2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben hiç icmedim corasprin ne ilk hamileligimde ne de bunda ....pihtilasma sorunu olan anneler bebegini bu yuzden kaybediyor o yüzden veriyorlar . Sorunu olmayan gebelerin gelisi guzel icmesi dogru degil
Aynen amaç kanı sulandırmak ama bunu öyle bir evrede kesmek lazımki doğumda kanama fazla olmasın diye...Oyuzden kafaya göre kullanmak çok yanlış

kızalar benim yüzümde gözümün alt taraflarında çiller çıkmış dün aynada fark ettim ve şok oldum, hamilelik lekesi mi bu geçer mi ?
50+ güneş kremi kullan muhakkak ben kullaniyorum beyaz tenliyim çillenmeye cok müsait cildim gebelikte hassasiyet fazlalastigi icin daha dikkat ediyorum mesala bebis dogmadan guneslenmeyi planlamıyorum denize de kosarak girer çıkarım bu yaz biras sabr3dicem

Ben hiç icmedim corasprin ne ilk hamileligimde ne de bunda ....pihtilasma sorunu olan anneler bebegini bu yuzden kaybediyor o yüzden veriyorlar . Sorunu olmayan gebelerin gelisi guzel icmesi dogru degil
Hayır canım aksine zararı yok faydası var aspirinin gelişi güzellikten ziyade doktordan talep ettiğinde zaten yazıyor kan pıhtılaşma problemim yok 12. Haftaya kadar kullandım

Hayır canım aksine zararı yok faydası var aspirinin gelişi güzellikten ziyade doktordan talep ettiğinde zaten yazıyor kan pıhtılaşma problemim yok 12. Haftaya kadar kullandım
Kendi neden talep ettin doktordan peki doktor yazmadan ? Etrafimda bebegini pihtilasma sorunu yuzunden kaybeden arkadaslarim var bu sorun amlasildiktan sonraki gebeliklerinde kullanildi ... eger ki her hamilenin kullanmasi gerekseydi folik asit gibi hem saglik bakanligi aile hekimleri tarafindan bildirirdi hem de özel hekimlerin hepsi verirdi ... kardesim hekim kafama takilan sorunlari hep sorarim o da mesala abla bu haftada sunu kullan vs diye hatirlatma yapmasina ragmen dokturuma danisiyorum kardesin dahiliyeci kadin dogum degil herkesin uzmanlik alaninda daha iyi oldugunu dusunuyorum..

Ek olarak yanlış bilgilendirme yapmak istemedigim icin biraz internetten de arastirdim ..

Eklentiler

• Screenshot_20190428-174807.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 58
Pıhtılaşma ,daha önceden düşük yapma,tüp bebek, tedaviyle hamile kalanlra genelde veriliyor
Gelişigüzel kullanmak yanlış

Evet canım kullanayım kremim de var 50+ ben buğday tenliyim bu zamana kadar da hiç çıkmadı. Ben de o yüzden şüphelendim hamislikten mi oldu diye çıkanlar geçmicek mi o zman

Evet canım kullanayım kremim de var 50+ ben buğday tenliyim bu zamana kadar da hiç çıkmadı. Ben de o yüzden şüphelendim hamislikten mi oldu diye çıkanlar geçmicek mi o zman

ben c vitaminli serumla beraber kullanıyorum güneş kremini, bazen gece yatmadan önce de yüzüme c vitamini sürüyorum lekelerin rengini açıyor. güneş kreminin etkisini de arttırıyor.

Bende sola yattım mı solda ki bebek sürekli tekmeliyor kımıl kımıl durmuyor sağıma yatmaktan bir hal oldum. Orda ki çocuğum uslu uslu duruyor
Bizde bi tane sende iki tane daha zordur ama onada yazık annem sen dakika tutarak yat eşit sekilde

Ben ilk defa dün gece yaşadım. Bebek normalde hep sağ tarafa başını yasliyor ama dün gece ilk defa solumda olduğu hissettim üstüne mi yattım yavrumun acaba ya( niye sola geçti onu da anlamadım:) zaten kalca malca kalmadı sola yatmaktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…