2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hastaneden çıkarken 34 beden olacağız bence, umudumuzu yitirmeyelim Bu kilo konusunda tek takıntılı ben miyim yaa gerçekten
Ben de öyleyim ya. Kışın aldığım M ve L beden kazakları şimdiden verdim. Nasılsa seneye bana büyük gelecek giyemem dedim. Zayıflıcam ya

merhaba arkadaşlar ben biraz önce üye oldum bn de 30 haftalık hamileyim 8 kilo aldım normal mi sizler kaç kilo aldınız?
Aslıcım hoşgeldin. Biz grup olarak hiç kilo almadık. Sen çok çok fazla almışsın. Hatta ben 8 kilo verdim Grupta ki en zayıf ve manken kız benim Sevgiler, öpüyorum :))

göğüs pompasında lansinohla avent arasında kararsız kalmış bulunmaktayım bir türlü alamadım

Lansinoh tan şaşma derim. Hani mamajo ve Lansinoh arasında kalıyorlar hep ama Lansinoh kadar güçlü değilmiş çekim gücü. Birde yılların markası Lansinoh ve tamamen emzirme üzerine. Güven veriyor bundan dolayı ve kötü bir yorumuyla hiç karşılaşmadım. Bende o yüzden şubattaki e bebek indiriminden 2 li elektriklisini 280 e almıştım. Şimdide hepsiburadada neredeyse bu fiyata düşmüş.

tamam canım cok sağol fiyatı da daha uygun ve 2li teşekkür ederim.

Canım benim 1 aydır falan mosmor göbek deliğim. Bir de piercing vardı göbeğimde, deliği iyice gerildi korkunç bir görüntüsü var Doktora sürekli gösteriyorum, yok bir şey deyip gülüyor :)
Senin gibi incecik bı belim olursa birgün bende taktiricam

Hastaneden çıkarken 34 beden olacağız bence, umudumuzu yitirmeyelim Bu kilo konusunda tek takıntılı ben miyim yaa gerçekten
Sen boşuna kuruntu yapıyosun kiloyu tutmaya meyilli Bi vücudun olsa zayıf kalamazdın zaten
Vücut su tuttu rahim büyüdü eş var çocuk var bunların hepsi diyelim ki gitti 8 kilo kalsın 6 7 kilo veremicem misin bence çok rahat verirsin rahat ol biraz ya
Valla dövcem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…