- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.361
Canm cok normal yasadigin biz 1 yillik evliyken cok kavga ederdik hele ben hamile iken daha hassas oldugum icin surekli tartisirdik ben her seyi buyuturdum o da alttan almazdi sagolsun. Ama simdi 8 yillik evliyiz her sey cok degisti ben beklentimi azalttim o da beni alttan almaya basladi.cocukta olunca aile oluyorsun daha cok kenetleniyorsin yıllar geçtikçe. Yani ozet olarak evliligin 3 yili kritik bence hic kendini stres yapip da en guzel hamilelik dönemini kendine zehir etme. Basit bir menü hazirla esinde yardımcı olsun hem misafirler gelince sohbet muhabbet kafan baya dagilir.Eşim iki arkadaşını yemeğe çağırdı yanı ıkı aile yi.. Annemden çömlek alıp çömlek yapacaktım (canı isteyenler hakkını helal etsn) annem yakında bende dedim Kı zaten anneme gidip çömleği alacaz malzemeleri de götüreyim orda hazırlar hemen fırına verrz bende cok yorulmam yok dedi gidip gelme yapamam zatn çömlek almaya gidecez dedm bu seferde tencerede yap dedi.. Beni aldı bi sınır dedim bu halımle iki aileyi yemeğe alacam sen g.tünü kaldrmamak için yok diyorsun
Ve ben şimdi evi temizledim tencerede yemeği yapmaya çalşyrm sırt ağrısından öldüm ben ne yapım ne düşüneyim şimdi
Canm cok normal yasadigin biz 1 yillik evliyken cok kavga ederdik hele ben hamile iken daha hassas oldugum icin surekli tartisirdik ben her seyi buyuturdum o da alttan almazdi sagolsun. Ama simdi 8 yillik evliyiz her sey cok degisti ben beklentimi azalttim o da beni alttan almaya basladi.cocukta olunca aile oluyorsun daha cok kenetleniyorsin yıllar geçtikçe. Yani ozet olarak evliligin 3 yili kritik bence hic kendini stres yapip da en guzel hamilelik dönemini kendine zehir etme. Basit bir menü hazirla esinde yardımcı olsun hem misafirler gelince sohbet muhabbet kafan baya dagilir.
Aynen canm demek ki gercek bir tespit yapmisizBirbirimizden habersiz hemen hemen ayni seyleri yazmisiz. Bizim de evliligimizde 8.yilimiz ayrica
İnşallah canım şuan gelen giden yok :)) tabi içerdeki kanamam ne durumda bilmiyorum oda azalmıştır inşallah bitse de rahatlasam güzel haberlerle döneriz inşallah canımAynen canım kanaman falan yoksa olmaz diye dusunuyorum artik bu haftalardan sonra yasamazsin işallah canım bir aksilik bende 10 gibi randavu alicam cinsiyetle ilgili güzel haberlerini bekliyoruz
dogru cnm.normalde de oluyor diyorlardi a haftalardir durumumu bilmeyince korku da oldu bende. ins o da gecmstir. zor ya surekli gitmek :)Kistten değil bence çünkü kist bendede yok canım bende öyleydim suan tuvalete gunde gecede kac kez gidiyorum hatırlamıyorum.
Ben daha birsey atamadım buzlugada konserve falanda eylül de baslarımKizlar tatil bitti benim evime geldim annem sağolsun konservemi salcami recelimi falan yapti da bende kış icin buzluga bir seyler aticam neler önerirsiniz kisa hazirlik. Patlican kirmizi biber taze fasulye barbunya dışında onerilerinizi bekliyorum.
