2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Selam kızlar. Bugün kontrole gittik biz de. 17+3 olduk bugün. 200 gr olmuş minik kızım. Kız olduğu kesinleşti. Kızıma bir kız kardeş geliyor, sağlıkla gelsin inşallah.
Tam 1 ay sonra 21+3'te detaylı ultrason yapılacak. 2'li tarama iyi çıktığı için başka kan testine gerek duymuyor doktorum. İlk kızımda da böyle yapmıştı zaten.
İlk zamanlarım çok bulantılı geçmişti ama çok şükür artık daha iyiyim. Bu aydan sonra gelsin kilolar

18+3 oldum aslında belki de önceden şişman olduğum için anlamıyorum büyüdüğü zaman
ilk gebekikte birde kilolu bayanlarda göbüş daha az belli oluyor canm,bi arkadşım var 80 li kilolarda hamile kaldı doğuma kadar hamile olduğu belli değildi,benim 3.çocuk ve dümdüz karnım vardı şimdi resmen 5 aylık gibiyim

Ay çok sevindim darısı başıma demeyi çok isterdim pipiyi görcez perşembe günü kesin

Canlar ya boğaz acısını atlatayım derken baya baya grip oldum artık ağzım burnum tutmuyor yeminle hapşırmaktan başım ağrıyor artık peş peşe hapşırınca kasıklarıma sancı giriyor valla hatta bazen o kadar peş peşe geliyor ki altıma kaçırıyorum arada

Biz daha cinsiyet ogrenmedik siz hazırlıklara mi baslayacakisniz masallah ama erken gibi daha

Ayni ben zayıf tim aslinda ama 5 aylik gobegim var sanki top koymuşum

Gecmiş olsun canim hamileyken daha cabuk grip olunuyor bunyemiz zayifladigindan galiba dikkat et serum parol falan al ilerlemesin

Çok yorma kendini canım naptın olmayver eskisi gibi bebeişten önemli değil yapma böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…