2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlar ya gercekten herkes niye bu kadar gergin burada hickimse bizim ablamiz kuzenimiz değil ya soylenen sözler bizi bu kadar etkilemesin bence. Sonucta herkes kendi yasadigini anlatiyor ve kendi yasadigindan genelleme yapabilir bu cok normal mesela ben surekli plesantaya takmis durumdayim niye cunku o konuda hassasim. Bir insan devlet hastanesinde kötü bir sey ile karşılaşıyorsa genelleme yapıp hicbir devlet hastanesine gitmeyebilir. Para ile de ilgisi yok bence benim arkadaslarim var 2 evi arabasi var durumlari cok iyi ama devlet hastanesine gidiyor ozele para vermek istemiyorlar. Ben mesela oğlumu hep özele götürdüm kendim bazen devlete gitsem bile onu hep iyi doktorlara götürdüm evet para cok gidiyor ama eksiye girerim diye dusunuyorum.ama gene de cocugumu iyi doktora gotururum devlette olsa iyi doktor oraya gotururum. Yani iyi kötü hastane yok bence iyi kötü doktor var. Zaten hassasiz birbirimizin kalbini kırmaya ne gerek var ki.

C Cekirdek32 canım çok çok geçmiş olsun. Gerçekten bu kanamalar stresli günler biran önce yerini güzel günlere eğlenceli vakitlere bıraksın inşallah. Üzme kendini bir şey olmayacak Allah’ın izniyle .

Canım zor günleri atlatmışsın çok şükür senin adına çok sevindim Allah cumleten minnak bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Zor günler geçirmişsin ama geçmiş gitmiş. Çok şükür. Allah kimseyi sağlığıyla evladının sağlığıyla imtihan etmesin. En önemli şey sağlık. Tekrar çok geçmiş olsun

arkadaşlar nasıl kapatılıyor bu hesap size zahmet bilenler bi söylesin hemen,
Bosver canım ne güzel burda etkileşim kuruyoruz niye 1 kisi sadece alındı seninde dedigin cesit cesit insan var cok takılmamak gerek bence çünkü kimse kimsenin halinden anlamıyor hepimizin farklı dertleri problemleri var ona bakarsak

İyi akşamlar ben burada okuduğum bazı yazılar yüzünden 2li tarama yaptırmadım 4 lü taramayı da yaptırmak istemiyorum bi arkadaş yazmış kıyamam ne stresler çekmiş kullanıcı adını unuttum Allah sabır versin.Testler riskli çıktı diyip hamile halimle üzülmek istemiyorum.Detaylı ultrason da 20.hafta çok uzman bi doktora gitçem inşallah.Rabbim sağlık versin evlatlarımıza

hastane muhabbetleri kizlar tam okumadım ama bende devlet hastanesinde dogum yaptım ama korka korka gittim çünkü annem de orda kardesimi doğurmuştu oyle anlattı ki bana kasap canlandı gözümde ama hiçte oyle değildi cok da memnun kaldim Allah izin verirse bunu da ayni hastanede yapmayi düşünüyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsn kotu heryerde var ozel devlet farketmez bnde ozeldeki doktordan memnun kalmayıp devlete geçmiştim ve tavsiye de ediyorum genelde dedigim gibi Rabbim iyilerle karşılaştırsin simdiden bunları düşünüp gerilmeyin

Aynen canim.bende yaptirmadim yaptırmayi da düşünmüyorum

Cok gecmis olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah baska yere de git mutlaka bol bol dinlen yordun heralde kurbanda kendini aman dikkat et kendine bizede haber ver canim

