2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
valla çoook var daha ben de kendime almadım henüz haziranda kendi ihtiyaclarımı alıcam inşallah :))

deterjan ne alacaksın canım? tırnak makası ve tarak seti almıstım ben :))

Daha araştırmalarım devam ediyor:))) içime sinen bı şey olursa paylaşırım canım. Bu arada ben de 2li göğüs pompası, göğüs pedi, göğüs kalkanı, emzirme yastığı, süt saklama poşeti, yenidoğan bez, ıslak mendil aldım :)

Vayy süpersin bez ve ıslak mendil hiç almadım henüz ayın 15inde inş

Bezleniyom ya canım tutar belki biraz
Hayırlısı inşallah atlatıcaz hayatımda görmediğim şeyleri gördün altıma da kaçırim tam olsun

Kizlar ufak ama çok işe yarayan ayrintilar var bebek arabasia sinekligi puset sinekligi ben bi de park yatak icin sineklik aldim park yatagi bahcede de kullanacagim icin sinek bocek tedirgin etmesin istedim ... ben eve kapanan bir anne olamadim sadece gittiğim yerde bebegin akonforunu korudum park yatagi arabanin arkasinda tasidim hep mesala kir dügününde uykusu geldi oglumun hemen actik yatirdik o yuzden hic bir zaman uyku duzeni kacmadi uyku problemi yasamadim ...
Kızımda da aynen devam

Eklentiler

• IMG_20190507_122631.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 77
Bebek yağı haftada 1 ben her akşam yağlandım nefes nefese kalana kadar sakınan göze çöp batar diye boşa dememişler nazar boncuklarımı bırakıp uzaklaşıyorum

Teşekkürler teyzesi ay bende başladı sızıntılar babaanne gibi bezlerle dolaşıyorum

Dün e bebege gittim, bezlerde indirim var dediler. Yeni başlamış. Prima premium care aldım 92li, 72 tl verdim. Çok mu acaba bilemedim.

İlk oğlumda kullandığımız bez.Çok memnun kalmıştık.Ama bu sefer sleepy deniycem.Hem temiz içerik hem yerli üretim hem de fiyatı uygun.İnsallah bebeğinin cildine uyar.

Ya ben ped konusunda da takıntılıyım. En iyi marka en pahalısı gibi geliyor. Orkid den başka asla bir şey kullanmam. Çocuk deyince de aklıma prima geliyor. Amannn aldım gitti işte :)

Premium care en pahalı bez zaten.Kötü kokusu yok.Ve ince.Oglum hiç pişik olmadı.

Bende arifoğlu çatlak yağını kullanıyorum 3. Şişeye geçtim şimdilik bişey yok şükür ama asıl sıkıntılı zamanlar şimdi başlıyorum inş çatlamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…