- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.241
Canım zor günleri atlatmışsın çok şükür senin adına çok sevindim Allah cumleten minnak bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayı nasip etsinMerhaba kızlar uzun zamandir girmiyorum.çok stresli üzüntülü günler geçirdim 2li testim riskli çıktı devlette sonra ozeldeki doktoruma gittim orada birde toksoplazma bakterisi almış olabileceğim ve bu yüzden bebeğin etkilenebileceği söylendi.Yani herşey üst uste geldi.Aminosentez önerildi.ama aminosentez için 18.haftayı sonuç icinse 1 ay daha bekleyecektim.Neyseki bir kan testiyle çocuğun genetik rahatsızlığı olup olmadığı ogrenilebiliyormus Amerikaya kan gönderildi.Diğer bakteri içinde test yapildi.Geçen hafta bakteri ile ilgili sonucum güzel çıktı 4 aydan daha önce geçirmişim hastalığı yani bağışlık kazanmışım hamilelikten önce bu çok iyi.Diğeri ise bugün geldi o da iyi çıktı çok şükür.Ama günler geçmek bilmedi.Her günümü dua ederek geçirdim.Hiç birseyi dert etmeyin hiç bir şey sağlıktan önemli degil.Cinsiyette onemli değil sağlıklı olsun yeter bebeklerimiz.Bundan sonra tek istedigim sağlıkla bebegimi kucağıma almak.
Merhaba kızlar uzun zamandir girmiyorum.çok stresli üzüntülü günler geçirdim 2li testim riskli çıktı devlette sonra ozeldeki doktoruma gittim orada birde toksoplazma bakterisi almış olabileceğim ve bu yüzden bebeğin etkilenebileceği söylendi.Yani herşey üst uste geldi.Aminosentez önerildi.ama aminosentez için 18.haftayı sonuç icinse 1 ay daha bekleyecektim.Neyseki bir kan testiyle çocuğun genetik rahatsızlığı olup olmadığı ogrenilebiliyormus Amerikaya kan gönderildi.Diğer bakteri içinde test yapildi.Geçen hafta bakteri ile ilgili sonucum güzel çıktı 4 aydan daha önce geçirmişim hastalığı yani bağışlık kazanmışım hamilelikten önce bu çok iyi.Diğeri ise bugün geldi o da iyi çıktı çok şükür.Ama günler geçmek bilmedi.Her günümü dua ederek geçirdim.Hiç birseyi dert etmeyin hiç bir şey sağlıktan önemli degil.Cinsiyette onemli değil sağlıklı olsun yeter bebeklerimiz.Bundan sonra tek istedigim sağlıkla bebegimi kucağıma almak.
Ben de bugün müthiş bir kanamayla üniversite hastanesine gittim. Tam kan sayımı yaptılar dalga geçer gibi. O halimle 1 saat bekletip bir de beğenmiyorsanız gidin diye kovaladı doktor. Allah mecbur bırakmasın bazılarını akıl almıyor gerçekten.
Bu kanamalar ne zaman bitecek yaaa
Bosver canım ne güzel burda etkileşim kuruyoruz niye 1 kisi sadece alındı seninde dedigin cesit cesit insan var cok takılmamak gerek bence çünkü kimse kimsenin halinden anlamıyor hepimizin farklı dertleri problemleri var ona bakarsakarkadaşlar nasıl kapatılıyor bu hesap size zahmet bilenler bi söylesin hemen,
hastane muhabbetleri kizlar tam okumadım ama bende devlet hastanesinde dogum yaptım ama korka korka gittim çünkü annem de orda kardesimi doğurmuştu oyle anlattı ki bana kasap canlandı gözümde ama hiçte oyle değildi cok da memnun kaldim Allah izin verirse bunu da ayni hastanede yapmayi düşünüyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsn kotu heryerde var ozel devlet farketmez bnde ozeldeki doktordan memnun kalmayıp devlete geçmiştim ve tavsiye de ediyorum genelde dedigim gibi Rabbim iyilerle karşılaştırsin simdiden bunları düşünüp gerilmeyinAmin canım inşallah. Vallahi pişman oldum yazdığıma yazmadığıma kendimi de kötü hissediyorum arkadaş ağlamış falan içime dert oldu şu anda ama yazdıklarıda yanlış öyle üzmek kırmak değil di amacım. Dediğin gibi dengemiz şaştı normalde o hastaneyi başına yıkarım o kadının ama kalkıp bişey söyleyemedim çıktım ağlayarak eve gittim sinirimden. O arkadaştan da tekrar özür dilerim yani belli ki yanında ailesi falan yok uzak bi yerde inşallah allah iyilerle karşılaştırsın onu da herkesi de
