canım sen elektrikli mi alcaksın?göğüs pompasında lansinohla avent arasında kararsız kalmış bulunmaktayım bir türlü alamadım
Sen meme haresiyle birlikte emzireceksin o zaman canım. Benim hare yok gibi bir şey çünkü :) Sadece uç olarak meydana gelmiş :))Ay benim uçlarda küçük cocuk nasıl emcek merak içindeyim
evet lansinoh 2li avent tekli çok kararsızım ya ikisi hakkında da hem iyi hem kötü yorumlar varcanım sen elektrikli mi alcaksın?
Ben de öyleyim ya. Kışın aldığım M ve L beden kazakları şimdiden verdim. Nasılsa seneye bana büyük gelecek giyemem dedim. Zayıflıcam yaHastaneden çıkarken 34 beden olacağız bence, umudumuzu yitirmeyelimBu kilo konusunda tek takıntılı ben miyim yaa gerçekten
ben manuel mi alsam diye düşündüm ama işe giderken nasıl olur bilemedim. elektirkli için de 2li olanların daha iyi olduğunu okumuştumevet lansinoh 2li avent tekli çok kararsızım ya ikisi hakkında da hem iyi hem kötü yorumlar var
Sende sadece göbek büyüyor canım göğüs kol aynı o yüzden hiç stres yapmana gerek benim üst taraf komple büyüdüHastaneden çıkarken 34 beden olacağız bence, umudumuzu yitirmeyelimBu kilo konusunda tek takıntılı ben miyim yaa gerçekten
İnşallah öyle olur canımBen de öyleyim ya. Kışın aldığım M ve L beden kazakları şimdiden verdim. Nasılsa seneye bana büyük gelecek giyemem dedim. Zayıflıcam ya
Aslıcım hoşgeldin. Biz grup olarak hiç kilo almadık. Sen çok çok fazla almışsın. Hatta ben 8 kilo verdimmerhaba arkadaşlar ben biraz önce üye oldum bn de 30 haftalık hamileyim 8 kilo aldım normal mi sizler kaç kilo aldınız?
göğüs pompasında lansinohla avent arasında kararsız kalmış bulunmaktayım bir türlü alamadım
Aslıcım hoşgeldin. Biz grup olarak hiç kilo almadık. Sen çok çok fazla almışsın. Hatta ben 8 kilo verdimGrupta ki en zayıf ve manken kız benim Sevgiler, öpüyorum :))
Aslıcım hoşgeldin. Biz grup olarak hiç kilo almadık. Sen çok çok fazla almışsın. Hatta ben 8 kilo verdimGrupta ki en zayıf ve manken kız benim Sevgiler, öpüyorum :))
tamam canım cok sağol fiyatı da daha uygun ve 2li teşekkür ederim.Lansinoh tan şaşma derim. Hani mamajo ve Lansinoh arasında kalıyorlar hep ama Lansinoh kadar güçlü değilmiş çekim gücü. Birde yılların markası Lansinoh ve tamamen emzirme üzerine. Güven veriyor bundan dolayı ve kötü bir yorumuyla hiç karşılaşmadım. Bende o yüzden şubattaki e bebek indiriminden 2 li elektriklisini 280 e almıştım. Şimdide hepsiburadada neredeyse bu fiyata düşmüş.
tamam canım cok sağol fiyatı da daha uygun ve 2li teşekkür ederim.
Senin gibi incecik bı belim olursa birgün bende taktiricamCanım benim 1 aydır falan mosmor göbek deliğim. Bir de piercing vardı göbeğimde, deliği iyice gerildi korkunç bir görüntüsü varDoktora sürekli gösteriyorum, yok bir şey deyip gülüyor :)
8-10 diyebilirizİlk zamanlar bebiş günde kaç tane bez kirletiyor kızlar?
Sen boşuna kuruntu yapıyosun kiloyu tutmaya meyilli Bi vücudun olsa zayıf kalamazdın zatenHastaneden çıkarken 34 beden olacağız bence, umudumuzu yitirmeyelimBu kilo konusunda tek takıntılı ben miyim yaa gerçekten
İnşallah benim kızımda sana çeker o zamanÇok şükür eşek derisi gibi vücudum varKızım da bana çeker inşallah
Alt tarafı napıcaz canımSende sadece göbek büyüyor canım göğüs kol aynı o yüzden hiç stres yapmana gerek benim üst taraf komple büyüdü
Kilo aldıkça bal oldularBende gosteriyim size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?