• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yemen lazım canım acıkmıştır yavrucak ondan şekilden şekle gidiyordur. En azından 1 bardak süt falan içmeye çalış ya da 1 kase çorba gibi
Saati farkedince kalktm hemen canim çorba ictim bide meyve bazen hic farketmiyorum saati acligimi
Garibim acikmis demekki Sakinleşti :)

vallah canım benim yerimede yeee ben mutlu olurum
aclik aklıma gelse öğle yemeği yememistim daha şu saat olmuş saati farkedince yedim bide geriliyor karnim ne kadar az yersem o kadar rahat ediyorum bazen hosuma gidiyor yemek yiyorum sonra sigmiyorum dunyaya :) bundan sonraki yiyeceklerim sizler icin ;)

36 damı doğurdu:KK17:37 ye kadar çalışabilir raporu aldım benim oğlanda bir hafta önden gidiyor en başından beri ettimi 38.hafta yollarda doğurucam:skandal:

AYNEN OĞLU 41. Hftada zorla geldi ama kızı 36. Hafta gelmek istedi durduramadılar:) doğurmazsın doğurmazsın doktor seni yönlendirir zaten.

kanama olmasa suniyi denerlerdi derdim kesin ama orda nasil tepki veriyorlar bilemiyorum. ins sag salim dogurur. o kdar cek bosa cek de zor. benim de ilerlemiyordu artik aksam suniye basladik oyle gitti 5 6 saatt. insanda moral kalmiyor valla ilerleme olmayinca :KK43:
Suni için belirli bir açıklığa gelmesi gerekiyor diye biliyorum ama bakalım eve de göndermiyorlar devamlı hareket halinde hastanede takip ediyorlarmış

16 Ocak'a kadar çalışabilirsem inşallah 37 bitmiş oluyor. 16'sında izne ayrılıp 18'inde gidip karne vercem :KK51:

Maşallah canım gözün aydın çok güzel haberler :KK37:

Geçmiş olsun canım kızına. Çocuklar hasta olmasın lütfen :dua:
Enerji konusuna hiç değinmeyeyim sabah 6.15'te resmen sürünerek kalkıyorum :işsiz:
22 günüm kaldı izne ayrılmama ama bana 22 yıl gibi geliyor:KK57:

Tam tahmin ettiğim gibi olmuş. 1 cm açıklık değil ki, şu an gitsem bende bile çıkabilir. Vaktini doldurmamış o, dolunca gelir:anneadayı:
Eve de göndermiyorlar canım ne olacak böyle anlamadım valla kızın şimdiden psikolojisi bozulmuş sancı odasında bağırıp çağıranlardan :işsiz: suni sancı içinde belirli bir açıklığa ulaşması gerekiyor dimi 4 cm olması gerekiyordu galiba yanlış bilmiyorsam eğer

kızlar akıntınız çoğaldı mı sizinde yoksa bende mi problem var? çamaşırım bayaa ıslanıyor, günlük pedin yanları resmen ıslak. kaçırmadığıma eminim, hatta ara ara regl gibi bişi geldiğini hissediyorum bebeğin suyu falan değildir dimi?
Canım su sızıntısı mı değil mi anlamak için özel pedleri var onların eczanelerde satılıyor diye biliyorum olmazsa bi doktoruna danış bakalım

Karnim suan kare gibi ya var mi boyle bisey biseyler yapıyor donuyor kasiyor nefesini kesiyor resmen bi bakıyorum karnim tuhaf bi şekil almis bi taraf sisiyor bi taraf iniyor
Bende öyleyim canım hele dün akşam sol tarafım öyle bir şişti ki ağrı dağı gibi oldu valla :KK48:

AYNEN OĞLU 41. Hftada zorla geldi ama kızı 36. Hafta gelmek istedi durduramadılar:) doğurmazsın doğurmazsın doktor seni yönlendirir zaten.
hadi inşallah ya eşim her sabah yaygara çıkartıyor bu halinle ise gitcem diye inat ediyorsun diyor napiyim doğum sonrası kullanmak için mecbur ama zamanlamayi tutturamazsam 10 sene konuşur ben sana demedim mi diye :deli:

