- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #15.361
Yok canım bende diyorum iyiyim ama ağır iş yapmaya korkuyorum ne okur ne olmaz varsın pis desinler bebeklerimizden kıymetli değil sen yapma bidaha hafif iş yap yormadan kendini yemeğini yap bulaşığını yıla evini topla tamam yeter daha fazlasını yapma hani çok duramazsan yardımcı çagırabilirsin temizlik için ailenden yakınların varsa annen kardeşin yapabiliyosa onlar yapsın sen yorma kendini bidaha sakınIyiyim saniyodum ne bileyim harwketsizlik bana gore değil off yine de dikkat etmeliyim Allah esirgesin
Burda hemen hemen herkesin oldu canım benim tanıdığım çevremde kimseden duymadım o yüzden başıma gelince çok korkmuştum ilk zamanlar. Dediğin gibi sürekli duyunca sanki normal bişeymiş gibi olduKizlar ne diycem bu sene hamile olup da lekelenmesi kanamasi olan ne cok kisi var eski komşum 3 gundur hast. De yatıyormuş sebebi ne acaba o kadar sık duymaya basladim ki bana normal gelmeye basladı sizce ?
Sebebi.yogunlasan sezeryan dogumlar plesantanin yanlis yerlesimi yedigimiz hormonlu yiyecekler vb seyler cnm.Kizlar ne diycem bu sene hamile olup da lekelenmesi kanamasi olan ne cok kisi var eski komşum 3 gundur hast. De yatıyormuş sebebi ne acaba o kadar sık duymaya basladim ki bana normal gelmeye basladı sizce ?
Üçüncüde artik canm bir grup kurarız planli programli bol.duali bir hazirlik programi yapariz artik bu sefer kızı buluruz insallah.Yani kız için yumurtlama gününden önce mi şey edicez
Dogru diyosun canım dikkat etmem gerektigini bebişim kırmızı kart gostererek bildiriyor zaten Allah razi olsunYok canım bende diyorum iyiyim ama ağır iş yapmaya korkuyorum ne okur ne olmaz varsın pis desinler bebeklerimizden kıymetli değil sen yapma bidaha hafif iş yap yormadan kendini yemeğini yap bulaşığını yıla evini topla tamam yeter daha fazlasını yapma hani çok duramazsan yardımcı çagırabilirsin temizlik için ailenden yakınların varsa annen kardeşin yapabiliyosa onlar yapsın sen yorma kendini bidaha sakın
Burda hemen hemen herkesin oldu canım benim tanıdığım çevremde kimseden duymadım o yüzden başıma gelince çok korkmuştum ilk zamanlar. Dediğin gibi sürekli duyunca sanki normal bişeymiş gibi oldu
2011 de yaptim ilk dogumumu o zamanlar da forumlarda cok sık geziniyordum hic bu kadar yoktu bu sene bi hal var normal gelmeye bâşladi cidden sebebinin hormonlu yiyecekler falan olmasi ürkütüyor yaa baksaniza cogumuz ilaca dayadık kendimizi fitil di igneydi kan sulandiricıydi ticari amac da yok degil haniSebebi.yogunlasan sezeryan dogumlar plesantanin yanlis yerlesimi yedigimiz hormonlu yiyecekler vb seyler cnm.
Aynen canım bi plan proje yapmamız lazım köprüden önce son çıkışı kaçırmamalıyızÜçüncüde artik canm bir grup kurarız planli programli bol.duali bir hazirlik programi yapariz artik bu sefer kızı buluruz insallah.
Geçmiş olsun canım bende 6 haftalıkken başladım hala daha kullanıyorum ilaçları kanama nedenim belli değil mecbur ilaçlara devam rabbim beterinden korusunSelamlar. Ben de gecen hafta kirmizi renkli lekelenme yasadim. Bayram oldugu icin tatildeydik. Baska bi sehirde acile gittim. Dr bebek iyi durumda bir sorun gorunmuyor bambaska bir nedenle kan gelmistir dedi. Ama nedeni bilemeyiz yapabilecegim tek sey progesteron ignesi ve 200mg lik haptan bi hafta kullanman dedi. Sukur bi dahsa bi sey olmadi. Yarin kendi dr uma da gidecegim. Strese girmek en kotusu kendimi telkin ediyorum bir sey olmayacak, olursa da yapabilecek bir sey yok diye. Allah hepimizin bebeklerini korusun.
