2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Zeytinyagini banyodan once degil de banyodan sonra islak vucuduna sur. Hemen bornozunu giyip kurulanma bi sure bekle oyle emsin iyice. Lierac ilk hamileligimde kullandim ama duzenli kullanmadim. Catlak olayi biraz da genetik, annemde ablamda hic olmadi karinda, bende de olmadi, kalcamda ergenlikten kalma catlaklarim zaten vardi benim.

keske yagla durabilsem kaşıntı tutuyor 15 dk zor duruyorum benimde ergenlikten kalma basende var rahmetli annem 5 cocuk dogurmustu hic bir cizik yoktu vucudunda ablam keza öyle ama bende var nedense

keske yagla durabilsem kaşıntı tutuyor 15 dk zor duruyorum benimde ergenlikten kalma basende var rahmetli annem 5 cocuk dogurmustu hic bir cizik yoktu vucudunda ablam keza öyle ama bende var nedense
benimde annem ve ablalarım hiç çatlamamış ama ben çok kötü oldum bunda da sürmeyeceğim.zaten yırtıldım daha nekadar olabilir ki

Bende de elevit var saglik ocağı vermistim ama bulanti yaptığı icin pek kullanmadim canm
elevit i.ilk oğlumda kullandım doğumdan sonra internette domuz katkısı olduğu yazıyordu hatta şirkette kabul de etmiş çok üzüldüm bilmeden araştırmadan kullandığım için sende farklı vitamin al canm onu kullanma şüphesi bile yeter

Kullanamadim ki zaten carsamba günü gidicem farklı ilac isteyim o zaman

Cok mantikli cnm. Kimyasal bir sey surmek istemiyorum zaten

O kadar emzirmeye kim dayanır

Şu çocuk işleri bi bitsin işimiz çok
ya benim arkadaşlar hiç kendini bırakmadı şükür iki çocuk emzirdim amma velakin emzirme bitince küçülüp kalıyorlar,onları geri şişirsek çatlaklar için bi lazer kıl tüy işi için bidaha lazer başka ne yapacaz yokmu arttıran

Ohh maşallah, benimkiler uzaktan iyi ama içi boşalmış gibi resmen, zayıflayınca da iyice bi garip oluyorlar.

Aynen önce kilolar, kıl tüy lazer işi, göğüsler bu iş tamam. Tabi bunlar için emzirmenin bitmesi gerekiyor maalesef ki bu da önümüzdeki 2,5 yıl demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…