Bebek yağı oda haftada 1 falanHiç sesiniz çıkmıyordu şüphelenmiştimhaklıymışım
Ayy inşallah olmaz ne sürdünüz gııı bende alt kısımda çıktı birkaçtane şu an sabah öğle ikindi akşam yatsı ne bulursam sürüyorum artmaz inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim sağlıkla kullanalım hepimiz inşallah :)Güle güle kullanın :)
tamam canım ben de destekli olanlardan attım bi tane sepete, emzik aldın mıstandart canım magazada da görmüştüm bunu ebebekte 70 tlydi.
Canım ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde arifoğluna gidip hamile yağı yaptırmıştım kendime. İçinde 8 yağın karışımı var. Hemen her gün sürüyorum banyodan sonra. Bazen kaşınırsam da, hemen onu sürüyorum geçiyor. Çatlamaya çok müsait benim vücudum çünkü.Kaşıyın totonuzu kız bendede yoktu çatlamıycam galiba diye seviniyorrrrkeeennn cart diye çatladımkendi kendime nazar ettim ne sürüyosun sen peki ve ne sıklıkla
emzik daha önce mamajoo almıstım severse onu kullanırım sevmezse alırım yeni:) göğüs kalkanı da doğumdan sonra ihtiyaca göre avent almayı düşünüyorum gümüşler çok pahalıtamam canım ben de destekli olanlardan attım bi tane sepete, emzik aldın mı
canım benim tavsiyem, kpss çalış bu şartlarda moralini bozmak istemem sevgili meslektaşım yanlış anlama o da kolay değil ama yinede asılıp bi dene derim. fakat olmazsa da bence bu bi avantaj bebeğini biraz büyütüp özellere başvurabilirsin, rehberlik açısından özellerde çok ihtiyaç varİncik boncuk konusunda ben de pek iyi değilim. Aslında psikoloji ile ilgili çok kurs var alabileceğim ama ücretleri de baya iyi. Acaba oturup adam akıllı kpss mi çalışsam diyorum. O da evde sistemi oturtamıyorum.
valla bugünkü alışveriş nerdeyse tamamen emzirmeye yönelik, inşallah sütümüz bol olur bebişler de emer yoksa bu kadar ürün elimizde patlar Allah korusunemzik daha önce mamajoo almıstım severse onu kullanırım sevmezse alırım yeni:) göğüs kalkanı da doğumdan sonra ihtiyaca göre avent almayı düşünüyorum gümüşler çok pahalı
ayy Allah korusun valla ya inşallah emerler :)) depend külot alacaktım 22 tlydi tam alıyorken tükendi 34 tllik olan kaldı ben de almadım :)valla bugünkü alışveriş nerdeyse tamamen emzirmeye yönelik, inşallah sütümüz bol olur bebişler de emer yoksa bu kadar ürün elimizde patlar Allah korusun
yapma ya tüh belki başka indirimde yakalarız :)ayy Allah korusun valla ya inşallah emerler :)) depend külot alacaktım 22 tlydi tam alıyorken tükendi 34 tllik olan kaldı ben de almadım :)
sağlıkla doğarlar inşallah çok masraf yaptırdılar bize minnaklaryapma ya tüh belki başka indirimde yakalarız :)
hem de ne masrafffff....canları sağ olsun hepsininsağlıkla doğarlar inşallah çok masraf yaptırdılar bize minnaklar
bende bugün gideceğim bakalım bizim kız yüzünü gösterirse inşallahBizde kızımızı gördük geldik teyzeleri1700 gram olmuş minnoşum, 32 hafta ile uyumlu dedi Dr. ve başı aşağı dönmüş şuan her şey normal görünüyor bakalım öğlen sonu kan idrar sonuçlarımız ne diyecek
Valla işte biraz zorlanacaksın, hapşırırken ve gülerken dikkat :):) Sızıntı olabiliyor :):) O iki ay nasıl geçicek beni de düşünüyorumAy inşallah dönmüştür yavruşum
Da böyle 2 ay nasıl geçecek
Maşallah kızına. Tontik tostik olmuş :):) İnşallah diğer sonuçlar da iyi çıkarBizde kızımızı gördük geldik teyzeleri1700 gram olmuş minnoşum, 32 hafta ile uyumlu dedi Dr. ve başı aşağı dönmüş şuan her şey normal görünüyor bakalım öğlen sonu kan idrar sonuçlarımız ne diyecek
Kalan eksikler
BİTMİYORDU
alt değiştirme minderi
oto koltuğu
bebek arabası
uyku arkadaşı
lohusa külodu
depend külot
lohusa geceliği
emzirme sütyeni
terlik
dolap organizerleri kutuları
kapı süsü
çikolata
magnet
göğüs kalkanı
biberon
biberon temizleme fırçası
emzik kutusu
burun aspiratörü
yeni doğan ıslak mendil >> sleepy
alt değiştirme bezi (kullan-at) BABY&ME
bebek bezi >> sleepy
deterjan
Aynen bitmiyooooben de aldıklarımi listeden ciziyim dedim ama eksikler o kadar çok ki:) daha kendime hiç çalışmadım, korse pijama sütyen külot vs.... Hastanede organizasyon detayları zaten doğuma yakın yapılır, fotoğrafçı ücreti verilecek, bebek arabası+park yatak alınacak, bebek bakım ürünleri, otri bebe, deterjan, alt açma, depend, atesolcer, emzik, tırnak makası, tarak seti, kapı süsü vs....daha cookkkk alınacak var yaff omrumce harcamadigim parayı su 1ayda harcadım resmen
Ben manuel aldım baktım olmuyor öyle gecerim elektrikliye çalısmıyorumda ben zatenben manuel mi alsam diye düşündüm ama işe giderken nasıl olur bilemedim. elektirkli için de 2li olanların daha iyi olduğunu okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?