valla çoook var daha ben de kendime almadım henüz haziranda kendi ihtiyaclarımı alıcam inşallah :))
deterjan ne alacaksın canım? tırnak makası ve tarak seti almıstım ben :))
Vayy süpersin bez ve ıslak mendil hiç almadım henüz ayın 15inde inşDaha araştırmalarım devam ediyor:))) içime sinen bı şey olursa paylaşırım canım. Bu arada ben de 2li göğüs pompası, göğüs pedi, göğüs kalkanı, emzirme yastığı, süt saklama poşeti, yenidoğan bez, ıslak mendil aldım :)
Bezleniyom ya canım tutar belki birazValla işte biraz zorlanacaksın, hapşırırken ve gülerken dikkat :):) Sızıntı olabiliyor :):) O iki ay nasıl geçicek beni de düşünüyorum
Maşallah kızına. Tontik tostik olmuş :):) İnşallah diğer sonuçlar da iyi çıkar
naptın canım? tutabildin mi merak ettim
Bebek yağı haftada 1Bebek yağı oda haftada 1 falan
Ben göbeğim açık geziyorum sürekli evde acaba ondan mı diye düşünmeye başladım hava alıyo bişey sıkmıyorama genetik demişlerdi inşallah olmaz ama 2 ay var belli de olmaz galiba
Ben çok gamsızım onla da alakalı olabilir bak takmıyorum kiloyu çatlağı
Teşekkürler teyzesiValla işte biraz zorlanacaksın, hapşırırken ve gülerken dikkat :):) Sızıntı olabiliyor :):) O iki ay nasıl geçicek beni de düşünüyorum
Maşallah kızına. Tontik tostik olmuş :):) İnşallah diğer sonuçlar da iyi çıkar
Dün e bebege gittim, bezlerde indirim var dediler. Yeni başlamış. Prima premium care aldım 92li, 72 tl verdim. Çok mu acaba bilemedim.
Ben ıslak mendil kullanmayi düşünmüyorumVayy süpersin bez ve ıslak mendil hiç almadım henüz ayın 15inde inş
Ya ben ped konusunda da takıntılıyım. En iyi marka en pahalısı gibi geliyor. Orkid den başka asla bir şey kullanmam. Çocuk deyince de aklıma prima geliyor. Amannn aldım gitti işte :)
ben de öyle yapcam sanırım yine de evde bulunsun diyorum dısarı cıkarken falan :)Ben ıslak mendil kullanmayi düşünmüyorum
Pamuk ve su :)
Pamuk gibi cildine
Hayatımda hiç diyet yapmadım. Ödüm kopuyor
Canım ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde arifoğluna gidip hamile yağı yaptırmıştım kendime. İçinde 8 yağın karışımı var. Hemen her gün sürüyorum banyodan sonra. Bazen kaşınırsam da, hemen onu sürüyorum geçiyor. Çatlamaya çok müsait benim vücudum çünkü.
aldımHepsi burada canım tartışmasızhepsinin fiyatı çok çok iyi al bence kaçırma özellikle bez Depend falan
Ben de yapmadım emzirirken o kadar cok yedim ki nasil verdim bilmiyorum... 15 kilo almıştım 10 uncu gün 10 kilo gitmisti kalan 5 kilo 3 ay icinds gitti yememe ragmen dert etme hicHayatımda hiç diyet yapmadım. Ödüm kopuyor
bakalım ayın 15inde bende para kalacak mıVayy süpersin bez ve ıslak mendil hiç almadım henüz ayın 15inde inş
Benim de vajinada tekme zannettigim elleriymiş. Baş aşağı dönmüş.kızlar bu aralar tekmeleri vajina tarafında hissediyorum. normal mi? bebeğin pozisyonundan mı kaynaklı ?
Pozisyonla alakalıdır canım..kızlar bu aralar tekmeleri vajina tarafında hissediyorum. normal mi? bebeğin pozisyonundan mı kaynaklı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?