- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.381
Hepiniz sağolun kızlar. Doğum evinin aciline gittim. Kadın doğumcu hemen ultrasonla baktı sağolsun. Bebeğim sağlıkla duruyor yerinde. Benim 5. Filan bu kanama, ama hiç bu kadar yoğun değildi, Allahım kimseye yaşatmasın.
Annemin evine geldim yatıyorum, pazartesi kendi doktorumda randevum var. Hakkımızda hayırlısı.
Aynen benim de hiçbir sebep görünmüyor, zaten kan boşalıp kesiliyor bir anda. Nerden geldiği belli değil. Yorgunluk desen o da yok, evde yatarken oluyor. Amin canımÇok sevindim canım maşallh supanallah. Peki neden oluyor bu kanamalar ? Geçen benimde olmuştu doktor hiçbir açıklama getirememişti. Kanama alanı yok plesanta yerinde dedi. Çok ilginç gerçekten. Rabbim bir daha yaşatmasın sıkıntısız günlerimiz gelsin inşallah.
Gözün aydın canım benimKızlar büyük ihtimalle oglum olacak cok mutluyum
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah şu kanamalı günlerimizden bir an önce kurtuluruzAynen benim de hiçbir sebep görünmüyor, zaten kan boşalıp kesiliyor bir anda. Nerden geldiği belli değil. Yorgunluk desen o da yok, evde yatarken oluyor. Amin canım
Amin inşallah. Bu korku insanı mahvediyor. Tüp bebekle hamile kaldım, hala sevinemiyorum İnan kiCanım benim çok geçmiş olsun inşallah şu kanamalı günlerimizden bir an önce kurtuluruz
Amin inşallah. Bu korku insanı mahvediyor. Tüp bebekle hamile kaldım, hala sevinemiyorum İnan ki
Hadi gözün aydın hayırlı evlat olması dileğiyleKızlar büyük ihtimalle oglum olacak cok mutluyum
Sirke varsa sirkeyle sil günde bir kac kez canım kremi doktora danismadan kullanma derimKızlar doktorun verdiği antibiyotik Aksef. Kullanım kılavuzuna baktım mantar yapıyormuş. Cidden kullandığım günden beri mahvoldum. Doktor ağrılarım için verdi ama mantar daha dayanılmaz.Genital bölgede şişlik oldu ve inanılmaz acıyor. Oturamıyorum bile şuan yaşayan var mı bu durumu? Evde mantar kremi var onu sürücem diyorum ama yan etkisi olur mu bilemiyorum
Kızlar doktorun verdiği antibiyotik Aksef. Kullanım kılavuzuna baktım mantar yapıyormuş. Cidden kullandığım günden beri mahvoldum. Doktor ağrılarım için verdi ama mantar daha dayanılmaz.Genital bölgede şişlik oldu ve inanılmaz acıyor. Oturamıyorum bile şuan yaşayan var mı bu durumu? Evde mantar kremi var onu sürücem diyorum ama yan etkisi olur mu bilemiyorum
Çok çok geçmiş olsun canm.travazol mu krem? Dr a sormadan surme bence.ben hamilelikten önce sirkeli su ile taharet almistim hemen geciyor fakat araştır hamilelikte yapılır mı.ic çamaşırını çok sık değiştirKızlar doktorun verdiği antibiyotik Aksef. Kullanım kılavuzuna baktım mantar yapıyormuş. Cidden kullandığım günden beri mahvoldum. Doktor ağrılarım için verdi ama mantar daha dayanılmaz.Genital bölgede şişlik oldu ve inanılmaz acıyor. Oturamıyorum bile şuan yaşayan var mı bu durumu? Evde mantar kremi var onu sürücem diyorum ama yan etkisi olur mu bilemiyorum
Hadi yaa 2 çay mı küçük bardakta mıAynen ben de dikkat etmesem günde 8-10tane içerim ama işte 1 kahve 2 açık çay yeter dedi doktorum. Kızımda kokusu bile cok kötü geliyordu
Canim mrb benimde bebegim hep solda sabahlari sola geciyor taş gibi sonra yayiliyor kiz bebeekler solda olur derler benim ki kiz seninki belli miGünaydın kızlar olayli bir gece olmus gercekten insanlar artik dertlerini soylemekten cekincek baskasi yanlis anlar mi diye. Bazi kisilerin gitmesine üzüldüm gerçekten çok sey öğrenmiştim jeya'dan plesanta ile ilgili. Sabah gene uyandığımda bebek sola toplanmis tasti acaba neden oluyor bu
Benimki erkek canm. Ama seninde olmasi icimi.rahatlatti normal demek ilk oglumda hic öyle bir sey hissetmemistim de biraz korktum bariz geciyor sola çünkü hafif tepe oluyor.Canim mrb benimde bebegim hep solda sabahlari sola geciyor taş gibi sonra yayiliyor kiz bebeekler solda olur derler benim ki kiz seninki belli mi
Çok çok geçmiş olsun canm.travazol mu krem? Dr a sormadan surme bence.ben hamilelikten önce sirkeli su ile taharet almistim hemen geciyor fakat araştır hamilelikte yapılır mı.ic çamaşırını çok sık değiştir
İlk bebekte geç hissedilirmiş canım takma kafana benim ki daha 14.haftaya yeni girdik bana bile diyolar hissetmiyor musun diye herkesin dediğini kafaya takarsak amann boşver sen elinle bebeğinle iyi ol da gerisi önemli değil.Valla herkesin bir derdi var, herkes gece gece bir şeyleri problem ediyor. 17 hafta oldu kabızlık ve genital enfeksiyon ile uğraşıyorum birde üstüne herkes hala bebeğin hareketlerini hissetmiyor musun diye şaşırıyor.Yok vallahi hissedemiyorum bende sorun mu var bilmiyorum Ultrason görüntüsünde gayette hareketli bir çocuk aslında. Birde enfeksiyon yüzünden genital bölgede şişlik olmuş. Birde arkamdan dönen dedikodular ahh ahh neyse ki gittik kayınvalidem ve eşimle bebeğime zıbın aldım (sonunda) onları seviyorum.
