2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla benim de bir aylık misafirler var yatılı iki gündür pek yemeğe falan bakmadım doğrusu ama içimde canavar var sanki hep açım
Off işin zor valla Dikkat et kendine, nazının geçtiği insanlardır inşallah.
İştahlarımız arttı kiloyu pek dert etmiyorum
Eşin yardımcı olsun söyle yorgun düşersin
Çalışıyor musun
Evet çalışıyorum, eşim yardımcı oluyor sağolsun, valla benim 2. gebeliğim o yüzden biraz dert ediyorum açıkçası ve son 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum o yüzden çok salmamam lazım :):)

Günaydin canim.Benim Doktorum 14 haftamda aynisini dedi bana. O zaman kanamam vardi. Benimde dün randevum vardi. Simdi rahim agzinin kenarindaymis.daha yukari cekilmesi gerekmis yoksa babana sezeryan dedi. Senin doktorun yenimi fark etmis bunu? Seni uyarmasi lazimdi,agir kaldirmada ve cinsel iliskide.

Kayınpeder ve görümce görümcem yemek temizlik vs yapmaz bu arada yani ikisi de bana yük. Ama öncekiler gibi yemekler falan uğraşmıyorum erkenden geçip yatıyorum sadece ev çok pis kullanılıyor ondan rahatsızım

Neden 1 ay? Görümcen kaç yaşındaki canım? of zor valla Ne diyim

Günaydın canım.

Benim daha yeni olan bir durum canım geçen kontrollerim de böyle bir sıkıntı yoktu. Benim kanamam gibi herhangi bir durum da olmadı. Doktor aynısını söyledi zaten ağır kaldırmamı cinsel ilişki olmamasını. Ayrıca kanama sancı su gelme durumunda ben olayım olmayım alttan kesinlikle müdahale ettirmeme mi söyledi.

İnşallah yukarı çekilir canım hakkımızda hayırlısı olsun.

Geçmiş olsun, bende dün bunu düşünmüştüm plasenta demek ki hareket edebiliyor?

Geçmiş olsun, bende dün bunu düşünmüştüm plasenta demek ki hareket edebiliyor?

Saol canım, sanırım ediyor. Her türlü dikkat etmek gerekiyor gerçekten. Çok eğilip bükülmemek ağır bir şey kaldırmamak cinsel ilişki gibi durumları dikkat etmek gerekiyor. Kontroller ayda bir kez olması değişimleri bilemiyorsun anormal bir durum olmadığı sürece. Ki ben hiç bir belirti yaşamamışken bir de.

anladım kuzucum araştırmalara devam o zaman :) bu arada ben de beslenmeye dikkat etmeye başladım en azından bir sonraki kontrole kadar fazla kilo almamam lazım :))
Ben yasiyorum 16 haftalikken siddetli kasik agrisiyla gittim plesantan kapattigini soyledi doktor o. Gunde buyana progestan kullaniyorum iliski agir kaldirmak yasak 2 gun once saldalye cikip dolabin ustune tencere koydum indigim anda kan bosaldi doktor surekli istirahat demisti kanamayi gorunce ciddiye almaya basladi benimde hala hic cekilme yok cok dikkat etmek lazim

Merhaba arkadaşlar bugün sağlık ocağında yapılan idrar testinde protein iki pozitif çıktı, okuyunca anne bebek ölümlerinin, ölü doğumların, erken doğumların sebebi gibi bir sürü şey yazıyor. Böyle testi pozitif çıkıp sonra negatife dönen var mı? Ağlamaktan içim çıktı ...

Benimde pozitif çıkmıştı protein aklım çıktı ama meğer enfeksiyondanmış tek başına düşük miktarda protein çıkması hiç bir şey ifade etmiyor korktun anlıyorum ama kendinide bebeğinide üzme canım tansiyonun normalse az miktarda protein hiç bişeye sebep olmaz :)
Hatta doktorum dediki bu sağlık ocaklarında yapılan idrar testinde bazen protein izlenir az miktarda :) için rahat olsun yani korkulcak hiç bişey yok.

İnşallah öyledir ++ çıktı dedi, biz miktar olarak ölçemiyoruz hastanede yaptırın dedi. Akşam iş çıkışı özel bi hastanede de vereyim öyleyse. Sağolun moral verdiniz

iştahım normal canım herzamanki gibi yiyorum ama 2 hafta önceye kadar erken doğum riskinden dolayı hiç kalkmadan yatıyodum
şimdi yavaş yavaş evin içindede olsa yürümeye başladım ondan belkide ödem olmuştu onlar gidiyo bilmiyorum
bakalım birazdan gidicem doktora sorucam

Canım inşallah geçer hemen.Benim baya azaldı.İyiyim çok şükür.Verdigim kiloları almaya başlarım sanırım artık.Kalan 4 ayda 2 şer kilo alsam hamile kaldığım kilodan 1 kilo düşük şekilde doğuma girerim inşaallah.Zayif değilim zaten şu anda.

Endişelenme canım Allahın izniyle sıkıntı yoktur.

banada aynı şeyi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…