Evet oluyor canim su 2 gündür cok fazla hissediyorum yatarken önceden agrilarim geciyordu smdi gecmiyor muhtemelen rahim buyuyor ondam dolayi oluyor ama bn endise ediyorum en ufak bi akinti hissetsem lavaboya kosuyorum kanama vs. Mi geliyor acaba die yakinda kafayi yicem sanırımKızlar alt karın bölgenizde sızı batma arası bi ağrı oluyor mu
Kesinlikle bende öyle diyorum eşime annecim ben burdayım diyo bana neden demiyo diyo odaİlk hamileligimde çok kustum doktora gittim serum yedim doktordan duyduğum tek bı kelime tüm acilarimi unutturmustu sanki , tabiki bulantın olacak annesi kendini sana nasıl hisettirecek yoksa anne burdayım diye nasıl hatırlatacak demişti belki çok zor ama en güzel bı duygu canım bugünlerde geçiyor inşallah
ben kahveyi ayda bir falan içiyordum dibek kahvesi. oyüzden çok zor olmuyor kahve yasagıKızlar benim gebi kahveden vazgeçemeyenler burdamıaşırıya gitmiyorum ama içmyncede yapamıorum 5+ 5
çayı aynen bende çok açık limon sıkarak içiyorum günde iki bardak falan .kahveyı sevmem de bende cayı kısmaya calısıyorum. cok cok acık falan ıcıyorum :) ama yınede ıcıyorum
Sağol canım deniyim o aklıma gelmedi çok sağol
Cnm karindan 3000lerin ustunde görünüyor die bliyorum ama belli de olmaz herkeste farkli olabiliyorKeseyi görmek için 1.206 beta değeri yeterlimi kızlar
Benide tuzlu limonlu ayva yatıştırıyor birazdenemedıysen kesin dene güzel oluyo 1 ay öyle ayakta durdum valla hatta 5 kilo vermistım
hım tamam canım cok sağol sorayımCanım progesteronu bende başta içiyordum.dayanamadim doktorumu aradım.bana da çok ağır gelmişti.surekli uyuyordum.doktorum içmenin doğru olmadığını vaginal olarak fitil gibi alınması gerektiğini söyledi.ondan beri çok şükür uyku sorunum çok çok azaldi.doktoruna sor.senin içinde uygun görürse, öyle yaparsın.
limon iyi de tuz dökmemeye çalış çok ödem yapıyormuş.Benide tuzlu limonlu ayva yatıştırıyor biraz
inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım ya ://Günaydın kızlar
Mide bulantısından ölüyorum kusuyorum durmadan bugün işe gidemedim
canım ya ben 8-5 mesai yapıyorum eve gelince makşnaya bulaşık koymaktan aciz oluyorum. eşim yapıyor her şeyi, sağolsun ona da üzülüyorum ay nebiliym herşeye üzülüyorumBen azıcık iş yapınca evi süpürünce acayip halsiz düşüyorum.Yatıyorum kafamı kaldıramıyorum.Sizde durumlar nasıl iş yapabiliyor musunuz?
İnşallah canıminşallah en kısa zamanda atlatırsın canım ya ://
Zaten tuz ve acıdan nasıl vazgeçicem bilmiyorumcanım
limon iyi de tuz dökmemeye çalış çok ödem yapıyormuş.
Canım ben hamile kaldığım ay hamile olduğumu rüya gördüm . iki arkadaşım daha gördü. erkek bebek görüyordum. o an anladım dedim bu ay olacak bir şeyler :)hatta grip oldum hiç ilaç içmedim.Bu arada bu rüya konusu sizlerde nasıl normalde aşırı rüya gören biri değilim. Kızlar ama sanki bu hamilelikten beridir ayrı bı dünyada da yaşıyor gibiyim özellikle yemek üzerine çok rüya görür oldum hayır olsun
ay valla genel sorun acaba tuzu hiçmi kullanmamak lazım yoksa biraz mıZaten tuz ve acıdan nasıl vazgeçicem bilmiyorum
Kesinlikle bende öyle diyorum eşime annecim ben burdayım diyo bana neden demiyo diyo oda
Benim mide kötü bulantı var kusma yok eşimden bile midem bulanıyor :)))masallah dıger cocuklarınız kac yasında benımde ıkıncı bebegım olacak ınsallah. ılk bebegımdekı gıbı heyecanım yok cunku sureclerı bılıyorum . ama ıkıncı gebelıkde kı heyecan farklıymıs. ıkı cocuklu dusunuyorum kendımı acayıp havalı hıssedıyorum. cok guclu bır kadınmıs gıbı. 3 tane olsa heralde acayıp havalanırdım :)
Canım ben hamile kaldığım ay hamile olduğumu rüya gördüm . iki arkadaşım daha gördü. erkek bebek görüyordum. o an anladım dedim bu ay olacak bir şeyler :)hatta grip oldum hiç ilaç içmedim.[/QUO bende kız bebek goryurom hep bakalım ne olcak bbebislerimiz sağlıklı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?