2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah öyledir ++ çıktı dedi, biz miktar olarak ölçemiyoruz hastanede yaptırın dedi. Akşam iş çıkışı özel bi hastanede de vereyim öyleyse. Sağolun moral verdiniz
İmkanın varsa tansiyonunu ölçtür için rahat etmediyse ver tabiki tekrar bi idrar

banada aynı şeyi söyledi

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine Allah yardımcımız olsun inşallah en kısa sürede atlatırız bu durumu. Her bakımdan dikkat etmek gerekiyor.

Benimkide 22 gün kaldı eve geldik 1-2 hafta daha biberon sonra emzirmeye baslayabilmistim gerçekten sağmak ekstra eziyete dönüşüyor
Acayip bir inadı vardı her yolu denedık emzırme danısmanı bile çare olmadı.İnşallah bu sefer kendiliğinden yapıdır oglum memeyeeger kızım ondan özenir emmek isterse onu da emzireceğim

Acayip bir inadı vardı her yolu denedık emzırme danısmanı bile çare olmadı.İnşallah bu sefer kendiliğinden yapıdır oglum memeyeeger kızım ondan özenir emmek isterse onu da emzireceğim
Haklısın canım yinede elinden geleni yapmışsın inşallah hemen kaparlar bu sefer

Bende de eser miktarda çıktı protein. Senin lökositin falan da yüksek mi canım. Benim onlar da yüksek. Bugün doktor enfeksiyona bağlı protein çıkmıştır dedi.

Sadece idrarda protein çıkması yeterli değil, preeklamsi için ödem ve tansiyon yüksekliğide gerekiyor.

Bende de eser miktarda çıktı protein. Senin lökositin falan da yüksek mi canım. Benim onlar da yüksek. Bugün doktor enfeksiyona bağlı protein çıkmıştır dedi.
İnşallah öyledir canım idrarda protein kaçağı önemli kızlar negatif görene takip edin bence 20. Haftadan sonra preeklampsi gelişebiliyor insallah hicbirimiz yaşamayiz tansiyonunuz 14/9 ve üstü olursa ciddiye alın Dr.la paylaşın mutlaka beklemeyin

Listemize ne olmus boyle ne zaman duzelir carsamba pazarina donmus
Hayirli kandiller herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…