- 5 Aralık 2015
- 355
- 461
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.281
Boşver canım benim sinirlenme bebeğini düşünArkadaş öl diye sana demedi bana demedi yüzüme bakmadılar resmen paran olmayınca çektiğin çile anlamında dedi neden bi sen alındın biz hamile değil miyiz biz devlete gitmedik mi biz doğurmadık mı nedir bu
Sinirlenmek değil de gereksizlik :)Boşver canım benim sinirlenme bebeğini düşün
Kapatmadan size tavsiye önümüzde 6 ay bar nasipse uçan kuşa alınarak o bebeği üzmeyin günahtır ve bunu da başkalarına yüklemeyin önce Çuvaldız sonra iğneBakın son kez yazıyorum su hesapta kapanmadı gitti talepte ettim yazıyorum dayanamıyorum ben devletler söyle kötü böyle kötü paranız yoksa ölün sunun basına bu geliyo su geliyo tabirlerine kızdım bazı insanlar mecbur tamam mı?onlarında psikolojisini bozabilirsiniz hamileler çünkü siz paranızla güzel yerlere gdiin bazıları köyde bazıları farklı durumlarda ben bu tabirlere kızdım onaylayan da söylüyo zaten bana onaylamayanlada artık tartışmak istemiyorum su hesapta kapansa kurtulsam bozun insanların morali ama onlar alıngan evet alınganım tamam oldu mu yeter artık..
Bende zamanında gittim aileden herkes te gitti devlete tamam kabul sanki ben gidiyorum diye ben ağa paşa çocuğu değilim eşim asgari ücretle çalışıyor ben ev hanımıyım evim kira ve her gidişte sadece 15 lira ödüyorum giriş ücreti o yüzden koymuyor fazla. Konuyu çok farklı yerlere çekiyorsun yok köyde olanlar var falan ben asla kimseyi küçümsemedim küçümsemem düşmez kalkmaz bir allah lütfen daha fazla uzatma konuyu istersen bebeğine yazık bu stresler.Bakın son kez yazıyorum su hesapta kapanmadı gitti talepte ettim yazıyorum dayanamıyorum ben devletler söyle kötü böyle kötü paranız yoksa ölün sunun basına bu geliyo su geliyo tabirlerine kızdım bazı insanlar mecbur tamam mı?onlarında psikolojisini bozabilirsiniz hamileler çünkü siz paranızla güzel yerlere gdiin bazıları köyde bazıları farklı durumlarda ben bu tabirlere kızdım onaylayan da söylüyo zaten bana onaylamayanlada artık tartışmak istemiyorum su hesapta kapansa kurtulsam bozun insanların morali ama onlar alıngan evet alınganım tamam oldu mu yeter artık..
Ufff şartlarımda müsait değil seni de ilgilendirmiyo yazdıgımada pişman ettiniz zaten Allah büyük ben sadece bu tabirleriniz insanları üzdüğünü belirttimBakın ben tartışma insanı değilim haksızlık size yapılsa ve buna inansam o zamanda yazardım kişisel değil durum sadece siz fazlasıyla uzatıp hepimizden ayrı bir hamile psikolojisine girdiniz ve kaç kişiyi gerdiniz hiç yere terbiyesiz falan demenize alınmam neden kendimi bilirim sizde doktorunuzu bilin alınmayın benim doktorum hastanem pırlanta deyin ne var zırlıycak
bendende size tavsiye bilip bilmeden kimsenin ahını almayınKapatmadan size tavsiye önümüzde 6 ay bar nasipse uçan kuşa alınarak o bebeği üzmeyin günahtır ve bunu da başkalarına yüklemeyin önce Çuvaldız sonra iğne
zaten benim dediğim olayları bi ger cevrinde okuyun bi kişi yazmadı birkaç kişi gerçekten ağır konuştu neyse ben ve birkaç kişi alınganız sizlerde haklısınız uzatmaya gerek yok dedikçe uzuyorBende zamanında gittim aileden herkes te gitti devlete tamam kabul sanki ben gidiyorum diye ben ağa paşa çocuğu değilim eşim asgari ücretle çalışıyor ben ev hanımıyım evim kira ve her gidişte sadece 15 lira ödüyorum giriş ücreti o yüzden koymuyor fazla. Konuyu çok farklı yerlere çekiyorsun yok köyde olanlar var falan ben asla kimseyi küçümsemedim küçümsemem düşmez kalkmaz bir allah lütfen daha fazla uzatma konuyu istersen bebeğine yazık bu stresler.
