- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Off işin zor vallaValla benim de bir aylık misafirler var yatılıiki gündür pek yemeğe falan bakmadım doğrusu ama içimde canavar var sanki hep açım
Evet çalışıyorum, eşim yardımcı oluyor sağolsun, valla benim 2. gebeliğim o yüzden biraz dert ediyorum açıkçası ve son 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum o yüzden çok salmamam lazım :):)İştahlarımız arttı kiloyu pek dert etmiyorum
Eşin yardımcı olsun söyle yorgun düşersin
Çalışıyor musun
Günaydin canim.Benim Doktorum 14 haftamda aynisini dedi bana. O zaman kanamam vardi. Benimde dün randevum vardi. Simdi rahim agzinin kenarindaymis.daha yukari cekilmesi gerekmis yoksa babana sezeryan dedi. Senin doktorun yenimi fark etmis bunu? Seni uyarmasi lazimdi,agir kaldirmada ve cinsel iliskide.Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.
Dün doktor kontrolüne gittiğimde bebeğin eşi denilen plasentanın aşağıda olduğunu rahime kapattığını öğrendim moralim biraz bozuldu. 32. haftaya kadar yukarı çıkabileceğini çıkmazsa sezeryan ameliyatı olacağını söyledi. Biraz tehlikeli olduğunu söyledi ama bunu şimdi konuşmaya gerek olmadığını dile getirdi.
Böyle bir durumu çevrenizde yaşayan oldu mu acaba.
Kayınpeder ve görümceOff işin zor vallaDikkat et kendine, nazının geçtiği insanlardır inşallah.
Evet çalışıyorum, eşim yardımcı oluyor sağolsun, valla benim 2. gebeliğim o yüzden biraz dert ediyorum açıkçası ve son 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum o yüzden çok salmamam lazım :):)
Neden 1 ay? Görümcen kaç yaşındaki canım? of zor vallaKayınpeder ve görümcegörümcem yemek temizlik vs yapmaz bu arada yani ikisi de bana yük. Ama öncekiler gibi yemekler falan uğraşmıyorum erkenden geçip yatıyorum sadece ev çok pis kullanılıyor ondan rahatsızım
Günaydin canim.Benim Doktorum 14 haftamda aynisini dedi bana. O zaman kanamam vardi. Benimde dün randevum vardi. Simdi rahim agzinin kenarindaymis.daha yukari cekilmesi gerekmis yoksa babana sezeryan dedi. Senin doktorun yenimi fark etmis bunu? Seni uyarmasi lazimdi,agir kaldirmada ve cinsel iliskide.
Geçmiş olsun, bende dün bunu düşünmüştüm plasenta demek ki hareket edebiliyor?Günaydın canım.
Benim daha yeni olan bir durum canım geçen kontrollerim de böyle bir sıkıntı yoktu. Benim kanamam gibi herhangi bir durum da olmadı. Doktor aynısını söyledi zaten ağır kaldırmamı cinsel ilişki olmamasını. Ayrıca kanama sancı su gelme durumunda ben olayım olmayım alttan kesinlikle müdahale ettirmeme mi söyledi.
İnşallah yukarı çekilir canım hakkımızda hayırlısı olsun.
Geçmiş olsun, bende dün bunu düşünmüştüm plasenta demek ki hareket edebiliyor?
Evet canım sabun tozu kokusuda guzelbaktım da granür galiba dimi ?
bende bi paket duru aldım canım ama ilk etapta kullanılır mı emin olamadım açıkçasıEvet canım sabun tozu kokusuda guzel
anladım kuzucum araştırmalara devam o zaman :) bu arada ben de beslenmeye dikkat etmeye başladım en azından bir sonraki kontrole kadar fazla kilo almamam lazım :))
Ben yasiyorum 16 haftalikken siddetli kasik agrisiyla gittim plesantan kapattigini soyledi doktor o. Gunde buyana progestan kullaniyorum iliski agir kaldirmak yasak 2 gun once saldalye cikip dolabin ustune tencere koydum indigim anda kan bosaldi doktor surekli istirahat demisti kanamayi gorunce ciddiye almaya basladi benimde hala hic cekilme yok cok dikkat etmek lazimGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.
Dün doktor kontrolüne gittiğimde bebeğin eşi denilen plasentanın aşağıda olduğunu rahime kapattığını öğrendim moralim biraz bozuldu. 32. haftaya kadar yukarı çıkabileceğini çıkmazsa sezeryan ameliyatı olacağını söyledi. Biraz tehlikeli olduğunu söyledi ama bunu şimdi konuşmaya gerek olmadığını dile getirdi.
Benimde pozitif çıkmıştı protein aklım çıktı ama meğer enfeksiyondanmış tek başına düşük miktarda protein çıkması hiç bir şey ifade etmiyor korktun anlıyorum ama kendinide bebeğinide üzme canım tansiyonun normalse az miktarda protein hiç bişeye sebep olmaz :)Merhaba arkadaşlar bugün sağlık ocağında yapılan idrar testinde protein iki pozitif çıktı, okuyunca anne bebek ölümlerinin, ölü doğumların, erken doğumların sebebi gibi bir sürü şey yazıyor. Böyle testi pozitif çıkıp sonra negatife dönen var mı? Ağlamaktan içim çıktı ...
Sende mi kalıyorlarKayınpeder ve görümcegörümcem yemek temizlik vs yapmaz bu arada yani ikisi de bana yük. Ama öncekiler gibi yemekler falan uğraşmıyorum erkenden geçip yatıyorum sadece ev çok pis kullanılıyor ondan rahatsızım
iştahım normal canım herzamanki gibi yiyorum ama 2 hafta önceye kadar erken doğum riskinden dolayı hiç kalkmadan yatıyodumİştahın nasıl canım?Bende 7 kilo verdim.Son kontrolüme kadar hep birer ikişer kilo vermiş görünüyordum.Su an bilmiyorum.Bulantilarim daha yeni geçti.Istahim da çok yeni açılmaya başladı.Dr sıkıntı yok bebisin gelişimi iyi dedi.
Canım inşallah geçer hemen.Benim baya azaldı.İyiyim çok şükür.Verdigim kiloları almaya başlarım sanırım artık.Kalan 4 ayda 2 şer kilo alsam hamile kaldığım kilodan 1 kilo düşük şekilde doğuma girerim inşaallah.Zayif değilim zaten şu anda.Benim gibisin. Ben de çok kilo kaybetmeme rağmen henüz geri almaya başlamadım çünkü kusmalar devam ediyor. Doktor artik kilo alımına başlaman lazım demişti son kontrolde. Yiyeceksin diyor... yesem de olmuyor işte(
Bulantıların ağzımda bıraktığı iğrenç hisle yaşıyorum dört aydır . Ben de boyle olmasını istemezdim sonucta
iştahım normal canım herzamanki gibi yiyorum ama 2 hafta önceye kadar erken doğum riskinden dolayı hiç kalkmadan yatıyodum
şimdi yavaş yavaş evin içindede olsa yürümeye başladım ondan belkide ödem olmuştu onlar gidiyo bilmiyorum
bakalım birazdan gidicem doktora sorucam
banada aynı şeyi söylediGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?