2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İnşallah canım ya o erken doğum riski suyumun erken gelmesi bunları düşünmek bile istemiyorum ama maalesef böyle bir sorunumuzda var oğlumu son 8 gün kala almışlardı inşallah bunuda bi 36-37 yapabiliriz

13+6 çıktı usg de

Banada 12'de söylememişti doktorum, cihazı iyi olan doktorlar anında görüp söylüyor, benim doktorumun cihazı çokta süper göstermiyor, ondan o da risk almıyo.

Sağol canm benim insallah hepimiz sagliklica aliriz kucagimiza Allah kimsenin kucagini bos bırakmasın inşallah.

aminn, allahım isteyen herkese de versin inşallah.

Dun gece bir arkadasla konustum bursada 3 aydan snra doktor degisikligi ol.uyormus diye soyledi onun teredutunde kaldim iki hafta snra kendi doktoruma randevum var ama doktorumu seviyorum ama ilgisini az gordum gebeligimden beri baska doktora hic gorunmedim bir hafta snra baska doktora goruneyim

kızlar doktor dan çıktım,diğer doktorun söylediklerini anlattım ben 9 ay bebeğimi sorunlu bekleyecekmişim dedim ultrasonla baktı beyin içi tamamlanmış omur iliği gayet düzgün elleri kolları hareket halinde yüzünü kapatıyor tekmeler sallıyordu,bu bebeğe nasıl bunu diye bilmiş bu nasıl doktor ben 40 senelik doktorum biz bebekte sağlıklı olup olmadığını burdan anlarız hiç moralinizi bozmayın bebek doğunca kucağına al git de görsün dedi Allah böyle doktorlardan razı olsun sayıları artsın inş.cinsiyet için çok uğraştık ama bağdaş kurmuş tekmeliyor geri kapatıyordu kız gibi ama kesin diyemiyorum açmadığı için dedi 125 gr olmuş 16 haftalık göründü ölçümlerde çook mutluyum sizinlede paylaşmak istedim

Canım benim çok sevindim demek ki bi doktorla kalmamak gerekiyor bazen gerçekten insanın moralini bozuyorlar sağlıkla büyüsün inşallah bu arada kız geliyor desene

Cok sevindim canm valla böyle doktorlar insana morel veriyor. Plesanta ile ilgili bir sey dedi mi.yukari cikmis mi? Erkek olsa simdiye kadar pipisini gosterirdi canm erkekler erken gosteriyor kiz bencede.

Sen Bursa'da mısın canım ilgisi azsa güzelce araştır ona göre işallah gönlüne göre birini bulursun

Canım senin adına çok sevindim böyle doktorlarla Allah karşılaştırsin hepimizi bebeğin kızmış galiba gözün aydın hayırlısı olsun

Sen Bursa'da mısın canım ilgisi azsa güzelce araştır ona göre işallah gönlüne göre birini bulursun
Yok canim istanbuldayim ilk gebeligim oldugu icin ilk 3 aydan snra baska diktorda bakmayabilir diye dusundum arkadasimda oyle deyince istanbuldada olabilir diye dusundum

Sağol canım inş. Benim kızım 3270 doğmuştu 50 cm ama ince bi yapısı vardı yenidoğan kıyafetleriyle başladık daha sonra 3 aylık ve yenidoğan karışık giydirdim. Bebeğin büyüklüğüne göre de değişir tabi dediğin gibi erkek biraz iri olabilir önerin için teşekkürler canım bugün mağazaya da gidicem bulabilirsem 2 tanesini 3-6 ay olarak değiştireyim. İade de edilebiliyor.

Cok sevindim canm valla böyle doktorlar insana morel veriyor. Plesanta ile ilgili bir sey dedi mi.yukari cikmis mi? Erkek olsa simdiye kadar pipisini gosterirdi canm erkekler erken gosteriyor kiz bencede.
ayy canm sorma biz onu dönüşte hatırladık okadar mutluyduk ki ne karın ağrımı nede plasentayı sorduj oda plasentayla ilgili birşey demedi

Canım senin adına çok sevindim böyle doktorlarla Allah karşılaştırsin hepimizi bebeğin kızmış galiba gözün aydın hayırlısı olsun
amin canm Allah hepinizi karşılaştırsın doktor okadar önemliki,%100 diyemedi cinsiyeti tam.göstermediği için ayrıntılıya kaldık artık neysr tek sağlıklı olsunda

Kızlar sanırım birçok kişi cinsiyetleri ogrendi biz ogrenemeyenler olarak kız bebekler geliyor sanirim benimde cumartesi kontrolüm var kız hissediyorum en başından beri hayırlısı diyelim:)
Bende kiz hissedkyorum doktorum kiza benziyor ama kesin degil dedi benimde iki hafta snra kontrolum var ama kontrole erkende giderim saglikli olsunlar insallah

Oyy maşallah senin adina çok sevindim cidden yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…