2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya canlar size bişey danışıcam biraz özel ama kadın kadınayız nasılsa şimdi ben ilk gebeliğimde ağda kullandım tabi son aylar göremediğimden jilet kullanmıştım şimdi aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum çünkü jilet kullandığımız zaman çok kötü oluyor malum son aya kadar ağda kullanayım diyorum çünkü dikişler falan olduğu için ağda daha iyi olur uzun süre gelmez diye ama sorun şu ki ağdayı kendim nasıl yapabilirim kuaföre gidemem

şuanda yapabiliyorum canm ilk gebeliğimde de doğuma kendim yapıp gittim ama.ikincide çok şiştiğinden doğuma giderken kuaföre gittim mecbur ayna karşısında alanlar oluyormuş

şuanda yapabiliyorum canm ilk gebeliğimde de doğuma kendim yapıp gittim ama.ikincide çok şiştiğinden doğuma giderken kuaföre gittim mecbur ayna karşısında alanlar oluyormuş
Ay hiç denemedim olmasa evde bi deneme yapayım ben kuaförleri hijyenik bulmuyorum korkuyorum birde eşim istemiyor gitmemi mecbur evde bi çaresini bulmam lazım jiletle falan uğraşamam var zaten ilk doğumdan sonra çok zor döndüm ağdaya korka korka yapmıştım ilk defa yapıyormuşum gibi insan o kolaylığa alışınca ağda çok zor geliyor

aslında ağda kolaylık canm jilet işkence 2 gün sonra kaşıntılar ayy..sen yap şimdi kendin aon zmanında da bakarsın duruma göre 1 seferlik izin verir belki eşin belki de çok kilo almamış olursun kendin yaparsın

Canm bence kapa gözünü git iyi bir kuaför e ilk gebelikte öyle yaptım utandım ama inan ayak ucumu zor görüyodum

Sanmam ama denerim canım çok kilo almam çünkü oğlumda en fazla 57-58 oldum bu da hemen hemen öyle olur diye düşünüyorum

Ya canım hem hijyen olarak hem de eşim izin vermiyor ayrıca annemde izin vermiyor günah diyor mecbur kendim bi yolunu bulucam artık
Canm normal de günah evet ama bu mecburiyet hali.kaldiki çok temiz yerler var benim ilk gebeligimde gittiğim yer sadece ağdacı ve çok temiz genelde hamile olanlar ona gidiyor hic hissettirmiyor.son aya kadar bende gitmicem ama son ay nasipse giderim.

Bizimkileri ikna edebilirsem belki bende son ay gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…