Aynen canim.bende yaptirmadim yaptırmayi da düşünmüyorumİyi akşamlar ben burada okuduğum bazı yazılar yüzünden 2li tarama yaptırmadım 4 lü taramayı da yaptırmak istemiyorum bi arkadaş yazmış kıyamam ne stresler çekmiş kullanıcı adını unuttum Allah sabır versin.Testler riskli çıktı diyip hamile halimle üzülmek istemiyorum.Detaylı ultrason da 20.hafta çok uzman bi doktora gitçem inşallah.Rabbim sağlık versin evlatlarımıza
Cok gecmis olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah baska yere de git mutlaka bol bol dinlen yordun heralde kurbanda kendini aman dikkat et kendine bizede haber ver canimBen de bugün müthiş bir kanamayla üniversite hastanesine gittim. Tam kan sayımı yaptılar dalga geçer gibi. O halimle 1 saat bekletip bir de beğenmiyorsanız gidin diye kovaladı doktor. Allah mecbur bırakmasın bazılarını akıl almıyor gerçekten.
Bu kanamalar ne zaman bitecek yaaa
hastane muhabbetleri kizlar tam okumadım ama bende devlet hastanesinde dogum yaptım ama korka korka gittim çünkü annem de orda kardesimi doğurmuştu oyle anlattı ki bana kasap canlandı gözümde ama hiçte oyle değildi cok da memnun kaldim Allah izin verirse bunu da ayni hastanede yapmayi düşünüyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsn kotu heryerde var ozel devlet farketmez bnde ozeldeki doktordan memnun kalmayıp devlete geçmiştim ve tavsiye de ediyorum genelde dedigim gibi Rabbim iyilerle karşılaştırsin simdiden bunları düşünüp gerilmeyin
Valla çok haklısın canım ben o anki sinirle yazdım bidaha gitmem falan diye ama sorun devlet özel meselesi değil gerçekten insan gibi insanla karşılaşmak allah hepimizi düzgün vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallahhastane muhabbetleri kizlar tam okumadım ama bende devlet hastanesinde dogum yaptım ama korka korka gittim çünkü annem de orda kardesimi doğurmuştu oyle anlattı ki bana kasap canlandı gözümde ama hiçte oyle değildi cok da memnun kaldim Allah izin verirse bunu da ayni hastanede yapmayi düşünüyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsn kotu heryerde var ozel devlet farketmez bnde ozeldeki doktordan memnun kalmayıp devlete geçmiştim ve tavsiye de ediyorum genelde dedigim gibi Rabbim iyilerle karşılaştırsin simdiden bunları düşünüp gerilmeyin
İnşallah canimValla çok haklısın canım ben o anki sinirle yazdım bidaha gitmem falan diye ama sorun devlet özel meselesi değil gerçekten insan gibi insanla karşılaşmak allah hepimizi düzgün vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
Amin inşallah benim Ozelde gittim dr bidahaki kontrol icin gun verirdi sonra takvime bakar iki gun sonrasini verirdi ki kontrol suresi bitsin odeme yapayım bir iki derken biraktim hastaneyi devletteki dr da cok iyiydi dogumhanedeki ebe hemşire neyse hepsi çok ilgiliydi hatta kızmak yerine teşekkür bile ettiler insallah bu sefer de ayni şekilde olurKesinlikle katılıyorum sana . Bulunduğum şehirde 3 tane özel hastane var. Bir tane doğu karadenizin en büyük eğitim ve araştırma hastanesi. Eşim devlet hastanesinde acil doktoru. Ben rutin kontrollerimi özelde oluyorum. Ama o eğitim ve araştırma hastanesinde perinatalog buldum şuan ona gidebilmek için kılı kırk yarıyorum. Çünkü biliyorum ki iyi bir doktor.
