- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.961
Amin canım inşallah insallahAmin canim insallah hickira hickira aglamak icn zor tuttum kendimi rabbim digwr dunyada kavustursun insallah yavrusuyla bizlerde insallah saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olur insallah
Bursada oyl3 degisim yok istanbulda oturdugum icin acaba degisim kabul ederlermi diye teredutte kaldimBende degistircem canm yarın baska doktora gdicem zararin neresinden donersek kaardir. 3.aydan sonra niye kabul etmesinler ben ilk oglumda 7.ayda doktor degistirmistim
Mrblar ptesi erkek bebeğim olacağını öğrenince daha çok erken ama e bebek in kampanyasına dayanamadım internetten şunları aldım kargoda bugün gelecekfiyatlar çok uygun kampanya son günü cuma. Farklı bi durum olursa 1 ay değişim süresi var orda değişim yaparım diye düşündüm. Bakmak isteyen olursa diğer bedenler tükenmiş ama yenidoğanlar sitede mevcut
Hayırlısı olsun canım benimMerhabalar doktordan geliyorum ikinci oğlum olacağını öğrendim oğlum mutluluktan uçuyor erkek kardeşi olmasını çok istiyordu.hayırlısı ile kavuşalım inşallah
Haftası ile uyumlu dedi
1ay sonra yeni kontrolümüz
Verdiği kağıtta sadece resim var ölçüleri yok
Sizinkilerde var mı
Ay bunlara bende bakmıştım almamak için zor tutmuştum kendimiMrblar ptesi erkek bebeğim olacağını öğrenince daha çok erken ama e bebek in kampanyasına dayanamadım internetten şunları aldım kargoda bugün gelecekfiyatlar çok uygun kampanya son günü cuma. Farklı bi durum olursa 1 ay değişim süresi var orda değişim yaparım diye düşündüm. Bakmak isteyen olursa diğer bedenler tükenmiş ama yenidoğanlar sitede mevcut
Cinsıyetı erken dedi söylemedi çok şükür bebek ıyı ishal içinde ne bi tahlil yaptı ne birşey başka ilde olunca ilgilenmıyolar hiç resmî bile vermediGuzel haberlerle gel cnm insallah cinsiyetini de ogrenirsin
Ay bunlara bende bakmıştım almamak için zor tutmuştum kendimiama ben alışveriş yapmaya korkuyorum kızlar ya sanki bebeğime bişe olacakmış gibi korkuyorum bunu bi başkası dese ona çok güzel destek olurum böyle şeyleri aklına getirmemesi gerektiğini vs şeyler söylerim falan ama kendime gelince maalesef bu düşüncelerden kurtulamıyorum belki de kanamam olmasa bu düşüncelere kapılmazdım ilk gebeliğim rahattı bu böyle olunca korkuyorum ister istemez
Cinsıyetı erken dedi söylemedi çok şükür bebek ıyı ishal içinde ne bi tahlil yaptı ne birşey başka ilde olunca ilgilenmıyolar hiç resmî bile vermedi
Sanırım bende 5-6 aya kadar bişe alamıcam doktor kanaman bitti dese rahatlicam biraz ama nerdeeHaklısın canım, bende kızımda 7. aya kadar alamamıştım bişi olursa korkuysuyla.
4 tane 4li takım aldım canım yenidoğan. Çok mudur bir de 3 ay beden olandan aldım. Diğerlerinde beden yoktu. İlk zamanlar için 4 takım çok değil diye düşündüm kusma oluyor üst çabuk kirleniyor bence kullanılır. Az kullansam bile fiyatlar çok uygun diye de düşündüm. Bundan sonra alacaklarımı 3 ay ve üzeri alırımyaa çok tatlılaaaar, bayıldımm, bizde geçelim cicleri alma işine artık
yalnız hastane çıkışını çok mu almışsın ne? çok çabuk büyüyüveriyolar, hemencecik küçülür onlar, biraz büyük alsaydın bedenini.
Niye kabul etmesinler canım öyle birsey yok bende Bursa'da yaşıyorum kuzenimin esi 4 doktor değiştirdi doktorların öyle bir lüksü yok canım belki sen şehir degiştirdin kabul etmeme olurmuymus bence sikayet edilmeli kabul etmeyen doktoruBursada oyl3 degisim yok istanbulda oturdugum icin acaba degisim kabul ederlermi diye teredutte kaldim
Sanırım bende 5-6 aya kadar bişe alamıcam doktor kanaman bitti dese rahatlicam biraz ama nerdee
Aynen canm bende 7.aya kadar bir sey almicam bende de hep o korku var kaybetme korkusu ruyalarimda falan hep korkuyu yaşıyorum. Erken dogum tehlikem de var doktor 36 da aliriz riske atmayız dedi tabi 36 ya kalirsan dedi. Insallah bir mucize olur ve zamaninda saglikli bir sekilde aliriz kucagimizaSanırım bende 5-6 aya kadar bişe alamıcam doktor kanaman bitti dese rahatlicam biraz ama nerdee
Aynen cnm direk kestırıp attı erken dıe benden önce kız 15 haftalıktı soyledı ne ilginç yaen azından sağlıklı olduğunu görmüşsün bebeğinin, ishalinde çok şükür durdu ya, evine gidince gidersin güzelce kontrole.
cinsiyeti de söylese iyiymiş aslında.
4 tane 4li takım aldım canım yenidoğan. Çok mudur bir de 3 ay beden olandan aldım. Diğerlerinde beden yoktu. İlk zamanlar için 4 takım çok değil diye düşündüm kusma oluyor üst çabuk kirleniyor bence kullanılır. Az kullansam bile fiyatlar çok uygun diye de düşündüm. Bundan sonra alacaklarımı 3 ay ve üzeri alırım
Aynen canm bende 7.aya kadar bir sey almicam bende de hep o korku var kaybetme korkusu ruyalarimda falan hep korkuyu yaşıyorum. Erken dogum tehlikem de var doktor 36 da aliriz riske atmayız dedi tabi 36 ya kalirsan dedi. Insallah bir mucize olur ve zamaninda saglikli bir sekilde aliriz kucagimiza
Aynen cnm direk kestırıp attı erken dıe benden önce kız 15 haftalıktı soyledı ne ilginç ya
13+6 çıktı usg de14 oldun mu sen yoksa hala 13+ mısın?
Sağol canm benim insallah hepimiz sagliklica aliriz kucagimiza Allah kimsenin kucagini bos bırakmasın inşallah.ben senin sağlıkla gününde doğuracağına yürekten inanıyorum canım, inşallah yüreğini ferah tut sen.
Bana o zaman tek kağıt veriyorHayirli olsun canm.evet bende kilo boyu falan hep var.belki kagitta hata olmustur cikmamistir benimde iki kagit verdi resim ayni birinde kilo yok diğerinde boy ikisinede bakmam gerekiyor.beni de 1 ay sonra hem kontrol e hemde detayli ultrason a çağırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?