canım belki seninki azsa yerleşme kanamasıdır. Bana prolutonu onlar yapmadan bırakmadı, belki sana gerek görmediler ama genede doktorunu ara istersen için rahat etsin canım
Canım bugün kendi druma gideceğim üç buçukta. İçim rahat etsin diye o yaptırır büyük ihtimalle. Çok sağol içimi rahatlattın. Sana kanama için ne dediler peki sebep olarakcanım belki seninki azsa yerleşme kanamasıdır. Bana prolutonu onlar yapmadan bırakmadı, belki sana gerek görmediler ama genede doktorunu ara istersen için rahat etsin canım
Haftada bir bende yaptırıyorum canım proluton, haftada bir de progestan ampul var ayriyeten yaptırdığımBEN PROLUTON U HALA VURUNUYORUM HAFTADA BİR COK ACIO YERLERI ACISI GEÇMIYO TAŞ GİBİ
DÜN PIHTILAŞMA İÇİN İĞNEYİDE VURUNMAYA BAŞLADIM CLEXAN 0.4 İYİ VURDUM AMA HIC MORARMADI KARINDAN VURDUM
Günde 2 fincan türk kahvesi 2 fincan neskafe tüketiyordum.Hamile olduğunu anladığımdan beri 2 güne 1 fincan içiyorum. Alıştım sanki.Kızlar benim gebi kahveden vazgeçemeyenler burdamıaşırıya gitmiyorum ama içmyncede yapamıorum 5+ 5
Karindan vurul cnm ilk aylarda daha etkiliymis bnde ayni igneyi kullaniyorum ilerleyen zamanlarda moraricak cnm acele etme morarmasi icinBEN PROLUTON U HALA VURUNUYORUM HAFTADA BİR COK ACIO YERLERI ACISI GEÇMIYO TAŞ GİBİ
DÜN PIHTILAŞMA İÇİN İĞNEYİDE VURUNMAYA BAŞLADIM CLEXAN 0.4 İYİ VURDUM AMA HIC MORARMADI KARINDAN VURDUM
Evet manyak acıyo iğne, 4 gün üzerine yatamamıştım ama nedense bana iğneye devam demediler kanama bitince. Sana niye devam ediyolar canımBEN PROLUTON U HALA VURUNUYORUM HAFTADA BİR COK ACIO YERLERI ACISI GEÇMIYO TAŞ GİBİ
Günaydın kızlar
Mide bulantısından ölüyorum kusuyorum durmadan bugün işe gidemedim
Şöyle Bışey ki Kese sagďa Olmalı Ultrsyon resmine bakinca Sol Oluyor Anladinmi Kuzum Bebeginde Sola Yapışık Olması Lazım Gördügümüz Fotoğrafta
Canım sebep veremediler, böyle sebebi belli olmayan kanamalar oluyormuş ki bende ultrasonda kanama alanı bile vardı, sonra gittikçe küçüldü canım. Korkma yaniCanım bugün kendi druma gideceğim üç buçukta. İçim rahat etsin diye o yaptırır büyük ihtimalle. Çok sağol içimi rahatlattın. Sana kanama için ne dediler peki sebep olarak
Tuh tatlım ya gecmis olsun. Benimde öğleden sonra başlıyor.Günaydın kızlar
Karindan vurul cnm ilk aylarda daha etkiliymis bnde ayni igneyi kullaniyorum ilerleyen zamanlarda moraricak cnm acele etme morarmasi icin
Evet manyak acıyo iğne, 4 gün üzerine yatamamıştım ama nedense bana iğneye devam demediler kanama bitince. Sana niye devam ediyolar canım
Kordonun hangi yone doğru bagliCanım benim melegim kesenin ortasinda duruyor. Ne sağ ne sol. Anlamadimki.
Resim gönderme benim tel de olmuyor , çok merak ettim simdi
Masallah
Günaydın Allah yardımcımız olsun. İnşallah benim de arada yokluyor ilk 3 ayı bir atlatsaydik hayirlisiylaGünaydın kızlar
Masallahdemek ki kalp atışından sonra hemen çağrılmiyor benide öyle çağırdı bu arada ben en küçük cocgumu 7 yıl önce doğurdun unutmuşum bu hamilelik sürecini
Benimde belime vuruyor ağrı hemen canımBen azıcık iş yapınca evi süpürünce acayip halsiz düşüyorum.Yatıyorum kafamı kaldıramıyorum.Sizde durumlar nasıl iş yapabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?