2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın sevgili Şubat anneleri
4.5 yaşında bir Zeynep kızım var. Çok şükür 2. kızıma hamileyim.
Ankara'da yaşıyorum, 33 yaşındayım, öğretmenim.
İlk kızımda çok değerli dostluklar edindim buradan ve hala görüşüyoruz sevgili 2014 Ocak annelerim ile
Aynı keyfi almak ümidi ile yine yolum buralara düştü.
Bayramımız da kutlu olsun

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah Allah bağışlasın

Kızlar bugün iki kere balon patlaması gibi bir his yaşadım sanırım pıt pıtlar çoğalıyor az önce söylemesi ayıp elma yedim aşağıdan tepkiler geldi özlemişim valla ya
2. Olduğu için ben de erken hissettim kızımı. Daha güçlü olanları bekliyorum sabırsızlıkla çünkü kızım sürekli elleri karnımda bekliyor yavrum 'ne zaman hissetcem anne' diye :)

2. Olduğu için ben de erken hissettim kızımı. Daha güçlü olanları bekliyorum sabırsızlıkla çünkü kızım sürekli elleri karnımda bekliyor yavrum 'ne zaman hissetcem anne' diye :)
Aynen canım ikinci de erken hissediliyormuş bende daha güçlü hareketlerini sabırsızlıkla bekliyorum tabi en çokta eşim

Hayirli olsun canm kizlarin Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.

Decavit verdi benim doktorum. Yazdırmak için aile hekimliğine gittim orda dolaptan çıkarıp verdiler ilacı.

Kizlar benim gibegimde hic catlak olmamisti ilk gebeligimde de simdi de olmaz dedi doktor cunku basket topu gibi ama basenlerimde oluyor catlak catlaga ne iyi gelir ya bugun birkac tane bacakta gördüm
İlk kızımda elime hangi krem geçerse sürdüm çünkü amaç cildi nemli tutmak. Pahalı kremler para vermedim iyi ki de vermemişim, ilk doğumumdan hiç çatlağım yok. Bunda da şimdilik yok ama ilerisini bilemem. Frei öl diye bir yağ var gebelik için olanı, ondan aldım 50 lira civarı bir şey. Kullanıyorum, şimdilik bir şikayetim yok. Oluşmasını engelleyebilirsin ama oluşanları geçirecek bir krem yok malesef şimdilik.

Kizlar benim gibegimde hic catlak olmamisti ilk gebeligimde de simdi de olmaz dedi doktor cunku basket topu gibi ama basenlerimde oluyor catlak catlaga ne iyi gelir ya bugun birkac tane bacakta gördüm
Canım kilo aldın mı hiç ben 1 kilo aldım toplamda arada basenlerde kaşıntı oluyor korkuyorum catlayacam diye. Benimde ilk gebelik banyodan önce 15 dk zeytinyağı soruyorum banyodan sonra vücut losyonu kullanıyorum doktor kontrolune gidince sorucam önerecegi biesey varsa onu alayım lierac diye bir krem önerdiler bana da arkadaşlarım ama hiç bir fikrim yok

Evet cnm bende cok para vermem kremlere hakiki zeytinyağı suruyordum göbeğime göbekte cok şükür yok.basen ters köşe yapti ona da süreyim o zaman.sagol cvbin icin.

Canm hic kilo almadim ben bacaklarim da incedir aslinda neden catliyor anlamadim.ama doktor bildi dedi senin göbek catlamaz ama basenler catlar dikkat et dedi nerden anladiysa.. beyaz beyaz cizikler var basende.

Canım ben ayva çıkmaya başladığı zaman çekirdeklerini suya koyucam sonra o jel gibi oluyor onu sürecem çatlaklara çok iyi geliyor aleovera bitkim de var onu da kullanıcam doğal yollarla önlemimi alıcam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…