2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
canım kandaki hangi değer 11 ?

Hep babasının suçu gece hastaydı onla uğraştık sabah da ise yolladiktan sonra uyuduk dün de tüm gün annemin dükkanında yorulmuşum valla nasıl uyumuşum
Dün gece benim aklıma ne düşse beğenirsin elma şekeri adam gitti aldı geldi sağolsun diyo ki çok mantıksız elma şekeri ne alaka Dedim kızın istedi nerden aklına geldiyse
Benim kız da obur yemek olsun yeter ki

Bıktım valla gerçekten:) sabah tiroid için folik asit iki tane 3 tane magnezyum d vitamini hangi ara içeyim hepsini:)
Troidi bıraktım düşük yükselmiyo şimdi kan vericem ona göre hareket edicez
suda eriyen kalsiyum,balık yağı,decavit,ferro,devit bide kombine vitamin hapı öğğ geldi artık

Troidi bıraktım düşük yükselmiyo şimdi kan vericem ona göre hareket edicez
suda eriyen kalsiyum,balık yağı,decavit,ferro,devit bide kombine vitamin hapı öğğ geldi artık
Bende tiroid için iki ayda bi gidiyorum doktora hep aynı değerde sanırım ilacın dozu hiç değişmedi. Ben folik asitin yanında bi hap daha var alıyorum onda bütün vitaminler var aslında o yetiyor ama yinede yeterlimi acaba diye düşünüyor insan .

Kızlar günaydın. Rutin kontrolden geldim. Doktorum 3 hafta önce kalpte parlaklık görmüş ama sanırım çoğu bebekte görüldüğü için özel not yazmış bugünde söyledi ama ufak dedi Ve geri kalan her şey normal dedi merak etme falan dedi ama ben endişelendim. Haftaya detaylımız var. Ne yapılabilir bilmiyorum hiç

Benim kanım 15 e yakındı, simdi 13 lerde, doğum sonrası bile kan ilacı kulanmama gerek kalmadı. Benim he öğünümde et var, yumurta zaten var simdi 2 ye çıkardım. Sabah kahvaltim cok saglam mesela burda menuyu soylesem yuh yani dersiniz. Ama aksama dogru azaltiyorum porsiyonlari..Her gün dışarı çıkıyorum genelde iste ama bilemiyorum yine de güneş her gun olmuyor.. Ev yogurdu tuketiyorum. Metehan ek gidaya gectiginden beri hep bi aliskanlik oldu. Simdi de sirkeyi evde yapmak istiyorum deneyecegim en azindan. Bagirsak florasi iyi oldugu sürece besinlerden alınan vitamin mineral de iyi oluyor, bağışıklık güçlü oluyor..

Cumartesiden sonra başlamam gerekiyosa başlicam artık günah çocuğa beslenemiyosa vicdan azabı resmen öyle böyle yutucam bi şekilde

Hanginizin canı istedi meylen doğru söyle

Hiç bişey yapmicaksın canım hatta yapacağın en güzel şey stres olmamak bebişinide strese sokmamak çünkü kendi kendine kayboluyor parlaklık. Detaylıda daha net söyler zaten sen içini ferah tut.

Yaaaaa daha şimdiden baba kız aşkı başlamış baksana kiyamamis almış gelmiş

Demir canım .Benim ilk başlarda yüksek çıkmıştı hatta hemşire demişti herkeste eksik çıkar sende yüksek diye ama hamilelikte çok düşer demişti.bu ay da baktı 11 olmuş dedi.
bende bir dahaki kontrolde kan değerlerime ve vitaminlere baktıracağım benimki hiç bakmadı.

Valla kuzum galiba onun çünkü ben tatlı şeker sevmem elma şekeri senelerdir yemedim nerden düştü aklıma bilmiyorum
Senin kız obur benim oğlan senin kızı benim oğlana alalım) evlenince bol bol yerler..bu arada babası ne iş yapıyordu ev varmı? Yazlık araba? :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…