2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah dediğin gibidir canım sağol valla moral oldun bana
Doktorlar hatta daha da kötü konuşur sen rahat ol Allah korusun bişey görse söylemese sen o adamı naparsın kendini yakmaz kimse için Bi daha bakalım demiştir demekki büyüyünce daha net görünüyo garantici Bi doktormuş
Sağlıklıymış meleğin rahat ol kuzum

İnşallah canım bence yıne de bu kadar set yerine bir tane avent cam ya da lansınoh cam al. Bir de lansınoh pompa alsan yeterli olur
Bunu aklımda tutacam tavsiyen için teşekkürler. Nasıl bir pompa tercih etmeliyim sence? Yani görselle paylaşman mümkün mü?

Bizim köyden geldi kiren ekşisi derler canım kızılcık şekersiz pekmez gibi bişey marmelat olur mu bilmiyorum inanki kullanan vardı galiba burdan Bi arkadaş
Teşekkür ederim canım. Ben de alayim. Korkuyorum erken doğum falan yapicam diye bu enfeksiyon yüzünden. Sende kasiklarda ağrı oluyor mu enfeksiyon geçirince

Teşekkür ederim canım. Ben de alayim. Korkuyorum erken doğum falan yapicam diye bu enfeksiyon yüzünden. Sende kasiklarda ağrı oluyor mu enfeksiyon geçirince
Canım öyle ilaçsız geçmiyo bu zıkkım doktoruna söyle tek kullanımlık şase versin hemen geçirdi Bi gecede
Olmaz olur mu kasık ağrısı baskı hissi

Bunu aklımda tutacam tavsiyen için teşekkürler. Nasıl bir pompa tercih etmeliyim sence? Yani görselle paylaşman mümkün mü?
Ben lansınoh tekli elektrikli pompa kullandım canım. 15 ay 2 saatte bir sagım yaptım. Hala calısıyor Masallah. Ben memnun kaldım tavsiye ediyorum herkese.

İyi akşamlar kızlar..
Okuyorum ara ara ama yazmak pek mümkün olmadı..
Oğlumun doğum günüydü dün. Anca kendimize geliyoruz düzen oturuyor..

Alıntı yapmadım ama inşallah okursunuz;
Yenidoğan için aventin 0m emzikleri güzel ama diğerleri hem ağır oluyo hem de bizim ebe pek önermemişti. Yenidoğana biberon belki ama emzik hayır diyorlar.. Emzik için en erken 3 haftayı söylemişti bizimki. Elbette her bebeğin annesi bilir ben sadece söylemek istedim :)

Gümüş göğüs ucu kapakları için , bende işe yaramadı hem yara hem mastit oldum diye yorumlar okuduğum an heyecanım gitti. Oğlumda kullanmadım. Yaşına girene kadar da yara falan olmadı hiç.
İlk bir ay aventin süt biriktiren kalkanını kullandım, havalandırarak kuruttum meme ucunu mümkün mertebe.
Lansinoh meme ucu kremine 7. Ayda başladım hamileyken, emdiği sürede devam ettim..
Meme ucu yarasının en büyük sebebi yanlış emzirmedir. Bebeğin ağzına hemen meme ucunu vermeyin çünkü yakaladığı an çeke çeke emmeye çalışıyor.
Ben burnuna yaklaştırırdım koku alınca ağzını açardı biraz daha beklerdim ve daha çok açardı baya geniş olduğunda bütün meme ucunu kahverengi bölgenin tamamını verirdim ağzına. Ağzı O harfi gibi oluyo.. Böyle olunca yara olmanız nerdeyse imkansız.
Nemlendirin ve doğru emzirmeyi deneyin.. (isterseniz video atarım)

Pişik için Sudocrem, Bepanten kullandım.. Ama her bebeğe aynı etkiyi etmeyebilir. Biz pişik sorunu yaşamadık pek. Ama pişik yapan gıdalar yemeden önce sürerdim koruma olsun die..

Bebe yağı için de oğlumun alerjisi çıktı kızarıyordu teni.. Kremle masaj yaptık yağ gerektikçe de hindistan cevizi yağı kullandık..

Biraz da bebek yönlendirecek yani sizi emzik biberon ya da krem vs konusunda..
O yüzden tam teşekküllü hazırlanmayın derim..
Çok yazdım valla yazının sonuna gelebilenlere kahve

Ah bide o var dimi
Bitmiyooooo
Evet sürekli bir şey çıkıyor
Maşallah canım
Canım garanti olsun diye demiş olabilir. Raporsa herşey yolunda diyorsa dr belki garanticidir. Üzülme birde drunla görüş bakalım

Ne çektirdiler sana şu şaseyi vermemek için :/ Ama iyi olmana sevindimm
Ay kuzum sorma ya babamda aramış bugün gebericeklermiydi verselerdi çekmeseydin kızım diyo
Buda demedi dedim bana şase verin antibiyotik vermiyosanız bile çok şükür o gece içtim pazar kuş gibiydim

Canım öyle ilaçsız geçmiyo bu zıkkım doktoruna söyle tek kullanımlık şase versin hemen geçirdi Bi gecede
Olmaz olur mu kasık ağrısı baskı hissi
Tek kullanımlık şase verdi gece yatarken icicem. Ne lanet bir şey ya. Temmuza kadar inşallah sağlıkla atlatiriz.

Ay kuzum sorma ya babamda aramış bugün gebericeklermiydi verselerdi çekmeseydin kızım diyo
Buda demedi dedim bana şase verin antibiyotik vermiyosanız bile çok şükür o gece içtim pazar kuş gibiydim
Yani çok sabırlısın valla ben olsam gidip alırdım eczaneden kullanırdım herhalde.. Çok uzun sürdü iyi sabrettim. Anasın sen ana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…