2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Miyom falan mi vardi acaba? Allahim obur tarafta kavustursun insallah annesi ile çocuğunu.

Insallah guzel haberlerle gel canm cinsiyetini de öğrenirsin insallah

Merhabalar doktordan geliyorum ikinci oğlum olacağını öğrendim oğlum mutluluktan uçuyor erkek kardeşi olmasını çok istiyordu.hayırlısı ile kavuşalım inşallah
Haftası ile uyumlu dedi
1ay sonra yeni kontrolümüz
Verdiği kağıtta sadece resim var ölçüleri yok
Sizinkilerde var mı

Ay evet ya bende okudum onu ve agladim tuylerim diken diken oldu hala etkisindeyim canım Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize

Hayirli olsun canm.evet bende kilo boyu falan hep var.belki kagitta hata olmustur cikmamistir benimde iki kagit verdi resim ayni birinde kilo yok diğerinde boy ikisinede bakmam gerekiyor.beni de 1 ay sonra hem kontrol e hemde detayli ultrason a çağırdı.

Benimde ikinci oğlum geliyor aynen benim oglumda cok sevindi erkek olmasina bende hemcins oldugu icin sevindim. Insallah cok iyi anlasirlar saglikli olurlar.gozunaydin tekrardan

Ay evet ya bende okudum onu ve agladim tuylerim diken diken oldu hala etkisindeyim canım Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize
Amin canim insallah hickira hickira aglamak icn zor tuttum kendimi rabbim digwr dunyada kavustursun insallah yavrusuyla bizlerde insallah saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olur insallah

Kizlar 3 ayimi gectim cok sukur 4.ayima girdim doktorumdan fazla memnun degilim doktor degistirebilirmiyim kimileri yok degistirme olamaz diyor baska doktor 3 ayi gectikten snra kabul etmez diyor napacam bilmiyorum

Kizlar 3 ayimi gectim cok sukur 4.ayima girdim doktorumdan fazla memnun degilim doktor degistirebilirmiyim kimileri yok degistirme olamaz diyor baska doktor 3 ayi gectikten snra kabul etmez diyor napacam bilmiyorum
Bende degistircem canm yarın baska doktora gdicem zararin neresinden donersek kaardir. 3.aydan sonra niye kabul etmesinler ben ilk oglumda 7.ayda doktor degistirmistim

Mrblar ptesi erkek bebeğim olacağını öğrenince daha çok erken ama e bebek in kampanyasına dayanamadım internetten şunları aldım kargoda bugün gelecek fiyatlar çok uygun kampanya son günü cuma. Farklı bi durum olursa 1 ay değişim süresi var orda değişim yaparım diye düşündüm. Bakmak isteyen olursa diğer bedenler tükenmiş ama yenidoğanlar sitede mevcut

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-17-04-47-47-1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2018-08-17-04-48-15-1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2018-08-17-05-16-06-1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2018-08-17-05-16-33-1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2018-08-17-05-17-50-1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…