2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bu aylarda kasilma oliyormu acaba sor bi bakalim ne diycek bi de belirtiler en cok sabahlari oluyor sanki dr a ne zaman gideceksin
Bu haftaici gidecem pazartesi arayip randevu alicam. Artik doktora gitmekte icimden gelmiyor heyecan yapıyorum her gittiğimde keske şöyle fermuar olsa karnimizda doğumda kendimiz acsak cikarsak bebegimizi sonra kendimiz fermuari çekeriz iyice kafayi yedim ben

Hic oyle hayal etmemistim kiz ilginç bi hayal e hadi dr dan bu hafta guzel haberlerle gelirsin insallah

Bende ayni canim lavobaya gitmekten yoruldum gece kaç defa kalkiyorum ama artik düzelir bebek yukari çıktıkça idrar kesesine olan baski azalınca bu şikayetlerde azalır takii son aya kadar sonra yine başlar

Kistten değil bence çünkü kist bendede yok canım bende öyleydim suan tuvalete gunde gecede kac kez gidiyorum hatırlamıyorum.

Eşim iki arkadaşını yemeğe çağırdı yanı ıkı aile yi.. Annemden çömlek alıp çömlek yapacaktım (canı isteyenler hakkını helal etsn) annem yakında bende dedim Kı zaten anneme gidip çömleği alacaz malzemeleri de götüreyim orda hazırlar hemen fırına verrz bende cok yorulmam yok dedi gidip gelme yapamam zatn çömlek almaya gidecez dedm bu seferde tencerede yap dedi.. Beni aldı bi sınır dedim bu halımle iki aileyi yemeğe alacam sen g.tünü kaldrmamak için yok diyorsun

O kadar ağladm Kı bu vicdansızlığına ilk gebeliğimm bi yerim ağrısa şakayla karısık naz yaptığımı söyler .. Neyse kavga ederken dedm senden de ailendende nefret edyrm boşansak ta sizden kurtulsamm ve biz daha bir yıllık evlıym

Ve ben şimdi evi temizledim tencerede yemeği yapmaya çalşyrm sırt ağrısından öldüm ben ne yapım ne düşüneyim şimdi

Genelde ayda bir (4 hafta yani) kontrole çağırıyorlar canım, ama senin durumun farklı, varsa doktorunun numarası bi yaz istersen?

bir sıkıntın yoksa tam bir ay sonra
Şimdilik bi sıkıntım yok o zaman Eylül’ün 7’sine randevu alayım ben 16.haftanın içinde olacam hem cinsiyetini daha iyi görür inşallah o zamana kadar bi aksilik yaşamam

Ve ben şimdi evi temizledim tencerede yemeği yapmaya çalşyrm sırt ağrısından öldüm ben ne yapım ne düşüneyim şimdi
Canım keşke öyle demeseydin eşine biraz hassas oluyoruz belki eşin kötü niyetli değildir sen biraz alınganlık yapmış olabilir misin ay bilemedim şimdi ya boşanmak için çok büyük gerekçeler gerek bence bu boşanmak için bi sebep değil ki canım neden öyle düşünüyorsun

sakin olmaya çalış canım Allah kolayligini verir banada cok misafir gelir ne zaman uflesem puflesem yinede allah veriyor kolayligini zahmetli yemek yapma bak pratik tariflerden yapiver canım kolay gelsin esinide zorla biraz yardım etsin bitlikte yapin bence

Şimdilik bi sıkıntım yok o zaman Eylül’ün 7’sine randevu alayım ben 16.haftanın içinde olacam hem cinsiyetini daha iyi görür inşallah o zamana kadar bi aksilik yaşamam
Aynen canım kanaman falan yoksa olmaz diye dusunuyorum artik bu haftalardan sonra yasamazsin işallah canım bir aksilik bende 10 gibi randavu alicam cinsiyetle ilgili güzel haberlerini bekliyoruz

Bayram sebebiyle misafirler oluyo tabiki canm kendini yormadan yavas yavas yap
Hamilelikten bizlerde aşırı alınganiz ve ilgi bekliyoruz bu aralar seni anliyorum ama cok da huzursuzluk çıkmasın tatlıya bagla bence sen de streslenme üzülme bebege geçmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…