2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
kızlar doktor bana vitamin olarak elevit yazmış bilenler vardır bu ilacın içinde domuz katkısı var diye söylenltiler çıkmıştı o yüzden kullanmak istemiyorum siz hangisini kullanıyorsunuz ne aldırayım eşime

Canım femix kullanıyorum ben cok memnunum kendime getirdi internettten icerigine bak birde gecen eczacı bir arkadasima sordum cok güzel ilav kullanıyorsun dedi sende bir sor ama devlet karsilamiyor 40 lira hibi bir fiyatı var

Canım femix kullanıyorum ben cok memnunum kendime getirdi internettten icerigine bak birde gecen eczacı bir arkadasima sordum cok güzel ilav kullanıyorsun dedi sende bir sor ama devlet karsilamiyor 40 lira hibi bir fiyatı var
femix omega mı canm decavit e de iyi yazmışlar nette beni iyi ce şişirmezler inş doktor 3 kilo çok dedi zaten

Bende lazer yaptirmistim simdi hamilelikten olsa gerek tek tuk tuylenmeye basladim
Ya onu çok duydum bende, o yüzden çocuk işini bitirmeden lazere başlamayım dedim, inşalalh tek tükle kalır seninki.

Elevitin muadili ve katkısı olmayanı decavit. Devlette ödüyo zaten, istersen onu alsın eşin. Diğer takviyeleri maalesef devlet ödemiyor, kızımda imom kullanmıştım ama içerikleri hepsinin hemen hemen aynı, o yüzden şimdi decavite devam diyorum.

jeya canim muadili decavit, arkadaslarin onerdigi diger ilaclarin icerikleri farkli diye biliyorum. Doktorunun onerdiginin muadilini kullanman daha mantikli bence. Simdi ihtiyacin olmayan fazladan vitamin almana gerek yok. Bana da omegali bi ilac onerdi ama bulantilarin iyice gecsin oyle basla dedi. Demir vermedi demirim iyi ciktigi icin.

Ben son hafta hazırladım çantamı sanırım

Ya içinde bi korku oluyo işte sağlıkla gelsin de sonra diye, iyi dayanmışım ama dimi
38+3 de sancı falan yokken aniden suyum geldi ve apar topar hastaneye gittik ben hep ansızın yakalanmaktan korkuyorum neyseki evde yakalandım neyseki herşey hazırdı

38+3 de sancı falan yokken aniden suyum geldi ve apar topar hastaneye gittik ben hep ansızın yakalanmaktan korkuyorum neyseki evde yakalandım neyseki herşey hazırdı

Ya tam vaktinde gelmiş kızın, maşallah benimki de 38+3 de sezaryenle geldi, darısı bu bebişlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…