2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende degistircem canm yarın baska doktora gdicem zararin neresinden donersek kaardir. 3.aydan sonra niye kabul etmesinler ben ilk oglumda 7.ayda doktor degistirmistim
Bursada oyl3 degisim yok istanbulda oturdugum icin acaba degisim kabul ederlermi diye teredutte kaldim

yaa çok tatlılaaaar, bayıldımm, bizde geçelim cicleri alma işine artık

yalnız hastane çıkışını çok mu almışsın ne? çok çabuk büyüyüveriyolar, hemencecik küçülür onlar, biraz büyük alsaydın bedenini.

Hayırlısı olsun canım benim

Ay bunlara bende bakmıştım almamak için zor tutmuştum kendimi ama ben alışveriş yapmaya korkuyorum kızlar ya sanki bebeğime bişe olacakmış gibi korkuyorum bunu bi başkası dese ona çok güzel destek olurum böyle şeyleri aklına getirmemesi gerektiğini vs şeyler söylerim falan ama kendime gelince maalesef bu düşüncelerden kurtulamıyorum belki de kanamam olmasa bu düşüncelere kapılmazdım ilk gebeliğim rahattı bu böyle olunca korkuyorum ister istemez

Haklısın canım, bende kızımda 7. aya kadar alamamıştım bişi olursa korkuysuyla.

Cinsıyetı erken dedi söylemedi çok şükür bebek ıyı ishal içinde ne bi tahlil yaptı ne birşey başka ilde olunca ilgilenmıyolar hiç resmî bile vermedi

en azından sağlıklı olduğunu görmüşsün bebeğinin, ishalinde çok şükür durdu ya, evine gidince gidersin güzelce kontrole.

cinsiyeti de söylese iyiymiş aslında.

4 tane 4li takım aldım canım yenidoğan. Çok mudur bir de 3 ay beden olandan aldım. Diğerlerinde beden yoktu. İlk zamanlar için 4 takım çok değil diye düşündüm kusma oluyor üst çabuk kirleniyor bence kullanılır. Az kullansam bile fiyatlar çok uygun diye de düşündüm. Bundan sonra alacaklarımı 3 ay ve üzeri alırım

Bursada oyl3 degisim yok istanbulda oturdugum icin acaba degisim kabul ederlermi diye teredutte kaldim
Niye kabul etmesinler canım öyle birsey yok bende Bursa'da yaşıyorum kuzenimin esi 4 doktor değiştirdi doktorların öyle bir lüksü yok canım belki sen şehir degiştirdin kabul etmeme olurmuymus bence sikayet edilmeli kabul etmeyen doktoru

Sanırım bende 5-6 aya kadar bişe alamıcam doktor kanaman bitti dese rahatlicam biraz ama nerdee
Aynen canm bende 7.aya kadar bir sey almicam bende de hep o korku var kaybetme korkusu ruyalarimda falan hep korkuyu yaşıyorum. Erken dogum tehlikem de var doktor 36 da aliriz riske atmayız dedi tabi 36 ya kalirsan dedi. Insallah bir mucize olur ve zamaninda saglikli bir sekilde aliriz kucagimiza

bence de bundan sonra yenidoğan değil büyük alırsan sıkıntı olmaz, kızım yenidoğanları 40'ı çıkana kadar ancak giymişti, erkek bebekler daha çabuk büyüynce daha kıs sürede giyebilir diye düşündüm ben senin adına, amaan canın saolsun, kısmetinde varmış aldın sende, güle güle giysin minnoş sağlıkla doğsun da.

ben senin sağlıkla gününde doğuracağına yürekten inanıyorum canım, inşallah yüreğini ferah tut sen.

Bana o zaman tek kağıt veriyor
Sadece boyu yazıyor onu farkettim yazdıktan sonra ama kilo yok hayırlısı bakalım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…