2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Öncelikle stres herşeyi tetikler o yüzden pozitif düşün iyi olsun canım üzme kendini tansiyonlarin normalmi birkaç gün sonra tekrarla başka biyerde istersen testi yada dr.na danış bı

Canım evet ama elde ayakta şişme ödem yoksa tansiyon normal seyrediyosa krokmicakmışız ebe dedi kendi doktorumda dedi hafifte bi idrar yolu enfeksiyonu varsa protein her tülü çıkıyor ama önemsiz o bişey ifade etmiyor dedi birde 1+ 2+ çıkmazmış ciddi protein kaçağı olurmuş

Alısverişe başlayanlara kolay gelsin. Ben bir müddet daha boyle araştırmaya devam edeceğim sanırım 6.aydan sonra alırım kızlar ☺

Burda görüyorum herkes bir şeyler alıyor, bir çöp almadım sayılır eşim çok rahat..
Haziranda alırız diyor.

Niye sendeler? Yani bi mecburiyetleri mi var?

Doğrudur canım insan başına gelmeden bilmiyor yinede ben çok hızlı kilo almıştım ve ciddi anlamda odemde vardı sonrada tansiyon firlamisti öyle anlaşılmıştı takipte olalım diye paylastim

Doğrudur canım insan başına gelmeden bilmiyor yinede ben çok hızlı kilo almıştım ve ciddi anlamda odemde vardı sonrada tansiyon firlamisti öyle anlaşılmıştı takipte olalım diye paylastim
Bana çok güzel bişey söyledi doktorum bi gece yattın sabah kalktın baktın ki yüzüğün parmağını sıkıyo dün yoktu öyle bişey bir anda ellerin ayakların şişti en yakın zamanda hastaneye gel dedi
1+ protein çıktı tansiyonum düşüktü ödemim de yoktu bi daha idrara bakmadı bile

o zaman ilk sıvı deterjan kullanayım sonra granür kullanayım sağol canım
Ben kendi camasirlarimizda da yıllardır toz deterjan bırakmıştım canım leke yapıyordu çift durulama yapiyor makinayı az dolduruyordum. Bir süre kullanıp sonra onlara geçersin o sabunlar çok güzel kokuyor gerçekten

Doktorunuz şeker yükleme için sizleri hangi hafta çağırdı? 21+ oldum.. İki hafta içinde gideceğim acaba o zaman ister mi daha sonra mı çağırır?
En son kaçıncı haftada yapılır ki?

Burda görüyorum herkes bir şeyler alıyor, bir çöp almadım sayılır eşim çok rahat..
Haziranda alırız diyor.

Niye sendeler? Yani bi mecburiyetleri mi var?

açıkçası bende mayısa kadar bişey almicaktım alma taraftarı değildim sonra maaşım yatıyoken öyle böyle ben bu parayı yiyorum zaten ufak ufak başlayayım dedim
deterjan çok çok uyguna geldi bi tane yumuşatıcı deterjan şampuan ve ıslak mendil aldım geçen hafta
biberon 2li emzik alt açma lohusa geceliğini dün sipariş ettim
ufak ufak başladım büyükler mayısa ama

ben dalin deterjan ve yumuşatıcı aldım indirim yakaladım o bi süre gider zaten sonra granüre geçebilirim doğal beyaz sabun oda sağlıklı zaten bildiğim kadarıyla

Yok ne mecburiyeti canim ya keyfi...
Allah allah! Yani garip değil mi ?
Sen hamilesin ya..
Yeri geliyor ben evde çocuklarıma bile bazen tahammülsüz oluyorum, odama çekiliyorum.
Bir de yatılı misafir düşünemiyorum.
Her durumda zordur da bir de dışarıda çalışıyorsan daha da zor.
Umarım anlayış gösterirler de evlerine dönerler...

Sadece bende bu durum var sanıyordum.tuylenme çok yavaşladı.hemde sanki kaşlarım azaldı gibi. Ama yine de hoşuma gitti bu durum.umarim doğumdan sonra sa böyle kalir
benimde kaşlarım seyreldi yaa ama iyi hissetmiyorum

Kızlar özel hastanedeki doktor bana son gittiğimde bir sorun olmazsa 6 hafta sonra gel dedi artık hiç gidesim falan kalmadı yani oraya ikiz gebe 6 haftada mı çağırılır
24te şeker yüklemesi falan var ya o yüzden o haftaya göre söylemiştir bende 24 u bekliyorum gitmek icin

Ne kadar daha sendeler idare et bakalım canım

Sadece bende bu durum var sanıyordum.tuylenme çok yavaşladı.hemde sanki kaşlarım azaldı gibi. Ama yine de hoşuma gitti bu durum.umarim doğumdan sonra sa böyle kalir
Bacak yavaş çıkıyor evet benimde baya oldu tek tük tüyler var

Kızlar lohusa geceliğini S beden mi M beden mi almalıyız ?
bence de artık lohusa geceliklerini araştıralım :)) ben baya büyük almıştım bi tane önceden uygun bulup inşallah olur bana doğuma yakın almkata fayda var kuzu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…