aynen onlar iyi olsunlar da, bi kaç gün hepimiz iyi olalım inşallah.

torpil diyosun olabilir, bu sefer bişiler yapmak istiyorum eşim oke derse tabi, pek sevmez böyle şeyleri.
Benimki de öyle canım biz daha heyecanlı yaşıyoruz erkekler daha düz yaşamayı seviyorlar o yüzden bence eşine patlak olanı ver gitsin

Benimki de öyle canım biz daha heyecanlı yaşıyoruz erkekler daha düz yaşamayı seviyorlar o yüzden bence eşine patlak olanı ver gitsin

normalde ne meraklıydı bunda öğrenmeyelim cinsiyeti diye tutturdu, dedim ben öğreneyim sana söylemicem söz, hazırlıkta cinsiyet önemli, kızımın kıyafetleri seçeyim mi yoksa cinsiyeti farklıysa yeni mi alayım onun stresiyle 7 ay daha bekleyemem

Benim kusmalarım bitmedi haala Poşetle geziyorum yürüyüş yaptığım hareket ettiğim zaman da bulantım artıyor Uyumak değilde uzanıyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…