Canım benimde bar ağrım. Dün akşam da kanama oldu. Senin kanaman nasıldı çok mu olmuştuYa kozlar iki gündür karnım ağrıyo baya, hem normal diye telkin ediyorum kendimi ama bi yandan korkuyorum. sizinde oluyor mu böle?
Benimde hamile olduğumu ogrendigimden buyana oluryor karın kasik ağrısı ben de endişeleniyorum cuma gideceğim inşallah doktoraYa kozlar iki gündür karnım ağrıyo baya, hem normal diye telkin ediyorum kendimi ama bi yandan korkuyorum. sizinde oluyor mu böle?
Ben eskiden hergün nescafe içerdim keyif için ama şimdi ağrı, sancı vs derken keyif yapacak modum kalmadı:) genede günde 1 bardak içebilirsin canım abartmadanKızlar benim gebi kahveden vazgeçemeyenler burdamıaşırıya gitmiyorum ama içmyncede yapamıorum 5+ 5
Canım çok olmuştu. Wc ye giderken paçamdan akmıştı, tuvalette şakır şakırdı. Sonra acile gittik, muayene sırasında odayı, koltuğu batırdım öyle diim sana ve bana eski kan dediler, gündüz olmuş dediler ki kıpkırmızıydı. Hakikaten de sonrasında yeni kan gelmedi. Hemen iğnemi oldum +progestan ve o günden beri ayağa kalkmıyorum. Senin nasıl geçti miCanım benimde bar ağrım. Dün akşam da kanama oldu. Senin kanaman nasıldı çok mu olmuştu
Hadi bakalımmay dur bakayım cantamda varmı yada telde. bı dk :) heyecan oldum
Yani benim de hep oluyordu da bu sefer baya var, anlamıyor ki insan neye yoracağınıBenimde hamile olduğumu ogrendigimden buyana oluryor karın kasik ağrısı ben de endişeleniyorum cuma gideceğim inşallah doktora
Canımm benimmm ya allah esirgesin cok guzl bir duygu gercektenMaşallah akıllı kızlara, benimde 5 ve 2,5 iki kızım var, ama göğüs hassasiyeti mide bulantısı ne ararsan var, bünye alışmamış benim :) 3gündür mutfağa giremiyorum kokuyor herşey
Aynen üçü birlikte sağlıkla büyüsün hepimizin inşCanımm benimmm ya allah esirgesin cok guzl bir duygu gercekten
ben hep lıseden cıkınca hemen anne olmak ısterdım :) kısmet 19 da degıl 29 da oldu :)))Canımm benimmm ya allah esirgesin cok guzl bir duygu gercekten
Estagfurullah kuzum insan yasadikca anliyor herseyiHahahha saol canikomm, ben bu konuda kör cahilşimdi anlamış bulundum
Ya bende 21 de birini 22 de birini dogurdum smdi 25 yasindayim ,)ben hep lıseden cıkınca hemen anne olmak ısterdım :) kısmet 19 da degıl 29 da oldu :)))
Çok farklı değiliz bende 28 de oldumben hep lıseden cıkınca hemen anne olmak ısterdım :) kısmet 19 da degıl 29 da oldu :)))
sımdı abla gıbısın.masallah canım yaa bı 10 sene sonrayı hayal edıyorumda senı muthıs olucaksınız ınsallah.Ya bende 21 de birini 22 de birini dogurdum smdi 25 yasindayim ,)
Ben şuan yemek görmeye dayanamıyorum tek yediğim labne ve bazlama midem uçuyor benim,sızdede cıkıyormu kenarda reklamlar :) aserme falan degılde canım ıstıyor ya donuyor yemekler ekranda:)
Canım progesteronu bende başta içiyordum.dayanamadim doktorumu aradım.bana da çok ağır gelmişti.surekli uyuyordum.doktorum içmenin doğru olmadığını vaginal olarak fitil gibi alınması gerektiğini söyledi.ondan beri çok şükür uyku sorunum çok çok azaldi.doktoruna sor.senin içinde uygun görürse, öyle yaparsın.Günaydın Kızlar :) İnşallah bugün hepimiz için güzel, sakin bir gün olurBen iş yerine geldim sabah akşam progestanım var. sabahı içmeye korkuyorum. Dün içtim resmen ayakta uyudum.
Canım ben lavaboya girdim afedersiniz damla damla geldi peçeteye de geldi biraz. Hemen hastaneye gittim. Asistanları baktı hocanın şükür karından da vajinal de kalp atışlarını duyduk. Bir daha olmadı benimde progestan ampül yaptıracaktım zaten günüydü ama proluton Perşembe günü onu mu yaptırsaydım dedim sonradan. İnşallah bir daha yaşatmasın AllahCanım çok olmuştu. Wc ye giderken paçamdan akmıştı, tuvalette şakır şakırdı. Sonra acile gittik, muayene sırasında odayı, koltuğu batırdım öyle diim sana ve bana eski kan dediler, gündüz olmuş dediler ki kıpkırmızıydı. Hakikaten de sonrasında yeni kan gelmedi. Hemen iğnemi oldum +progestan ve o günden beri ayağa kalkmıyorum. Senin nasıl geçti mi
Bnde kahve iciyorum canim ama turk kahvesi doktora soyledim 1 bardaktan bisey olmaz dedi bnde sbh aksam iciyorum amaKızlar benim gebi kahveden vazgeçemeyenler burdamıaşırıya gitmiyorum ama içmyncede yapamıorum 5+ 5
canım belki seninki azsa yerleşme kanamasıdır. Bana prolutonu onlar yapmadan bırakmadı, belki sana gerek görmediler ama genede doktorunu ara istersen için rahat etsin canımCanım ben lavaboya girdim afedersiniz damla damla geldi peçeteye de geldi biraz. Hemen hastaneye gittim. Asistanları baktı hocanın şükür karından da vajinal de kalp atışlarını duyduk. Bir daha olmadı benimde progestan ampül yaptıracaktım zaten günüydü ama proluton Perşembe günü onu mu yaptırsaydım dedim sonradan. İnşallah bir daha yaşatmasın Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?