2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar gebeliğimden buyana 2 kilo almıştım şimdi onun da 1 kilosunu vermişim bu zamanlarda kilo vermek normalmi ki ya? Bebeğimde önden gidiyor üstelik kilosu.
Ödem gitmiştir canım ne kadar az o kadar iyi bence zaten bundan sonra hızlanır iyice sen belki daha az kiloyla tamamlarsin

Benimde bugün kan hapından midem bulandı çıkardım yaa.. acaba iki güne bir falan içsek olmuyor mu ? bu da pazarlık gibi oldu ama
Benimki gynoferro şeker gibi pembe renkte bı hap en rahat içtiğim şey o ama geçen asmde ki Dr değerlerin iyiyse kullanmana gerek yok artık dedi bitirene kadar kullanırım artık ayrıca hergun magnezyum içiyorum aspirin ve decavit aklıma geldikçe 6 damla d vitamini

Canım çoğunluk gebelik sonuna doğru geçiyor anne karnında. Detaylıda drun gerek görürse en fazla fetal doppler isteyebilir. Hiç canını sıkma yoluna girer inşallah

ne güzel canım, bana özel doktorum verdi ikisi takviye olarak geçiyor zaten milyon tane şey var içlerinde, ama kan hapı özellikle gıcık birşey öğğ, kanımda düşük içmesemde olmuyor

Uyarı almışım bi yorumumdan dolayı ama hangi yorummuş yazmamışlar :)

Hiç uyarılık bi yorum yaptığımı düşünmüyorum burada var mı dikkatinizi çeken rahatsız edici bi yorumum merak ettim

Sekerim bu sabah ben de yazmıştım. Aramızda bir köstebek var , ufacık bir polemigimizi bile yonetime sikayet ettigi icin ban yiyoruz ara ara :))

Markası modeli nedir canım?
4 yıl önce aldım öyle bilindik bir marka değil canım. istersen yine de eve gidince bakayım. Şu an ikizlere chicco nun baston ikiz arabasını bakıyorum.
Canım benim kızımda da vardı sonradan geçti o, sen stres yapma %98 geçiyormuş o parlaklık.

Sağol canım inşallah yaaa

Ne kadar güzel.. bizim de genetik yatkınlık var umarım gebelik şekeri çıkmaz..

Geçmiş olsun canım..

Ben istedigim bebek arabasini yurtdisindan arkadasima aldirdim bugun getiriyor insallh:) modeli bu sizce nasil umarim kullanisli olur
Güzel görünüyor güle güle kullan canım. Ben de acaba üç tekerlekliler mi yoksa dört tekerlekliler mi daha kullanışlı olur diye düşünüyordum o açıdan bir araştırma yapmış mıydın?

İki günde yazılanları okudum pek uzun olmuş.. Konuşmalar, tartışmalar, yönetimden gelen engeller vs.
Hepimiz farklıyız.. Bunu kabul edince ortak noktaların bizi bir arada tuttuğunu düşününce farklı düşünene saygı duyunca geriye kalan her şey anlamsızlaşıyor..
Bebeklerimizin yolculuğunda güzel zamanlar geçirelim birlikte inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…