Canım saçma sapan insanın saçma bi alınganlığı yüzünden bende ceza aldım şaka gibi ya. İyi ki yoktunYahu anam bacım iki gün şuralarda yoktum hemen ortalığı karıştırmışsınızhayır yani kendilerine dert edecek sorun edecek bişeylerde buluyorlar ne gerek var anlamadım gitti ay hele pembemavioje amma da abartı ben böyle bişe görmedim iyi ki sonradan gördüm yazıları kesin şuan aranızda bende olmayabilirdim
Aslında canım bende sana ters bişey söylemek istemedim kusura bakma hani eşin doktor diye böyle bişey olabilir mi diye sormak istedim. Uğraşmak istemiyorum allahından bulsun o kadın böyleleri doktor olmasın arkadaş başı götürmüyosa yapmasını bu işi ona sinirim sizlere değilGeçen sefer ki yazılarımı okusaydınız o gün size hak verdiğimi anlardınız. Bugünki yazımda da sizin durumunuza ters bir şey söylemedim ben. O gün yazdığınızdaş eşimlede konuşup buraya yazmıştım zaten. Hiçbir doktorun sizi o şekilde geri gönderme hakkı yok. Ne yazık ki kötü doktora denk gelmişsiniz. Sanırım o gün yoğun yazışmalardan dolayı benim yazımı görememişsiniz. Pembemavioje isimli arkadaşa da dedim arkadaş ne yazık ki çok kötü bir doktora denk gelmiş. Sizi geri gönderme lüksü yok. Hatta ultraosnda bakmadan nasıl iğne vurur size . Belki hamile değilsiniz belki yaşan söylüyosunuz bu doktorunda meslek hayatını tehlikeye atar. Siz beni yanlış anlamışsınız. Hatta o gün bir arkadaş yazdı ki bi gebe acilde düşmüş doktorla hemşire fındık yiyerek bakmışlar şoklara girdim. Yok mu böyle hastaneler doktorlar her yerde var. Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın. Her neyse ben sizin yerinizde olsam mutlaka şikayet ederdim o doktoru inanın çok ilgileniyorlar karşılıksız kalmaz şikayetnzi. Bence sizin canınız yandığı gibi o da açıklama yapmak zorunda kalsın.
Ben geldim burdayım durduk yere ceza aldımValla gece gece ne kadar uzamış konular yahu. Bende ilk gün pembemavioje’ye sen sıkma canını her doktor her hastane aynı değil arkadaş maalesef kötü bi tecrübe yaşamış diyip teselli vermek istemiştim ama ne kadar büyümüş olaylar. Gerçekten arada kaçırdığım yazılar olmuş okudum bir sürü haklar helallikler falan geçmiş çok enteresan. Bu kadar büyütülecek ne vardı. Asel arkadaş bir sıkıntısını paylaştı ki bence haklı üzülmekle olay nerelere geldi alakasız oldu yani. Bir sürüde ban yiyen arkadaş olmuşinşallah geçici süredir. Çünkü insanlar buradan sürekli bir şey öğreniyor paylaşıyor.
Bu teoriyide curuttuk o zamanBenimki erkek canm. Ama seninde olmasi icimi.rahatlatti normal demek ilk oglumda hic öyle bir sey hissetmemistim de biraz korktum bariz geciyor sola çünkü hafif tepe oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?