2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İlk hamileliğimde çin takvimi rus takvimi ve bu hesaplama hepsi kız diyordu tuttu. Bunda bu hesaplamada yine kız çıkıyor ama erkek bebek bekliyorum. Çin takvimi kız rus takvimi erkek diyordu bu sefer karmakarışıktı
Yeni bir teoride benden kızlar yumurtlama tarihinden önce birliktelik olursa kız yumurtlamadan sonra olursa birliktelik erkek.biz de tuttu
Ben iki hamileliğimde de yumurtlama tarihinden önce hamile kaldım ilki kız ikincisi erkek. Hiçbir belirtinin hiçbir teorinin geçerliliği yok anlaşılan

Canm bende ovulasyondan önce olmuştu ama erkek oldu bunu da mi çürüttüm ben ya bende her sey çürüyor
Ay valla mı aman hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi boş canım ama ben hep dua ettim kiz isteyenler Ali imran suresi 36.ayet erkek bebek isteyenler 38.ayet ne de olsa veren Rabbim bir tek dua degistirirmis herşeyi hala da okurum

Aynen canm dualar bencede en geçerlisi.ben hayirlisi olsun dedim canim eger iki erkek evlat uygunsa öyle olsun dedim demek ki bu hayırlısı imis. Oglum da erkek istiyordu zaten ama simdi ucuncuye hamile olsam kizim.olsun diye dua ederdim

Bizde eşimin kanı daha yeni ama kızımız olacak. Amma baskın bizde kız genleri

Yeni bir teoride benden kızlar yumurtlama tarihinden önce birliktelik olursa kız yumurtlamadan sonra olursa birliktelik erkek.biz de tuttu
Hamilelik için Allah ne verdiyse giriştim ben o ay, yumurtlama öncesinde mi tuttu bebiş sonrasında mı onu hesaplamam mümkün değil

O zaman Allah inşallah senin de tüm isteyenlerin de kaderine hayırlı sağlıklı sıhhatli bir kiz evladı yazsin inşallah canım

bende Ali imran suresinin 36.ayetini okumuştum hatırladım,şimdilik %100 diyemese de doktorlar kıza benzetiliyor bakalım,erkek isteyip okuyanlarıda duydum 4 kız dan sonra erkek çocukları olanlar var

Günaydın kızlar, mutlu haftasonları olsun.

Bugün kızımla özel bi kreşe oryantasyon eğitimine gidicez. İnşallah çok sever de gitmek ister. Gerçi hala emin olamıyorum, tam gün çocuğa sıkıntı olur mu diye ama eğlendikten sonra sıkıntı olmaz herhalde.

Önce alışması için yarım gün mü gitse acaba canım

Önce alışması için yarım gün mü gitse acaba canım

Ya çok isterim aslında ama hadi bıraktım diyelim kim alacak? Servis işi falan olacak daha mı zor olur, bi de ortam malum korkuyorum biraz da.

Duruma bakıcaz inşallah, hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim, hala kafam karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…