2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bizde kanka gibiyiz canım eminim herkes aynı durumda bizim 3 yıl sonra gelince eşim hiç birşey istemiyor bebege birsey olacak diye bendede yok istek hic halim de yok
yok valla bizim ki hiiç korkmuyor çocuklar karnıma ellese zarar verirsiniz dikkatli olun diyen adam kendine gelince günlük başımda

aynısını yaptık geçen ıslak mendil stoğu yapsak mı şu bez mi iyidi derken çıkçık dedim eşime
önceki akşamda bebek bezlerine %40 zam geldi diye haber görünce şimdiden bez ıslak mendil alsammı diye yine düşünmeye başladım tutmalıyız kendimizi

Sağol canım ben biraz iyiyim sadece boğazlarım çok acıyo ama eşim baya kötü bi lokma bile koymadı ağzına doktora gitmeyi de hiç sevmez
Erkeklerin genetiginde var galiba doktora gitmeyi sevmemek Valla bende sevmiyorum ama ilacsiz vs. gecmiyor günümüz salgınları hastalıkları İhmal etmesin bence Atlatmakta kolay olmuyor umarım kolay atlatırsınız

ama bukadar neyki çeyrekte yine 420 lere çıkmış
Ay hiç sorma canım bizim de yarın eltimin doğumu var niyetlenmiştik künye alalım diye eşim 3-4 aydir doğru düzgün maas alamıyor alamayacağız hic bir sey galiba Hic iyiye gitmiyoruz valla Allah sonumuzu hayretsin valla devlette calisanlar pek farketmiyor ama ozeller cok kötü isten cikarmalar maas verememeler nereye gidiyoruz bilmiyorum

ay boşver canm düşünce alın öyle bi niyetinşz varsa şimdi alınmaz,bizim ev kaloriferli 2 ton kömür almamız lazım geçen yıl 1000 liraydı eşin aradı şimdi sormuş 1750 tonunun fiyatı Allah yardım etsin

öyle yapacağız zaten canım bu gidişle yapacak birşey yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…