Bir doktor eşi olarak şunu üzülerek söylüyorum ki ne yazık ki iyi doktorda var kötü doktorda. Bazen bir doktor ilaç vermeden ya da serum yapmadan hastayı gönderir en kötü doktor ilan edilir. Halbuki bilmezler ki o taktıkları serumdan bile döner sermaye alırlar. Vicdanlı doktor ihtiyaç duymayan hastaya takmaz bazı doktorlarda sırf puan toplayıp daha fazla döner semaye alabilmek için serumlar bir sürü tahliller röntgenler yapar. Bazen hiçbir şey göründüğü gibi olmayabiliyor. Bu devlet-özel arası muhabbet çok gereksiz yerlere gitti bence . Çok üzücü. Çok söylenecek şey var aslında hastanelerin işleyişlerini gerek özel gerek devlet az çok bilen biri olarak ama en iyisi mi bende kalsın :) Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasil etsin. Ve hepimizi hayırlı dürüst doktorlarla karşılaştırsın.
çoook geçmiş olsun ne stresli bir bekleyiş olmuştur o atlatmissin sukurMerhaba kızlar uzun zamandir girmiyorum.çok stresli üzüntülü günler geçirdim 2li testim riskli çıktı devlette sonra ozeldeki doktoruma gittim orada birde toksoplazma bakterisi almış olabileceğim ve bu yüzden bebeğin etkilenebileceği söylendi.Yani herşey üst uste geldi.Aminosentez önerildi.ama aminosentez için 18.haftayı sonuç icinse 1 ay daha bekleyecektim.Neyseki bir kan testiyle çocuğun genetik rahatsızlığı olup olmadığı ogrenilebiliyormus Amerikaya kan gönderildi.Diğer bakteri içinde test yapildi.Geçen hafta bakteri ile ilgili sonucum güzel çıktı 4 aydan daha önce geçirmişim hastalığı yani bağışlık kazanmışım hamilelikten önce bu çok iyi.Diğeri ise bugün geldi o da iyi çıktı çok şükür.Ama günler geçmek bilmedi.Her günümü dua ederek geçirdim.Hiç birseyi dert etmeyin hiç bir şey sağlıktan önemli degil.Cinsiyette onemli değil sağlıklı olsun yeter bebeklerimiz.Bundan sonra tek istedigim sağlıkla bebegimi kucağıma almak.
arkadaşlar nasıl kapatılıyor bu hesap size zahmet bilenler bi söylesin hemen,
Hak helal etmemek derken ??? Ne hakkınız var bende nasıl bir hak görüyorsunuz yahu siz kırıldım ağladım diye burda yağdınız gürlediniz kimse şahsınıza bişey demedi ama bakıyorum da kırıldığınız doğru değil böyle hassas bünyeniz olsa burda sizde bunları yazamazsınız kaldı ki baştan beğenmiyorsanız niçin katılım yapıyorsunuz ilk yada 3 hamilelik annelik ölçütü olarak baz alınıp ona göre değer verilip mi yazılmalı çok yanlış düşünüyorsunuz bencilce yaklaşımınız var alındım dediniz ama fazlasıyla anlamsızdı ve üstüne ekleyip siz daha çok kırıcı oldunuz üstelik isteyerek bilerek kim kime hak helal etmemeli??? Nedir bu hak helal etmemek şaka mı forum burasıBen tek tek cevap atmak istemiyorum beni elestirenlere bende hakkımı helal etmiyorum..ben kimseden cekinmiyorum kim neyse söyleyin şikayet edin yani siz yanmasanız baskası yanar bu kadar eminseniz yürekli olun buyurun şikayet edin..ben bi hastahane için de konuşmadım genel anlamda herkes yazdığı için söyledim devlet hastahaneleri lafı geçtiği için..benim kızımı dogurdugum doktor farklıydı normal Doğum yaptım hayatta hiç bi hamileye çok ağır seyleri yazmadım öl fln yani sonuçta herkes hassas tabi dert anlatılır ama genellemek yanlış ve kelimeler ho değildi..ben tartısmıcam anlasamıyorum çünkü zaten bu forumda bazıları baştan beri garip bazılarının ilk hamilelikleri oldugunu daha ilk okudugumda anlıyorum..o gün ağladım üzüldüm sonra eşimle konustum o da bana destek olunca rahatladım valla o da benim gibi düşündüğü için aman dedi yarın bi gün onların yasadıgı durumla ilgili biri kötü bişe yasar onlarda kırılır Şen'de alıngan yazarsın dedi ama tabi kimse bişe yasasın maruz kalsın mecbur olsun istemeyiz herneyse tartısmıcagımı söylemiştim o gün lütfen konuşmayalım tamam size göre siz haklısınız bana göre de ben..
