Bizim köyden geldi kiren ekşisi derler canım kızılcık şekersiz pekmez gibi bişey marmelat olur mu bilmiyorum inanki kullanan vardı galiba burdan Bi arkadaş@Meylen canım sen idrar yolu enfeksiyonu için ne kullanmistin. Kızılcık marmelati miydi
Doktorlar hatta daha da kötü konuşur sen rahat ol Allah korusun bişey görse söylemese sen o adamı naparsın kendini yakmaz kimse için Bi daha bakalım demiştir demekki büyüyünce daha net görünüyo garantici Bi doktormuşİnşallah dediğin gibidir canım sağol valla moral oldun bana
AnalıkMarkete limona gidip bebek deterjanı almakEki Görüntüle 2242558
Organik şeyler kötü kokar geneldeAnalık
Çok iğrenç kokuyorlar bende aldım parfümsüz kimyasalsız beklemiş su gibi resmenbiz alışmışız deterjan kokusuna tuhaf geliyor
Bunu aklımda tutacam tavsiyen için teşekkürler. Nasıl bir pompa tercih etmeliyim sence? Yani görselle paylaşman mümkün mü?İnşallah canım bence yıne de bu kadar set yerine bir tane avent cam ya da lansınoh cam al. Bir de lansınoh pompa alsan yeterli olur
Teşekkür ederim canım. Ben de alayim. Korkuyorum erken doğum falan yapicam diye bu enfeksiyon yüzünden. Sende kasiklarda ağrı oluyor mu enfeksiyon geçirinceBizim köyden geldi kiren ekşisi derler canım kızılcık şekersiz pekmez gibi bişey marmelat olur mu bilmiyorum inanki kullanan vardı galiba burdan Bi arkadaş
8 inde cuma günü yanlış yazmışım @MeylenCanım yarın mı 8 inde miydi
Canım öyle ilaçsız geçmiyo bu zıkkım doktoruna söyle tek kullanımlık şase versin hemen geçirdi Bi gecedeTeşekkür ederim canım. Ben de alayim. Korkuyorum erken doğum falan yapicam diye bu enfeksiyon yüzünden. Sende kasiklarda ağrı oluyor mu enfeksiyon geçirince
Ben lansınoh tekli elektrikli pompa kullandım canım. 15 ay 2 saatte bir sagım yaptım. Hala calısıyor Masallah. Ben memnun kaldım tavsiye ediyorum herkese.Bunu aklımda tutacam tavsiyen için teşekkürler. Nasıl bir pompa tercih etmeliyim sence? Yani görselle paylaşman mümkün mü?
Evet sürekli bir şey çıkıyorAh bide o var dimi
Bitmiyooooo
Maşallah canımBenim sadece hastane odası için çikolatalar ve süslemeler kaldı onu da eşim yapicak onun dışında herşeyi aldık sanıyorum biberon emzik dışında. Fotoğrafçı da tamam :)) cuma günü hem kontrolum hem ikinci aşım var. Bu arada artık cidden patlayacakmis gibi hissediyorum. Her gün en az bir saat yürüyüş yapıyorum ağrılara çok iyi geliyor
Canım garanti olsun diye demiş olabilir. Raporsa herşey yolunda diyorsa dr belki garanticidir. Üzülme birde drunla görüş bakalım22+0 da yapıldı ama başından beri düzenli olarak 10gün önde çıkıyor hep
Yarın kendi doktorumla gidip konuşucam raporu göstericem baklaım ne dicek
Raporda her şeyin yanında normal yazıyor
Ama
Açıklama kısminda
tüp bebek olduğundan dolayı midesi için 3 hafta sonra tekrar bakılcak gibi bişey yazıyor
Banada dediki herşey normal görünüyor bi sorun yok ama 6 aydan sonra midesi ve 12 parmak bağırsakgına bakmak için tekrar gel daha net görünür dedi
Benden önce hiç bi hastasina böyle bişey dememiş benden sonrakinede dememiş
Bana niye dedi canımı sıktı bu durum
2li 3lü test yaptırmamıştim keşke bunuda yaptirmasaydim pişmN oldum valla
Canım öyle ilaçsız geçmiyo bu zıkkım doktoruna söyle tek kullanımlık şase versin hemen geçirdi Bi gecede
Olmaz olur mu kasık ağrısı baskı hissi
Canım fiyatı ne kadardıOrganik şeyler kötü kokar genelde2 tane daha alırım valla kalırsa 1 litre zaten çok uygun geldi bana fiyatı
Ay kuzum sorma ya babamda aramış bugün gebericeklermiydi verselerdi çekmeseydin kızım diyoNe çektirdiler sana şu şaseyi vermemek için :/ Ama iyi olmana sevindimm
Tek kullanımlık şase verdi gece yatarken icicem. Ne lanet bir şey ya. Temmuza kadar inşallah sağlıkla atlatiriz.Canım öyle ilaçsız geçmiyo bu zıkkım doktoruna söyle tek kullanımlık şase versin hemen geçirdi Bi gecede
Olmaz olur mu kasık ağrısı baskı hissi
Yani çok sabırlısın valla ben olsam gidip alırdım eczaneden kullanırdım herhalde.. Çok uzun sürdü iyi sabrettim. Anasın sen ana :)Ay kuzum sorma ya babamda aramış bugün gebericeklermiydi verselerdi çekmeseydin kızım diyo
Buda demedi dedim bana şase verin antibiyotik vermiyosanız bile çok şükür o gece içtim pazar kuş gibiydim
Tanesini 15 liraya aldım canımCanım fiyatı ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?