Ahahahh sizin bebiş erkek değil dimi hani bir söz varya erkek çocuğu olanlar içinaaa lütfen kopabilirrr sen benim çocuğumu düşürmeye mi çalışıyosun aşk olsun 15 tonluk halat kopuyor o ne kumaş kopmaz mı
kızışım olucak nasipseAhahahh sizin bebiş erkek değil dimi hani bir söz varya erkek çocuğu olanlar için
Dün sorcaktım unuttum ben sana, neden sprey ya da damla veriyor doktorlar? Yani tablet şeklinde yok mu piyasada? Bilmediğimden soruyomkan tahliline göre verdi düşük ama malesef kullanamıyorum damla zaten şimdi sprey alıcam
herkesin düşük güneş görmediğimiz için isteğe bağlı değil yani
Ya bayılırım tahin pekmeze. Oğlum da çikolata sanıyo onu, oturup yiyoz karşılıklı.. Oğluma hamileyken de her gün yerdim. Afiyet şifa olsun :)Kızlar kan ilacı icemiyorsaniz yerine tahinpekmez yiyebilirsiniz .Benim daha yeni 11 e düşmüş hergun yiyorum doktor bi ay daha devam et düşerse hap veririz dedi nohut fasulye mercimek de Iyi geliyor .
Bende haplardan biktim artık d vitamini ni uzun zamandır kullanmıyorum bende vicdan yaptım şimdi:) alayım bugün.
Var kuzum da yutamıyorum ki haplardan bıktımDün sorcaktım unuttum ben sana, neden sprey ya da damla veriyor doktorlar? Yani tablet şeklinde yok mu piyasada? Bilmediğimden soruyom
Ya bayılırım tahin pekmeze. Oğlum da çikolata sanıyo onu, oturup yiyoz karşılıklı.. Oğluma hamileyken de her gün yerdim. Afiyet şifa olsun :)
Burda mercimek kadar bi hap bize verilen. Aşırı kolay oluyo içmesi. Renksiz tatsı kokusuz bişi..Var kuzum da yutamıyorum ki haplardan bıktımspreyi denemedim onu denicem
ona güveniyo çok şükürBurda mercimek kadar bi hap bize verilen. Aşırı kolay oluyo içmesi. Renksiz tatsı kokusuz bişi..
İnşallah spreyle kolay olur ☺
Ayrıca enişteye sor bakiim bebek arabasının tekerleklerine güveniyor muymuş
Ayy beş aylık olmuşummmm ne araa :)tabi kuzum
21+3 hafta 5 aylık
25+5 hafta 6 aylık
30 hafta 7 aylık
34+2 hafta 8 aylık
38+4 hafta 9 aylık
40 hafta 9 ay 10 gün
şeklinde
Ben hoşlanmıyorum çok süslü şeylerdenBENCE ÇOK MANTIKLI . DOĞUMDAN 1 AY ÖNCESİ İZİNE ÇIKARSAM , BENDE EMİNÖNÜDE GEREKLİ MALZEMELERİ ALIP BEBEK ŞEKERLER, SÜSLER HERŞEYİ KENDİM YAPACAĞIM :)
Kız ben aldım kanguru da benimde aklımdan geçmiyor değil ya kopçası kopuverirse diye:))Bu arada eşi benim gibi olan var mı asla kanguru almama izin vermiyor neymiş kopabilirmiş çıkabilirmiş kullanmicakmışız
Bende öyleyim artık tartıya çıkmaya korkuyorum doktorum da Maşallah çok rahat olur hamilesin diyor :)ay şiştim haftada 1 kilo alıyorum ne oluyor bana
Demir ilaçlarını c vitamini ile alırsanız emilimi daha fazla oluyorYa tahlil sonuçlarım gelmiş demir ferruma rağmen düşük çıkmış
Kendimi de kötü hissetmiyorum aslında anlamadım :/ üzüldüm valla
olduk valla şurda 2 hafta sonra 6 aylık oluyorum zaman geçmiyomuş gibi ama geçiyorAyy beş aylık olmuşummmm ne araa :)
bence nimet hiç öyle düşünme duymadım kopanı çocuğu düşüreni ben kullanamicam sen kullanKız ben aldım kanguru da benimde aklımdan geçmiyor değil ya kopçası kopuverirse diye:))
Ha şimdi anladım tammadir canimEvet canım.
Tabi bekle bulayım hemen sana@Meylen cim inan bunların hepsini düzenli iiçiyorum ama bütün değerlerim düştükçe düşüyor. En son pazartesi günü aile hekimi baktı, D düşmüş b12 düşmüş demir düşmüş, kolesterol artmış hatta şekerim bile 61 e düşmüş çünkü düzenli beslenemiyorumbesleniyorsan hiç kafana takma derim Eki Görüntüle 2245469 canım chicco ohlala modeline bak derim. 3 buçuk kg toplamda
Canım linkini atar mısın bunun?
Ohhhh afiyet olsun :)))Bir pasta yapmışım akıllara zararyemek yapmaya usenen ben konu tatlı olunca deliriyorum Allah'ım noluyor bana
Buyur gel beraber olsun sende tatlı aşeriyodun demiOhhhh afiyet olsun :)))
Bunu yeni öğrendim ve bi süredir böyle yapıyorum evetDemir ilaçlarını c vitamini ile alırsanız emilimi daha fazla oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?