2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen öyle canım benim ya çok değişik tek yaptığım hata genelleme tamam kabul ama çoğunluğu öyle yani ne diyelim doğruyu ahirette mi söyleyecegiz sadece
Bi de tüm topik alınmadı tek o fenalıklar geçirdi bunu da düşünse yanlışı bulması kolay olur

hay ağzına sağlık çok gereksiz uzadı gerçekten nu konu boşver arkadaşım

Konuyu yeni farkettim ama kanama ile ilgili olarak hatırlayan vardır muhakkak :ilk zamanlar bir kanamam oldu hem devlet hem özel hem üniversite olmak üzere 3 hastaneyi gezdim ama ciddiye pek alınmadım desem
En son özel hastanede odada yer açılıncaya kadar müdahale yapmadılar. Özel odaya giriş yaptık ücreti yatırdık sonra iğne serum neyse gereken yaptılr
Sonuç olarak allah vicdanli iyi insanlarla karşılaştırsın ,zor durumlar yaşatmasın inşallah

Terbiyesiz konuşma benim hakkımda kapa çeneni otur ben senin hakkında konuşuyor muyum kapatmasını istedim hesabımın konuşmuyorum da bunu hakkettin konuyu biz o bayanla hallettik sen vırlama ordan evet helal etmiyorum umarım da cekersin çekince de beni hatırlasın bunu hakkettin cevap vermedikçe yazıyosun yazma konu kapanmış ne konusuyosan konus umarım alınır da katılım sağlamaz demiş al topik senin olsun terbiyesiz

Haklısın vallahi canım ben o günkü olayı özelde yaşasaydım yine aynı şeyleri yazardım o anki sinirle olmuş şeydi genellemem yanlıştı tamam. Gerçekten önemli kalan iyi insanlarla karşılaşmak allah hepimizin gönlüne göre versin

erik misin nesin sana yazdım yazdıklarımı terbiyesiz kadın al topik senin olsun alınır yazmazmış şöyleymiş böyleymiş kapatıyorum hesabı zaten

Lütfen arkadaşım sakin ol yavaş biz sana hiçbir hakaretvari konuşmadık sende dikkat et lütfen

erik misin nesin sana yazdım yazdıklarımı terbiyesiz kadın al topik senin olsun alınır yazmazmış şöyleymiş böyleymiş kapatıyorum hesabı zaten
Konu terbiyeye geldiyse kaliteniz ortada söze ne hacet haaaa bide dediniz ya sizin de başınıza gelir inş diye size de şunu mu demeli umarım sizde acile giderde hiç bir doktor arkadasa bakmadığı gibi bakmaz o zaman anlarsınız... size bu denmeli çünkü zihniyetiniz bu yönde üzüldüm sizin için haksızlığınızı vurguladım diye içinizdeki kalite çıktı piyasaya:)

Ben

benim yazdıklarımı begenenler var öyle bildiren geliyo demekki okuyup öle konusacakmıssın
Tamam sakin sakin sen kendi tarafından haklısın kabul bunda hem fikiriz zaten ama gereksiz tartışmalara girmeyelim hiç sende takip et. Bak kimse sana kötü konuşmadı erik misin Nesin demek falan çok çirkin lüften sakin

Lütfen arkadaşım sakin ol yavaş biz sana hiçbir hakaretvari konuşmadık sende dikkat et lütfen
Hakaret etmedik evet ama alıngan ya ondan öyle algıladı ve kendi kalitesini ortay koydu yahu hayatımda görmediğim tanımadığım bir bayan niye hak helal etmeme hakkını görür kaldı ki konu benle ilgili değil ama ben haksızlığa gelemiyorum

ben ona değil söylenen cirkin seylere kızdım öl fln diye ama daha siz bunu bile anlayamamıssınız evet herkese hallettiği gibi davranırım

Gerçekten çirkinleşme örneği... sürekli alındım sürekli şöyle dediniz sürekli hakkım helal değil dedikçe üstüne çekti yani üzüldüm dedikten sonra arkadaş özür dilemiş daha napsın

ben ona değil söylenen cirkin seylere kızdım öl fln diye ama daha siz bunu bile anlayamamıssınız evet herkese hallettiği gibi davranırım
Arkadaş öl diye sana demedi bana demedi yüzüme bakmadılar resmen paran olmayınca çektiğin çile anlamında dedi neden bi sen alındın biz hamile değil miyiz biz devlete gitmedik mi biz doğurmadık mı nedir bu

Aynen öyle canım sen takma kafana boşver arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…