Ah almak bu kadar kolay demek Allah’a bırakmak en güzeli... sürekli ah dı hak dı helal di değildi yapmayın komik duruyor . Yazdığına pişman olmana sevindim benim için şimdi kapandı konu herkese iyi geceler rahatsızlık verdiysem diğer arkadaslardan affalo dediğim gibi haksıZlığa gelemiyorum dayanamıyorumUfff şartlarımda müsait değil seni de ilgilendirmiyo yazdıgımada pişman ettiniz zaten Allah büyük ben sadece bu tabirleriniz insanları üzdüğünü belirttim
bendende size tavsiye bilip bilmeden kimsenin ahını almayın
Yat dinlen arkadaşım boşver kafana takma öyle bişet demedik yapmadık alalım ah allah büyük bizim burda bi laf vardır beddua haklıysa geçer haksızsa sahibine döner diye varsın etmesin hak hukuk bu işin diğer dünyası da varAh almak bu kadar kolay demek Allah’a bırakmak en güzeli... sürekli ah dı hak dı helal di değildi yapmayın komik duruyor . Yazdığına pişman olmana sevindim benim için şimdi kapandı konu herkese iyi geceler rahatsızlık verdiysem diğer arkadaslardan affalo dediğim gibi haksıZlığa gelemiyorum dayanamıyorum
Çünkü yazılan ağır şeylerden rahatsız olduğunu söylemek anlayışsız bazı insanlara denk gelmekmis ondan pişman oldum..komik dursun ah kalmaz ister tanı ister tanima ben helal etmiyorum hamile kadın üzülüyorum böyle ağır konuşmayın bakın bizde gapıcaz kötü oldum deyince tok alıngansın sölesin bölesin..daha gelmez alınır da yazmışsın terbiyesizlik tekrar söylüyorum topik senin olsunAh almak bu kadar kolay demek Allah’a bırakmak en güzeli... sürekli ah dı hak dı helal di değildi yapmayın komik duruyor . Yazdığına pişman olmana sevindim benim için şimdi kapandı konu herkese iyi geceler rahatsızlık verdiysem diğer arkadaslardan affalo dediğim gibi haksıZlığa gelemiyorum dayanamıyorum
Tamam gerçekten artık baydı bu konu sen kendi açından haklısın tamam rahatladın mı benim dediklerimin hepsi yanlış kusura bakma özür dilerim.Z
zaten benim dediğim olayları bi ger cevrinde okuyun bi kişi yazmadı birkaç kişi gerçekten ağır konuştu neyse ben ve birkaç kişi alınganız sizlerde haklısınız uzatmaya gerek yok dedikçe uzuyor
Aynen öyle kötü her söz sahibini bulur içim rahat kimse kötülük etmedi haksızlığı söylendikçe mağduru oynadı ahlar havada uçuştu . Hadi uyuyalım :)Yat dinlen arkadaşım boşver kafana takma öyle bişet demedik yapmadık alalım ah allah büyük bizim burda bi laf vardır beddua haklıysa geçer haksızsa sahibine döner diye varsın etmesin hak hukuk bu işin diğer dünyası da var
Biz hamile değiliz biz üzülmedik biz sinirlenmedik çünkü haklısın ben o gün sinirimden agladımda hakkımı kime helal etmeyim o zaman lütfen bak gece gece sinirlenmeyim diyorum ama dayanamıyorum lütfen artık. Sana allah rahatlık versin iyi geceler bu konu da burada kapansın.Çünkü yazılan ağır şeylerden rahatsız olduğunu söylemek anlayışsız bazı insanlara denk gelmekmis ondan pişman oldum..komik dursun ah kalmaz ister tanı ister tanima ben helal etmiyorum hamile kadın üzülüyorum böyle ağır konuşmayın bakın bizde gapıcaz kötü oldum deyince tok alıngansın sölesin bölesin..daha gelmez alınır da yazmışsın terbiyesizlik tekrar söylüyorum topik senin olsun
Uyuyalım arkadaşım iyi geceler kendine de bebişe de iyi bakAynen öyle kötü her söz sahibini bulur içim rahat kimse kötülük etmedi haksızlığı söylendikçe mağduru oynadı ahlar havada uçuştu . Hadi uyuyalım :)
Ya bana bişey yazıyorlar ben ona cevap verince sen üstüne alınıyorsun konuyu ben yazdım diyorsun tamam sen yazdın ama ağır konuşanlarda vardı destek olunmak farklı başka moraller bozmak farklı..kız bana umarım alınır da gelmez demiş babasının topiği sanki gelmicem de gerçi onun yaptığı terbiyesizlik netBiz hamile değiliz biz üzülmedik biz sinirlenmedik çünkü haklısın ben o gün sinirimden agladımda hakkımı kime helal etmeyim o zaman lütfen bak gece gece sinirlenmeyim diyorum ama dayanamıyorum lütfen artık. Sana allah rahatlık versin iyi geceler bu konu da burada kapansın.
Çok zordu gerçekten sevinçten ağlamak ne demek yaşamış oldum 2 kereçoook geçmiş olsun ne stresli bir bekleyiş olmuştur o atlatmissin sukur
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun arkadaşım. Zor günler geçirmişsin ama geçmiş gitmiş. Çok şükür. Allah kimseyi sağlığıyla evladının sağlığıyla imtihan etmesin. En önemli şey sağlık. Tekrar çok geçmiş olsun
Amin inşallahCanım zor günleri atlatmışsın çok şükür senin adına çok sevindim Allah cumleten minnak bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin
Ben sana bişey söyleyim mi arkadaşım kimse senin şahsına ağır hiçbişey yazmadı en başından konuya dahil olan sensin laf atan sensin yok psikolojim bozuldu ağladım ettim tamam kusura bakma istediğin gibi de gir çık topige kimse karışamaz böyle hakkımız yok. Lütfen artık rica ediyorum ben elli oldu özür dilerim yazdım senden 1 kere öyle bi mesaj okumadım anca hakkımı helal etmiyorum anlaşılıyo zaten herşey artık sende uyumalısın bence senin sinirlerin bozulmuş bi kaç gün başka şeylerle ilgilen kafan dağılsın iyi gelirYa bana bişey yazıyorlar ben ona cevap verince sen üstüne alınıyorsun konuyu ben yazdım diyorsun tamam sen yazdın ama ağır konuşanlarda vardı destek olunmak farklı başka moraller bozmak farklı..kız bana umarım alınır da gelmez demiş babasının topiği sanki gelmicem de gerçi onun yaptığı terbiyesizlik net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?