İştahlarımız arttı kiloyu pek dert etmiyorumYa kızlar bu saat oldu daha oturamadım inanın. Bu tempoya nasıl kilo alıyorum şaştım kaldım. Ve durmadan yiyorum. Pofffffff daha yarın için yemek yapılacak kızımı yatırmam lazım
Kullandığımız demir ilaçları saçlarımızı güçlendiriyor. Doğum sonrası ise maalesef dökülme oluyor.
Saf zeytinyağı ve bir iki pişik önleyici kullandım ben de..
Zeytinyağını her alt değişiminde koruyucu gibi kullandık. Şükür pişik problemi olmadı.
Bence de emzirmek en kolayı.. Benimkiler de emzik ve biberon almadı. Devam sütüne geçince 15 ay sonra kıza verdim.
Her zaman steril bi yöntem oldu emzirmek. İlerde kullanırım diye buzdolabına attığım süte bile ihtiyaç kalmadı.
Emzirmek başlıbaşına ayrı bi çaba istiyor. Birini almak istememişti kızım. Pes etmeden ilk önce onu deneye deneye aldı sonunda.
Tabii ki her bebek aynı değil.
Umarım bu bebek de emme problemi yaşatmaz..
Ah nasıl kaçırmışım inşallah yakalarım yine canım çok sağolBen almıştım Meylencim.
E bebekte indirime girmişti 280 liraydı çift pompalası. Yani bayagi uyguna aldim.
Ah nasıl kaçırmışım inşallah yakalarım yine canım çok sağol
Aynen canım ben hiç 25 liradan aşağı görmedim bu tarz temiz içerikli deterjanları çok iyi oldu. Alışveriş bitince son haftalarda tekstil ürünlerini yıkayacağım lazım zatenÇok iyi Fırat’ı canım gerçekten. Bu markanın bulaşık makinesi deterjanını kullanıyorum oda güzel
Bende iki haftadır öyleyim canım ya sürekli yemek istiyorum
Anladım canım sağolasın. Gümüş olanlar çok pahalı zaten de avent indirimde falan denk gelirse alayım bari. Benim göğüslerin şimdiden acıyor
Amin canım hepimize inşallah Allah kolaylığını versin :))Kolay gelsin :)
Aslında o zamanlar mamajoo alırım diye düşünmüştüm ama sonra herkes lansinoh diyince mamajoo dan vazgeçtim canım nasip yakalarım kısmette varsa yoksada alırız yapıcak bişey yokO günden bir gün önce buraya yazmıştım yarin lansinoh ürünleri indirime girecek diye ama galiba dikkatinden kaçmis
Hepsini okudum çok güzel yazmışsın. Teşekkür ederim kendi adıma:)İyi akşamlar kızlar..
Okuyorum ara ara ama yazmak pek mümkün olmadı..
Oğlumun doğum günüydü dün. Anca kendimize geliyoruz düzen oturuyor..
Alıntı yapmadım ama inşallah okursunuz;
Yenidoğan için aventin 0m emzikleri güzel ama diğerleri hem ağır oluyo hem de bizim ebe pek önermemişti. Yenidoğana biberon belki ama emzik hayır diyorlar.. Emzik için en erken 3 haftayı söylemişti bizimki. Elbette her bebeğin annesi bilir ben sadece söylemek istedim :)
Gümüş göğüs ucu kapakları için , bende işe yaramadı hem yara hem mastit oldum diye yorumlar okuduğum an heyecanım gitti. Oğlumda kullanmadım. Yaşına girene kadar da yara falan olmadı hiç.
İlk bir ay aventin süt biriktiren kalkanını kullandım, havalandırarak kuruttum meme ucunu mümkün mertebe.
Lansinoh meme ucu kremine 7. Ayda başladım hamileyken, emdiği sürede devam ettim..
Meme ucu yarasının en büyük sebebi yanlış emzirmedir. Bebeğin ağzına hemen meme ucunu vermeyin çünkü yakaladığı an çeke çeke emmeye çalışıyor.
Ben burnuna yaklaştırırdım koku alınca ağzını açardı biraz daha beklerdim ve daha çok açardı baya geniş olduğunda bütün meme ucunu kahverengi bölgenin tamamını verirdim ağzına. Ağzı O harfi gibi oluyo.. Böyle olunca yara olmanız nerdeyse imkansız.
Nemlendirin ve doğru emzirmeyi deneyin.. (isterseniz video atarım)
Pişik için Sudocrem, Bepanten kullandım.. Ama her bebeğe aynı etkiyi etmeyebilir. Biz pişik sorunu yaşamadık pek. Ama pişik yapan gıdalar yemeden önce sürerdim koruma olsun die..
Bebe yağı için de oğlumun alerjisi çıktı kızarıyordu teni.. Kremle masaj yaptık yağ gerektikçe de hindistan cevizi yağı kullandık..
Biraz da bebek yönlendirecek yani sizi emzik biberon ya da krem vs konusunda..
O yüzden tam teşekküllü hazırlanmayın derim..
Çok yazdım valla yazının sonuna gelebilenlere kahve☺
Tamamdır canım ben tek bitane alacağım o zaman. Peki emzik?Hiç kullanmayadabilirsiniz bebeğimiz biberon sevmezse ziyan olabilir, önce bir tane almak daha mantıklı olur bence. Marka olarak güzel tabi bende kızımda kullandım memnundum ama her cocuk sevmiyor, benim kızımda ilk zamanlar kullanmadı sevmedi o zaman başka biberon kullandık biraz daha büyüdükten sonra bunlara geçtik.
Compeng en çok senin ismini merak ediyorumAlısverişe başlayanlara kolay gelsin. Ben bir müddet daha boyle araştırmaya devam edeceğim sanırım 6.aydan sonra alırım kızlar ☺
Şimdi baktım da protein izine de rastlanmış idrarda. Sende de protein çıkmış mıydıBulaşma olmazmış ama ilerlerse sıkıntı canım aynen bebişlerimize zarar gelmesin yeterki
Dosya açılmıyorArkadaşlar anlayan varsa sonuçlara bi göz atabilirmi arkadaşımın sonuçları 16 haftalık gebe şuan
Attım tekrardan canım lym çok düşük çıkmış bi fikrin varmiDosya açılmıyor
Asıl önemli olan hgb,plt,hcv diğerleri anlamsız ama Hgb yı göremedim eksik atmışsınAttım tekrardan canım lym çok düşük çıkmış bi fikrin varmi
+1 çıkmıştı canım önemli değilmiş o enfeksiyondan çıkarmışŞimdi baktım da protein izine de rastlanmış idrarda. Sende de protein çıkmış mıydı
Birde kızlar Lansinoh süt pompası alan arkadaşım kimdi ya bulamadım ne kadara almıştı yazarsa çok sevinicem
İsmimi sana özelden ataym mı :)) compeng de computer engineerden geliyor canım :)Compeng en çok senin ismini merak ediyorum
Bende oyle yapacagım sonlara doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?