Haklısınız bana ilaç vermedi falan değil sıkıntı bi ultrasonla bakmadı kadın bana aktif kanaman olsa bile pruloton iğne vurup yollayacaktım ultrasonla bakmayacagım dedi bunun ne kadarı doğru allah aşkına bi bana söyleyin ya böyle bi mantık var mı lütfen. Ultrasondan da mı döner sermaye oluyor bi baksa eline mi yapışırdı nasıl bi doktorluk aşkı da sermaye almayacgım diye ultrasonla bakmıyor ??? Kusura bakmayın benim yaşadığım olay hiçbir şekilde akla mantığa sığmayacak bişey.Kesinlikle katılıyorum sana . Bulunduğum şehirde 3 tane özel hastane var. Bir tane doğu karadenizin en büyük eğitim ve araştırma hastanesi. Eşim devlet hastanesinde acil doktoru. Ben rutin kontrollerimi özelde oluyorum. Ama o eğitim ve araştırma hastanesinde perinatalog buldum şuan ona gidebilmek için kılı kırk yarıyorum. Çünkü biliyorum ki iyi bir doktor.
Bir doktor eşi olarak şunu üzülerek söylüyorum ki ne yazık ki iyi doktorda var kötü doktorda. Bazen bir doktor ilaç vermeden ya da serum yapmadan hastayı gönderir en kötü doktor ilan edilir. Halbuki bilmezler ki o taktıkları serumdan bile döner sermaye alırlar. Vicdanlı doktor ihtiyaç duymayan hastaya takmaz bazı doktorlarda sırf puan toplayıp daha fazla döner semaye alabilmek için serumlar bir sürü tahliller röntgenler yapar. Bazen hiçbir şey göründüğü gibi olmayabiliyor. Bu devlet-özel arası muhabbet çok gereksiz yerlere gitti bence . Çok üzücü. Çok söylenecek şey var aslında hastanelerin işleyişlerini gerek özel gerek devlet az çok bilen biri olarak ama en iyisi mi bende kalsın :) Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasil etsin. Ve hepimizi hayırlı dürüst doktorlarla karşılaştırsın.
Çok doğrusun arkadasım kötü bir zihniyet zaten sevmiyormuş baştan beri umarım alınır da katılım sağlamazNe hakkınız varda helal edip etmiyorsunuz kusura bakmayın! Ben bur da bişey yazdım konu nerelere gitti hepimiz hamileyiz ve kabul edin siz çok çok hassasınız burda bişey yazıldı diye oturulup ağlanmaz senin doktorun iyidir beni düzgünce eleştirirsin bende tamam der otururum. Ne yani sizin yazdığunız kelimeler çok mu hoş onların da başına gelince sende yazarsın ne kadar çirkin bi düşünce ben sizin için dua ettim mesajlarımı iyi okuyun allah iyi insanlarla karşılaştırsın dedim sizin dediğiniz aynısı başına gelsin buradan anlışılıyo zaten ben size benşm yaşadıgımı yaşa demedim in kusura bakmayın. Ben yaşadığım olayı bi özel hastanede yaşasaydım aynısını onlar için de yazardım.
Bende duymuştum bunu kızlarda çaydan tiksinme olurmuş kızımda 9 ay boyunca hiç çay içemedim şimdi erkek dedi doktor çay içmeyi hiç bırakmadım hatta kansızlık yapacak diye içmek istemiyorum ama canım çekiyorAllah bağışlasın benim bir kızım var 21 aylık ve kızımda çaydan nasıl tiksinmiştim 6 aya kadar içemedim. Normalde kahve kokusu duysam arkasından gidebilirdim ama 5 ay ağzıma kahve koyamadım. Şimdi bir oğlum olacak inşallah ama çay ve kahveyle aram iyi ondan sordum
Ben de bugün müthiş bir kanamayla üniversite hastanesine gittim. Tam kan sayımı yaptılar dalga geçer gibi. O halimle 1 saat bekletip bir de beğenmiyorsanız gidin diye kovaladı doktor. Allah mecbur bırakmasın bazılarını akıl almıyor gerçekten.
Bu kanamalar ne zaman bitecek yaaa[/QUOTE
Çok geçmiş olsun arkadasım öncelikle, ama sen 1 saat bekledim yazdım ya şimdi aşırı aşırı alınganlık yapan olur ağlar hak helal etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?