Amin canım benim de dun oldu ama dedigim gibi okadar sık duyar olduk ki normal gelmeye basladı insallah bi sıkıntı olmiycaktirSelamlar. Ben de gecen hafta kirmizi renkli lekelenme yasadim. Bayram oldugu icin tatildeydik. Baska bi sehirde acile gittim. Dr bebek iyi durumda bir sorun gorunmuyor bambaska bir nedenle kan gelmistir dedi. Ama nedeni bilemeyiz yapabilecegim tek sey progesteron ignesi ve 200mg lik haptan bi hafta kullanman dedi. Sukur bi dahsa bi sey olmadi. Yarin kendi dr uma da gidecegim. Strese girmek en kotusu kendimi telkin ediyorum bir sey olmayacak, olursa da yapabilecek bir sey yok diye. Allah hepimizin bebeklerini korusun.
Tabi canm ticari amacta var progestan cogumuz kullaniyoruz resmen ben ilk gebeligimde oyle bir ilac oldugunu bile bilmiyordum simdiki gebelikte kullaniyorum sonra kan sulandırıcı igne gene aynu sekilde bu gebelikte kullaniyorum. Yedigimiz seylerin soluduğumuz pis havanin ceremesini yasiyoruz. Allah sonumuzu hayir etsin2011 de yaptim ilk dogumumu o zamanlar da forumlarda cok sık geziniyordum hic bu kadar yoktu bu sene bi hal var normal gelmeye bâşladi cidden sebebinin hormonlu yiyecekler falan olmasi ürkütüyor yaa baksaniza cogumuz ilaca dayadık kendimizi fitil di igneydi kan sulandiricıydi ticari amac da yok degil hani
Bebek iyiyse icindeki pis kan temizlenmistir oyle dusun icini ferah tut canm. Insallah yarin guzel haberler alirsin canmSelamlar. Ben de gecen hafta kirmizi renkli lekelenme yasadim. Bayram oldugu icin tatildeydik. Baska bi sehirde acile gittim. Dr bebek iyi durumda bir sorun gorunmuyor bambaska bir nedenle kan gelmistir dedi. Ama nedeni bilemeyiz yapabilecegim tek sey progesteron ignesi ve 200mg lik haptan bi hafta kullanman dedi. Sukur bi dahsa bi sey olmadi. Yarin kendi dr uma da gidecegim. Strese girmek en kotusu kendimi telkin ediyorum bir sey olmayacak, olursa da yapabilecek bir sey yok diye. Allah hepimizin bebeklerini korusun.
Hakikaten senin yasin genc ama benim.icin köprüden önceki son çıkış olucak.. anne olmak guzel ya kizi erkegi yok sağlıklı olsunlar da insallah. Erkekler buyuyunce disari gidince yanımda bir cocuk kalmasi guzel olur aslinda tabi kiz olmasini cok isterdim. Allah izin verirse insallah olur cnm saglikli olalim daAynen canım bi plan proje yapmamız lazım köprüden önce son çıkışı kaçırmamalıyız
Amin inşallah canımHakikaten senin yasin genc ama benim.icin köprüden önceki son çıkış olucak.. anne olmak guzel ya kizi erkegi yok sağlıklı olsunlar da insallah. Erkekler buyuyunce disari gidince yanımda bir cocuk kalmasi guzel olur aslinda tabi kiz olmasini cok isterdim. Allah izin verirse insallah olur cnm saglikli olalim da
Gecmis olsun canm.Kızlar bu hastalık çok ağır geçiyor evde de tekim oğlumla uğraşmak şuan bana o kadar zor geliyor ki sadece yatmak uyumak istiyorum
Sağol canımGecmis olsun canm.
Kızlar bu hastalık çok ağır geçiyor evde de tekim oğlumla uğraşmak şuan bana o kadar zor geliyor ki sadece yatmak uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?