birde ben şimdi sol tarafım ağrıdığı için kalçam, sağ tarafıma dönüyorum bacağımın arsına yastık koyarak yatıyorum fakat sağa yatınca karnımda sağa devriliyor aşırı tekmeliyor bebiş acaba rahatsız mı oluyor diyorum? böyle birşey yaşayan var mı?
birde ben şimdi sol tarafım ağrıdığı için kalçam, sağ tarafıma dönüyorum bacağımın arsına yastık koyarak yatıyorum fakat sağa yatınca karnımda sağa devriliyor aşırı tekmeliyor bebiş acaba rahatsız mı oluyor diyorum? böyle birşey yaşayan var mı?
Selam kızlar uzun zamandır giremedım herkes iyidir umarım.Bu haftalarda hamile çekimini yapmayı dusunuyorum. Benim kıyafetim hazır kızımınkini de aldık eşim de bir şeyler bakacak bugun kendine. Aslında göl kenarında dusunuyorduk. Kızımda oyle yapmıstık.Ama dun bır gıttık de kızım kendını hemen suya atmak istedi su delisi Orada zaptedetmek cok zor olacak o yuzden evde iç çekim düşünüyoruz. İnşallah her sey güzel olur
Ciğer yüksek A vitamini içeriyor bebeğe ağır geliyomuş canım 1 tabak yememek lazım tabiki 3 5 tanenin zararı olmaz
Çok severim her gördüğümde Bi kaç tane tabağıma alıyorum o kadar