Canim sıkma canıni sikma erkekler işte ince lik bekleme bi de daha yeni sayilirsiniz zamanla erkekler de değişiyor senin uzwrine daha cok titrer inşallahVe ben şimdi evi temizledim tencerede yemeği yapmaya çalşyrm sırt ağrısından öldüm ben ne yapım ne düşüneyim şimdi
Kesinlikle katıliyorum sana bizde de ayni durum oldu erkeklerin olgunlasmasi icin zaman gerekCanim hem yeni evlisiniz, evliliginiz tam oturmamistir, hem de ilk bebeginiz oldugundan esin seni cok anlamiyor olabilir. Benim ilk gebeligimde de esim hic anlamazdi bulantilarimi, halsizligimi, surekli bisiler isterdi, hic anlayisli degildi. Ama bu hamileligimde daha olgunlasti, herseyin daha cok farkinda, artik aile olmanin baba olmanin da bilincine vardigi icin inanilmaz yardimci ve gayretli. Ilkinde o kadar sikinti cektim bana misin demedi ama bu sefer asiri ilgili ve iyi niyetli. Demem o ki erkekler biraz oyle oluyorlar, biseyleri anlamalari idrak etmeleri zaman aliyor. Surec icinde olgunlasiyorlar. Sen sikintilari tartismadan tatli dille guzel guzel anlatmaya calis, bosanmak icin sebep degil tabiki bunlar, sen de zaten boyle bir sebepten bosanacak degilsindir, sinirle soylemissindir ama yine de sakinligi koru mumkun oldugunca.
Bende ise başlamadan atayim dedim yavas yavas anca. Bu arada gozun aydin oglun olacakmis. Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahBen daha birsey atamadım buzlugada konserve falanda eylül de baslarım
İyi yapmışsın tabi ele gelir afiyetle yiyin .. sagol cnm hepimizinkineBende ise başlamadan atayim dedim yavas yavas anca. Bu arada gozun aydin oglun olacakmis. Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Sen ne zaman gidiceksin peki canmİnşallah gösterir bizde bekliyoruz merakla :)
Ayy bende is yok bu sene hic bisey yapasım yokKizlar tatil bitti benim evime geldim annem sağolsun konservemi salcami recelimi falan yapti da bende kış icin buzluga bir seyler aticam neler önerirsiniz kisa hazirlik. Patlican kirmizi biber taze fasulye barbunya dışında onerilerinizi bekliyorum.
Bende tam tersi koca yaz dusuk tehlikesinden yattigim icin is yapmayi özlemişimAyy bende is yok bu sene hic bisey yapasım yok
Ve ben şimdi evi temizledim tencerede yemeği yapmaya çalşyrm sırt ağrısından öldüm ben ne yapım ne düşüneyim şimdi
Bende eylül gibi düşünüyorumBen daha birsey atamadım buzlugada konserve falanda eylül de baslarım
Ah canım ya kıyamam bilmiyorum bu kanamalar ne zaman geçicek gerçekten sinir bozucu seni anlayabiliyorum. Sonra bişey deyince suçlu oluyoruz adam gibi ilgilenmiyorlar işte bu bilindik bişey artık kabul edilsin yani. Gidebilirsin başka yere daha git istersen canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen hiç kalkma allahın izniyle bişey olmaz korkma bana da haber ver geçerse falan başka doktora gidersen unutma
Bu aylardaki.kanamalar plesantadan kaynakli olabiliyo cnm plesantanin asagida olup olmadığını sor bence doktora bol bol dinlen canm ayaklarini yuksege tut soluna yat Allah bir daha yasatmasin kanama
C Cekirdek32 canım çok geçmiş olsun inşallah biter bu kanamalar canım güzelce muayene ol inşallah bişe çıkmaz içini ferah tut
Çok geçmiş olsun.
C Cekirdek32 canım çok çok geçmiş olsun. Gerçekten bu kanamalar stresli günler biran önce yerini güzel günlere eğlenceli vakitlere bıraksın inşallah. Üzme kendini bir şey olmayacak Allah’ın izniyle .
Hepiniz sağolun kızlar. Doğum evinin aciline gittim. Kadın doğumcu hemen ultrasonla baktı sağolsun. Bebeğim sağlıkla duruyor yerinde. Benim 5. Filan bu kanama, ama hiç bu kadar yoğun değildi, Allahım kimseye yaşatmasın.Cok gecmis olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah baska yere de git mutlaka bol bol dinlen yordun heralde kurbanda kendini aman dikkat et kendine bizede haber ver canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?