2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebek yağı oda haftada 1 falan
Ben göbeğim açık geziyorum sürekli evde acaba ondan mı diye düşünmeye başladım hava alıyo bişey sıkmıyor ama genetik demişlerdi inşallah olmaz ama 2 ay var belli de olmaz galiba
Ben çok gamsızım onla da alakalı olabilir bak takmıyorum kiloyu çatlağı

Kaşıyın totonuzu kız bendede yoktu çatlamıycam galiba diye seviniyorrrrkeeennn cart diye çatladım kendi kendime nazar ettim ne sürüyosun sen peki ve ne sıklıkla
Canım ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde arifoğluna gidip hamile yağı yaptırmıştım kendime. İçinde 8 yağın karışımı var. Hemen her gün sürüyorum banyodan sonra. Bazen kaşınırsam da, hemen onu sürüyorum geçiyor. Çatlamaya çok müsait benim vücudum çünkü.

tamam canım ben de destekli olanlardan attım bi tane sepete, emzik aldın mı
emzik daha önce mamajoo almıstım severse onu kullanırım sevmezse alırım yeni:) göğüs kalkanı da doğumdan sonra ihtiyaca göre avent almayı düşünüyorum gümüşler çok pahalı

İncik boncuk konusunda ben de pek iyi değilim. Aslında psikoloji ile ilgili çok kurs var alabileceğim ama ücretleri de baya iyi. Acaba oturup adam akıllı kpss mi çalışsam diyorum. O da evde sistemi oturtamıyorum.
canım benim tavsiyem, kpss çalış bu şartlarda moralini bozmak istemem sevgili meslektaşım yanlış anlama o da kolay değil ama yinede asılıp bi dene derim. fakat olmazsa da bence bu bi avantaj bebeğini biraz büyütüp özellere başvurabilirsin, rehberlik açısından özellerde çok ihtiyaç var

emzik daha önce mamajoo almıstım severse onu kullanırım sevmezse alırım yeni:) göğüs kalkanı da doğumdan sonra ihtiyaca göre avent almayı düşünüyorum gümüşler çok pahalı
valla bugünkü alışveriş nerdeyse tamamen emzirmeye yönelik, inşallah sütümüz bol olur bebişler de emer yoksa bu kadar ürün elimizde patlar Allah korusun

valla bugünkü alışveriş nerdeyse tamamen emzirmeye yönelik, inşallah sütümüz bol olur bebişler de emer yoksa bu kadar ürün elimizde patlar Allah korusun
ayy Allah korusun valla ya inşallah emerler :)) depend külot alacaktım 22 tlydi tam alıyorken tükendi 34 tllik olan kaldı ben de almadım :)

Kalan eksikler

BİTMİYORDU

alt değiştirme minderi
oto koltuğu
bebek arabası
uyku arkadaşı
lohusa külodu
depend külot
lohusa geceliği
emzirme sütyeni
terlik
dolap organizerleri kutuları
kapı süsü
çikolata
magnet
göğüs kalkanı
biberon
biberon temizleme fırçası
emzik kutusu
burun aspiratörü
yeni doğan ıslak mendil >> sleepy
alt değiştirme bezi (kullan-at) BABY&ME
bebek bezi >> sleepy
deterjan

bende bugün gideceğim bakalım bizim kız yüzünü gösterirse inşallah , inşallah kan ve idrar istemez beklemek benim için eziyet orda ,

Ay inşallah dönmüştür yavruşum
Da böyle 2 ay nasıl geçecek
Valla işte biraz zorlanacaksın, hapşırırken ve gülerken dikkat :):) Sızıntı olabiliyor :):) O iki ay nasıl geçicek beni de düşünüyorum
Maşallah kızına. Tontik tostik olmuş :):) İnşallah diğer sonuçlar da iyi çıkar

Aynen bitmiyoooo ben de aldıklarımi listeden ciziyim dedim ama eksikler o kadar çok ki:) daha kendime hiç çalışmadım, korse pijama sütyen külot vs.... Hastanede organizasyon detayları zaten doğuma yakın yapılır, fotoğrafçı ücreti verilecek, bebek arabası+park yatak alınacak, bebek bakım ürünleri, otri bebe, deterjan, alt açma, depend, atesolcer, emzik, tırnak makası, tarak seti, kapı süsü vs....daha cookkkk alınacak var yaff omrumce harcamadigim parayı su 1ayda harcadım resmen

valla çoook var daha ben de kendime almadım henüz haziranda kendi ihtiyaclarımı alıcam inşallah :))

deterjan ne alacaksın canım? tırnak makası ve tarak seti almıstım ben :))

ben manuel mi alsam diye düşündüm ama işe giderken nasıl olur bilemedim. elektirkli için de 2li olanların daha iyi olduğunu okumuştum
Ben manuel aldım baktım olmuyor öyle gecerim elektrikliye çalısmıyorumda ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…