2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bebegim ilk tekmesini cinsiyeti belli olmadan bir gun once hissettirdi. oldugu gun de 3 ya da 4 kez atti.. bazen hareket edip rahmim orta kisimda sanki buyuyor gbi oluyor ve o an karnim kotu agriyo,nefesimi kesiyo. ilkinde de cok olurdu,unutmusum bu hissi ilk oldugunda korkmustum ama tekrar tekrar olunca hatirladim. baya baya hareketlendi masallah :) buyuse neler yapcak bakalim

Ben bunu yillar once yaptirmıştim bi kagita not ettiydim ama.kaybettim diger 2 cocugumda da tutmustu ucretli yapiliyor galiba ama biz para ödememiştik

ovulasyon oncesi sonrasi olayini cok arastirmistm,ovulasyon oncesinde de oldu ki belki tutar kiz olur diye :) ama 2 gun erken dollenmeye ragmen tutmadi yani ben de curuttum o tezi :)
Aynen canm bende belki kiz olur diye cift cizgiyi gorunceye kadar ilişki sonra iliski yasamamistik ama olmadi demek ki diyorum ben 10 tane dogursam hepsi erkek olur bir futbol takimi cikar. Cunku esimin sulale hep erkek cinsiyeti de erkek belirliyor zaten. Ucuncu de nasil bir yol izlesem kiz icin bilmiyorum tum tezleri de çürüttüm tez kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…