2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Çok sevindim canım maşallh supanallah. Peki neden oluyor bu kanamalar ? Geçen benimde olmuştu doktor hiçbir açıklama getirememişti. Kanama alanı yok plesanta yerinde dedi. Çok ilginç gerçekten. Rabbim bir daha yaşatmasın sıkıntısız günlerimiz gelsin inşallah.

Aynen benim de hiçbir sebep görünmüyor, zaten kan boşalıp kesiliyor bir anda. Nerden geldiği belli değil. Yorgunluk desen o da yok, evde yatarken oluyor. Amin canım

Kızlar doktorun verdiği antibiyotik Aksef. Kullanım kılavuzuna baktım mantar yapıyormuş. Cidden kullandığım günden beri mahvoldum. Doktor ağrılarım için verdi ama mantar daha dayanılmaz.Genital bölgede şişlik oldu ve inanılmaz acıyor. Oturamıyorum bile şuan yaşayan var mı bu durumu? Evde mantar kremi var onu sürücem diyorum ama yan etkisi olur mu bilemiyorum

Sirke varsa sirkeyle sil günde bir kac kez canım kremi doktora danismadan kullanma derim

Lavaboda taharetleneceğiniz suya bir miktar sirke katıp öyle kullanın. Faydası olucaktır. Bahsettiğiniz kremler kortizon içerdeğinden gebelikte kullanılması sakıcalı olur .

Çok çok geçmiş olsun canm.travazol mu krem? Dr a sormadan surme bence.ben hamilelikten önce sirkeli su ile taharet almistim hemen geciyor fakat araştır hamilelikte yapılır mı.ic çamaşırını çok sık değiştir

Selam kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah :) benim gibi tukuruk salgisi cok fazla olan varmi ya agiz tadim hala cok kötü eksi acı biran once gecse su sikayetler hamileligin guzel zamanlari gelse ya ( kronik yorgunum bende malesef zoraki is yapmak zorunda kaliyorum 2 yasinda oglum var kiyamiyorum oda bebek ah ahhh :)

Canim mrb benimde bebegim hep solda sabahlari sola geciyor taş gibi sonra yayiliyor kiz bebeekler solda olur derler benim ki kiz seninki belli mi

Canim mrb benimde bebegim hep solda sabahlari sola geciyor taş gibi sonra yayiliyor kiz bebeekler solda olur derler benim ki kiz seninki belli mi
Benimki erkek canm. Ama seninde olmasi icimi.rahatlatti normal demek ilk oglumda hic öyle bir sey hissetmemistim de biraz korktum bariz geciyor sola çünkü hafif tepe oluyor.

Evet ama kullanmıyorum onun yerine sirkeli suyu denedim sürekli mi yapmam gerekiyor sirkeli suyu?

İlk bebekte geç hissedilirmiş canım takma kafana benim ki daha 14.haftaya yeni girdik bana bile diyolar hissetmiyor musun diye herkesin dediğini kafaya takarsak amann boşver sen elinle bebeğinle iyi ol da gerisi önemli değil.
Canım saçma sapan insanın saçma bi alınganlığı yüzünden bende ceza aldım şaka gibi ya. İyi ki yoktun

Aslında canım bende sana ters bişey söylemek istemedim kusura bakma hani eşin doktor diye böyle bişey olabilir mi diye sormak istedim. Uğraşmak istemiyorum allahından bulsun o kadın böyleleri doktor olmasın arkadaş başı götürmüyosa yapmasını bu işi ona sinirim sizlere değil

Ben geldim burdayım durduk yere ceza aldım

Benimki erkek canm. Ama seninde olmasi icimi.rahatlatti normal demek ilk oglumda hic öyle bir sey hissetmemistim de biraz korktum bariz geciyor sola çünkü hafif tepe oluyor.
Bu teoriyide curuttuk o zaman evet uzaninca bariz belli oluyor sağ tamamen boş sol tumsek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…