Inşallah canım bende niyeyse bunda emindim cikmayacagina diğerinde iştahım daha fazlaydı her gun tatli cikolata yerdim kesin çıkar diyordum çıktı bunda çıkmayacak kesin dedim çıkmadı düzenli yedim içtim zaten ilki gibi olmuyor hiç ikinciler
Hadi ya bemim hic öyle isteğim olmadı hatta canım hiç birşey istemedi turşu ve bir iki meyve hariç. Çok enteresan bende diyordum tatlı falanda canım istemiyor birşey çıkmaz diye öyle olmadı tabiki

kızlar akıntınız çoğaldı mı sizinde yoksa bende mi problem var? çamaşırım bayaa ıslanıyor, günlük pedin yanları resmen ıslak. kaçırmadığıma eminim, hatta ara ara regl gibi bişi geldiğini hissediyorum bebeğin suyu falan değildir dimi?
benımde baya yoğun gelıyo şeffaf renk sürekli çamaşır degıstırıyorum hatta bazen suyum felan geldi sanıyorum Allah korusun dr söyledim üşütmüş olabilirsin dedı bol su iç dedi

Kızlar benim iştahım baya azaldı ya hiçbir yiyesim gelmıyo kıloda almamışım yedıgım zamanda faydalı şeyler yemeye çalışıyorum ama cnm hiçbişey istemıyo sanki bide eczane tokluk şekerini ölçüyomu bilginiz var mı ?

Saati farkedince kalktm hemen canim çorba ictim bide meyve bazen hic farketmiyorum saati acligimi
Garibim acikmis demekki Sakinleşti :)
Acıkmıştır annesi paşa bey tabikide.Benim oğlanda acıkınca fena vuruyor. Birşeyler yiyince sakinleşiyor. Bazen sabah 6da kalkıp süt ceviz falan yiyorum dursun sıpa diye. Eşime diyorum bu sana çekmiş kesin. Eşimde evde olunca 7de kaldırır kalk kahvaltı edelim acıktım diye:halay::KK70:Birdi 2 oldular:KK200::emir_bebek:

Kızlar benim iştahım baya azaldı ya hiçbir yiyesim gelmıyo kıloda almamışım yedıgım zamanda faydalı şeyler yemeye çalışıyorum ama cnm hiçbişey istemıyo sanki bide eczane tokluk şekerini ölçüyomu bilginiz var mı ?
Yapan eczaneler var canım git ölçtür ama o iştah bendede yok diyicem ama iyiki yok

Selam arkadaşlar. Aklıma size sormak geldi. 2 gün önce kuaförde özel bölge sir ağda yaptırdım. Her zaman yaptırdığım yer ayda bir giderdim. Ama bu sefer baska sanki. 2 gün oldu çok acıyor yanıyor kızardı. Bebeğime aldıgım pişik kremini sürdüm. Bşraz faydası oldu sanki ama hala durum aynı. Başına gelen var mı

Benim ilk olunca pek cesaret edemedim devlete 2. Normal olursa başıma ne geleceğini bilirsem bende gidebilirim. En iyisi yoksa belese doğurup paranın yanına kâr kalması aslında
Hiç bir şey bilmemek aslında daha iyi bozdozlama dalıyorsun. Nasılsa doğacak diye :)

Selam arkadaşlar. Aklıma size sormak geldi. 2 gün önce kuaförde özel bölge sir ağda yaptırdım. Her zaman yaptırdığım yer ayda bir giderdim. Ama bu sefer baska sanki. 2 gün oldu çok acıyor yanıyor kızardı. Bebeğime aldıgım pişik kremini sürdüm. Bşraz faydası oldu sanki ama hala durum aynı. Başına gelen var mı
Basıma gelmedi ben kendim yapmaya çalışıyorum evde ama doğum yaklaştıkça bölge hassaslasiyor ondan olabilir belki

Back
X