Kesinlikle katılıyorum sana . Bulunduğum şehirde 3 tane özel hastane var. Bir tane doğu karadenizin en büyük eğitim ve araştırma hastanesi. Eşim devlet hastanesinde acil doktoru. Ben rutin kontrollerimi özelde oluyorum. Ama o eğitim ve araştırma hastanesinde perinatalog buldum şuan ona gidebilmek için kılı kırk yarıyorum. Çünkü biliyorum ki iyi bir doktor.
Bir doktor eşi olarak şunu üzülerek söylüyorum ki ne yazık ki iyi doktorda var kötü doktorda. Bazen bir doktor ilaç vermeden ya da serum yapmadan hastayı gönderir en kötü doktor ilan edilir. Halbuki bilmezler ki o taktıkları serumdan bile döner sermaye alırlar. Vicdanlı doktor ihtiyaç duymayan hastaya takmaz bazı doktorlarda sırf puan toplayıp daha fazla döner semaye alabilmek için serumlar bir sürü tahliller röntgenler yapar. Bazen hiçbir şey göründüğü gibi olmayabiliyor. Bu devlet-özel arası muhabbet çok gereksiz yerlere gitti bence . Çok üzücü. Çok söylenecek şey var aslında hastanelerin işleyişlerini gerek özel gerek devlet az çok bilen biri olarak ama en iyisi mi bende kalsın :) Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasil etsin. Ve hepimizi hayırlı dürüst doktorlarla karşılaştırsın.

Valla çok haklısın canım ben o anki sinirle yazdım bidaha gitmem falan diye ama sorun devlet özel meselesi değil gerçekten insan gibi insanla karşılaşmak allah hepimizi düzgün vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah

Amin inşallah benim Ozelde gittim dr bidahaki kontrol icin gun verirdi sonra takvime bakar iki gun sonrasini verirdi ki kontrol suresi bitsin odeme yapayım bir iki derken biraktim hastaneyi devletteki dr da cok iyiydi dogumhanedeki ebe hemşire neyse hepsi çok ilgiliydi hatta kızmak yerine teşekkür bile ettiler insallah bu sefer de ayni şekilde olur

çoook geçmiş olsun ne stresli bir bekleyiş olmuştur o atlatmissin sukur

arkadaşlar nasıl kapatılıyor bu hesap size zahmet bilenler bi söylesin hemen,
canım niye kapatıyorsun ki hesabını,sizin yazdığınız şeyler de abes bi durum yoktu ki ,kimse üzülsün diyede yazmadiniz,herkes alttan alıp güzelce açıkladı arkadaşa zaten durumu,bundan sonrası sizi ilgilendirmez,böyle bi durum için gitme bi yere sende sakın

Hak helal etmemek derken ??? Ne hakkınız var bende nasıl bir hak görüyorsunuz yahu siz kırıldım ağladım diye burda yağdınız gürlediniz kimse şahsınıza bişey demedi ama bakıyorum da kırıldığınız doğru değil böyle hassas bünyeniz olsa burda sizde bunları yazamazsınız kaldı ki baştan beğenmiyorsanız niçin katılım yapıyorsunuz ilk yada 3 hamilelik annelik ölçütü olarak baz alınıp ona göre değer verilip mi yazılmalı çok yanlış düşünüyorsunuz bencilce yaklaşımınız var alındım dediniz ama fazlasıyla anlamsızdı ve üstüne ekleyip siz daha çok kırıcı oldunuz üstelik isteyerek bilerek kim kime hak helal etmemeli??? Nedir bu hak helal etmemek şaka mı forum burası

Haklısınız bana ilaç vermedi falan değil sıkıntı bi ultrasonla bakmadı kadın bana aktif kanaman olsa bile pruloton iğne vurup yollayacaktım ultrasonla bakmayacagım dedi bunun ne kadarı doğru allah aşkına bi bana söyleyin ya böyle bi mantık var mı lütfen. Ultrasondan da mı döner sermaye oluyor bi baksa eline mi yapışırdı nasıl bi doktorluk aşkı da sermaye almayacgım diye ultrasonla bakmıyor ??? Kusura bakmayın benim yaşadığım olay hiçbir şekilde akla mantığa sığmayacak bişey.

Çok doğrusun arkadasım kötü bir zihniyet zaten sevmiyormuş baştan beri umarım alınır da katılım sağlamaz

Bende duymuştum bunu kızlarda çaydan tiksinme olurmuş kızımda 9 ay boyunca hiç çay içemedim şimdi erkek dedi doktor çay içmeyi hiç bırakmadım hatta kansızlık yapacak diye içmek istemiyorum ama canım çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…