2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın Kızlar 14haftalık gebelikte baş popo mesafesi 7.75 cm normal mi sizce. Ultrasonda 13+6 çıktık dr iyi dedi ama sanki bana haftasına göre az geldi crl ölçümü
Canm baştan geriden gelebilir sonra haftasını bulur daha sonra öne geçebilir.benjm 13. Haftada Dr 1 hafta geri dedi şok oldum çünkü ikili testte iyiydi sonra durdu bı daha ölçücem dedi 2 gün ileri çıktı.bazen Dr lar tam olcemiyor bebek haraketli olunca kaymalar oluyor sikinti yapma

baktim şimdi 14. hafta 9 cm yazıyo,ama bazen böyle geriden gelme ileri den gitme de oluyo,ama kafana taktiysan bi doktora daha göster hatta peritonologa yeterince kan akışı war mi diye
Tekrar gidecem dr a evet perinatolog randevum var inşallah herşey yolundadır. Saol canım yardımın için

Canım benimm saol içim rahatladı. Dr gayet iyi dedi ama benim içim rahat etmedi. Kendi dr um yoktu başka dr a gitmiştim umarım dediğin gibidir çok saol

Günaydın Kızlar 14haftalık gebelikte baş popo mesafesi 7.75 cm normal mi sizce. Ultrasonda 13+6 çıktık dr iyi dedi ama sanki bana haftasına göre az geldi crl ölçümü
canm ultrason ölçümleri 1 hafta 10 gün geri yada önde çıkabiliyor benim 2 numara oğlan 10 gün geri bile çıkardı bazen ama 38+2 günlük 3440 doğdu.doktor normal diyorsa sıkıntı yapma

Ya konuşulmuş bende son haftalarda 1 seferlik tüy dökücü sprey kullanmayı düşünüyorum çünkü ne ağda be jilet hiç bişi yapamam sanki, bi de öyle göremediğim yerlerde bişi kalırsa çok utanırım yaa, o yüzden bi seferlik Doğum öncesi yapayım diyorum.

canm doğum sonrası en rahatı ağda tabi ki tercih senin tüy dökücülerin de jiletten farkı yok hemen pörtlüyorlar,bu kadınların kıllardan çektiği nedir ya

canm ultrason ölçümleri 1 hafta 10 gün geri yada önde çıkabiliyor benim 2 numara oğlan 10 gün geri bile çıkardı bazen ama 38+2 günlük 3440 doğdu.doktor normal diyorsa sıkıntı yapma
Saolasın canım inşallah öyledir bende sağlıkla kucağıma alırım inşallah. Allah evlatlarını sana bağışlasın

canm doğum sonrası en rahatı ağda tabi ki tercih senin tüy dökücülerin de jiletten farkı yok hemen pörtlüyorlar,bu kadınların kıllardan çektiği nedir ya

Canım lazere başlamayı düşünüyordum o yüzden ağdayı bırakmıştım zaten, bi de o çıkma aşamasını beklemek falan bana artık zor geliyordu. Bi süredir jiletle daha mutlu mesut yaşıyoruz hep temiz hissetmek daha iyi geliyo bana, o yüzden yeniden ağdaya dönemem, 2. Bebişte gelsin de lazerle kökten kurtulmak amacım, Doğum sonrası tüyler geri dönüyormuş hormonlardan o yüzden ertelemiştim maalesef.

Saolasın canım inşallah öyledir bende sağlıkla kucağıma alırım inşallah. Allah evlatlarını sana bağışlasın
bunun.için hiç moralini bozma canm çok fazla bi gerilik çıkmamış zaten buda dediğim gibi 3 aşağı 5 yukarı değişebiliyor sağlıkla uzun ömürlü olsun hepimizin yavruları inş

bende çok istiyordum lazeri.jilet de tercih tabi nasıl rahatsan öyle devam.ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…