Ödem gitmiştir canım ne kadar az o kadar iyi bence zaten bundan sonra hızlanır iyice sen belki daha az kiloyla tamamlarsinKızlar gebeliğimden buyana 2 kilo almıştım şimdi onun da 1 kilosunu vermişim bu zamanlarda kilo vermek normalmi ki ya? Bebeğimde önden gidiyor üstelik kilosu.
Masallah sizeDaha da guclendiler yavrular maşallah benimkide bugün bı vuruyor gobegim komple sallanıyor tatlı kuzum benimgobekte kocaman oldu tabi
Meylencim ferro sanol bende içemiyorum demirmalesef boğazımdan büyük
En baştan beri kullanmak çok daha etkiliymiş geçer inşallah, bir de plesentanın yer aldığı tarafta tıkanıklık olursa daha çok etkiliyomuş, tersi yöndeyse daha azBen de pıhtılaşma var canim aspirin ve iğne en başı dan beri kullaniyorum
Benimki gynoferro şeker gibi pembe renkte bı hap en rahat içtiğim şey o ama geçen asmde ki Dr değerlerin iyiyse kullanmana gerek yok artık dedi bitirene kadar kullanırım artık ayrıca hergun magnezyum içiyorum aspirin ve decavit aklıma geldikçe 6 damla d vitaminiBenimde bugün kan hapından midem bulandı çıkardım yaa.. acaba iki güne bir falan içsek olmuyor mu ? bu da pazarlık gibi oldu ama
Canım çoğunluk gebelik sonuna doğru geçiyor anne karnında. Detaylıda drun gerek görürse en fazla fetal doppler isteyebilir. Hiç canını sıkma yoluna girer inşallahKızlar günaydın. Rutin kontrolden geldim. Doktorum 3 hafta önce kalpte parlaklık görmüş ama sanırım çoğu bebekte görüldüğü için özel not yazmış bugünde söyledi ama ufak dedi Ve geri kalan her şey normal dedi merak etme falan dedi ama ben endişelendim. Haftaya detaylımız var. Ne yapılabilir bilmiyorum hiç
ne güzel canım, bana özel doktorum verdi ikisi takviye olarak geçiyor zaten milyon tane şey var içlerinde, ama kan hapı özellikle gıcık birşey öğğ, kanımda düşük içmesemde olmuyorBenimki gynoferro şeker gibi pembe renkte bı hap en rahat içtiğim şey o ama geçen asmde ki Dr değerlerin iyiyse kullanmana gerek yok artık dedi bitirene kadar kullanırım artık ayrıca hergun magnezyum içiyorum aspirin ve decavit aklıma geldikçe 6 damla d vitamini
Uyarı almışım bi yorumumdan dolayı ama hangi yorummuş yazmamışlar :)
Hiç uyarılık bi yorum yaptığımı düşünmüyorum burada var mı dikkatinizi çeken rahatsız edici bi yorumum merak ettim
İnşallah canımCanım çoğunluk gebelik sonuna doğru geçiyor anne karnında. Detaylıda drun gerek görürse en fazla fetal doppler isteyebilir. Hiç canını sıkma yoluna girer inşallah
4 yıl önce aldım öyle bilindik bir marka değil canım. istersen yine de eve gidince bakayım. Şu an ikizlere chicco nun baston ikiz arabasını bakıyorum.Markası modeli nedir canım?
Canım benim kızımda da vardı sonradan geçti o, sen stres yapma %98 geçiyormuş o parlaklık.Kızlar günaydın. Rutin kontrolden geldim. Doktorum 3 hafta önce kalpte parlaklık görmüş ama sanırım çoğu bebekte görüldüğü için özel not yazmış bugünde söyledi ama ufak dedi Ve geri kalan her şey normal dedi merak etme falan dedi ama ben endişelendim. Haftaya detaylımız var. Ne yapılabilir bilmiyorum hiç
Sağol canım inşallah yaaa4 yıl önce aldım öyle bilindik bir marka değil canım. istersen yine de eve gidince bakayım. Şu an ikizlere chicco nun baston ikiz arabasını bakıyorum.
Canım benim kızımda da vardı sonradan geçti o, sen stres yapma %98 geçiyormuş o parlaklık.
Sorun olmasında canım gitsin:)Ödem gitmiştir canım ne kadar az o kadar iyi bence zaten bundan sonra hızlanır iyice sen belki daha az kiloyla tamamlarsin
Can
Canan Karatay kandan bakın diyor. Ama doktorun da ailen de var mı diye soruyor. Benim sülalemde şeker hastalığı hiç yok mesela kandan bişeye baktı. Aşırı tatlı yediğimi söylemiştim doktora Adını unuttum. H1ac miydi neydi böyle biseydi . Sonra bana dedi ki hiç riskin yok istediğin kadar tatlı yiyebilirsin.
Merhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Güzel görünüyor güle güle kullan canım. Ben de acaba üç tekerlekliler mi yoksa dört tekerlekliler mi daha kullanışlı olur diye düşünüyordum o açıdan bir araştırma yapmış mıydın?Ben istedigim bebek arabasini yurtdisindan arkadasima aldirdim bugun getiriyor insallh:) modeli bu sizce nasil umarim kullanisli olur
Geçen hafta bende öyleydim yaay şiştim haftada 1 kilo alıyorum ne oluyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?