- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Benim eltime yaptılar en yakın arkadaşları ve bununla beraber bütün bebeğin ihtiyaçlarını aldilar hepsiniiiiBende bana sürpriz yapsınlar diye bekliyorum kimsenin umrunda değilkendim yapayım bari bişey
ürün açıklamasında yazıyor ama inşallah vardır :))şeyyyy ben bi şey dicemlansinoh 2li aldım ben bugün ama biberon başlığı göremedim yanlış mı aldım ya yoksa
çok güzel görünüyor çok iyi yapmışsınız keşke bizim de yapanımız olsa ama nerdeeeeeHaftasonu evde kalabalık olmayan bir baby shower yaptım, yapıcak olanlar varsa fikir olsun
iş arkadaşlarımdan bekliyorum izin öncesi yapmazlarsa kalakalırımBende bana sürpriz yapsınlar diye bekliyorum kimsenin umrunda değilkendim yapayım bari bişey
ürün açıklamasında yazıyor ama inşallah vardır :))
Tekli ya da çiftli pompa
olarak kullanabilir.
• Geniş ağızlı şişeleri kolay temizlenebilir.
• Kutu içerisinde farklı göğüs ölçüleri için standart ve büyük boy konik göğüs apartı yer alır.
• Şık çantası ile kolay taşıma olanağı sağlar.
• Ambalajın içerisinde yedek valfler ve şişe stantları ile NaturalWave Biberon emziği bulunur.
• Kapama diskleriyle sağmış olduğunuz sütünüzü şişe içinde depolayabilir. NaturalWave Biberon şişelerini buzdolabında ya da dondurucuda saklayabilirsiniz.
inşallah açıklamadaki gibi olur açıklamaya göre çantası da var :))bugün alışveriş sitelerinde dolaşmaktan beynim sulandı, kusura bakma canım çat diye okumadan aldığım için anca gördüm
Ayy maşallah kuzuya :)) niye istirahat verdi kız ?Evet kızlarrr ben geldim kontrolden benim paşa kaç kg olmuş tam 2350:) endokrin 4 ünite aksamları insülin verdi sadece aclıkda problem olduğu için doğuma kadar bu şekilde kullancakmışım kadın doğum 36.hafta dolar dolmaz sezeryana alıcam dedi.yani 17 haziran doğum gözüküyor bana ozamana kadar da istirahat verdi
maşallah kuzuya ilk doğum mu?Evet kızlarrr ben geldim kontrolden benim paşa kaç kg olmuş tam 2350:) endokrin 4 ünite aksamları insülin verdi sadece aclıkda problem olduğu için doğuma kadar bu şekilde kullancakmışım kadın doğum 36.hafta dolar dolmaz sezeryana alıcam dedi.yani 17 haziran doğum gözüküyor bana ozamana kadar da istirahat verdi
İri olduğu için önceden gelmeye kalkmasın diye 36. Haftaya kadar içerde tutmamız lazım dedi.günde sadece yarım saat yürüyebilirsin dedi onun haricinde bişey yapma dedi.2 hafta sonra ciğer geliştirici ve kan sulandırıcı yapabilirim ona ozaman karar vericem dedi.ama doğum tarihi kesin 36 hafta dolunca.sardı beni bir heycan bu kadar erken beklemiyordum canımAyy maşallah kuzuya :)) niye istirahat verdi kız ?
İlk canımmaşallah kuzuya ilk doğum mu?
Ben daha bugün girdim 31.haftaya senin bebekten 50 gr fazla benimki:)) hayırlısı olsun hepimiz için:)Eveeet Allah'a çok şükür bende gittim gördüm danamı :)) 2.300 gram hâlâ ters duruyor sıpa :) 37. Haftadan sonra gün belirleyelim dedi bana da doktorum. Bu arada rahim ağzı uzunluğu 2.6 dan 3.6 ya cikmis progestan sayesindeerken doğum riski ortadan kalkmış görünüyor dedi. Hafta da iki üç kez 20 ser dakikalik yürüyüşler yapabilirsin dedi. Progestan kaşıntı yaptığı için bı de krem verdi. Bugün dünyanın en güzel günü kısaca. Ozgurlugume geri kavusuyorum
Senin ki de danaBen daha bugün girdim 31.haftaya senin bebekten 50 gr fazla benimki:)) hayırlısı olsun hepimiz için:)
Maşallah kuzuşunaEvet kızlarrr ben geldim kontrolden benim paşa kaç kg olmuş tam 2350:) endokrin 4 ünite aksamları insülin verdi sadece aclıkda problem olduğu için doğuma kadar bu şekilde kullancakmışım kadın doğum 36.hafta dolar dolmaz sezeryana alıcam dedi.yani 17 haziran doğum gözüküyor bana ozamana kadar da istirahat verdi
Canım ben artık yürüyemiyorum nerdiyse. İkiz annesiyiz, bizim de eziyetimiz imtihanımız buBir acil ziyareti yapıp nst batırdık kuyruk sokumu sancısından sebep, bebeklerin kalp atışı düzenli iyi şükür, açılma yok sancılar düzensiz, vajinal enfeksiyon varmış son bir haftadır sürekli tuvalet ve akıntı şikayetim vardı krem ve fitil verdiler döndük evimize.. Ambulansla Doğum için bir kadın getirdiler benden sağlam görünüyordu indi sedyeden taş gibi yürüdü ben niye dökülüyorum yaa
Allahım sağlıkla kavuşmanı nasip etsin canım ya iyi olsun da varsın erken alsınEvet kızlarrr ben geldim kontrolden benim paşa kaç kg olmuş tam 2350:) endokrin 4 ünite aksamları insülin verdi sadece aclıkda problem olduğu için doğuma kadar bu şekilde kullancakmışım kadın doğum 36.hafta dolar dolmaz sezeryana alıcam dedi.yani 17 haziran doğum gözüküyor bana ozamana kadar da istirahat verdi
Gözünaydın canım maşallahEveeet Allah'a çok şükür bende gittim gördüm danamı :)) 2.300 gram hâlâ ters duruyor sıpa :) 37. Haftadan sonra gün belirleyelim dedi bana da doktorum. Bu arada rahim ağzı uzunluğu 2.6 dan 3.6 ya cikmis progestan sayesindeerken doğum riski ortadan kalkmış görünüyor dedi. Hafta da iki üç kez 20 ser dakikalik yürüyüşler yapabilirsin dedi. Progestan kaşıntı yaptığı için bı de krem verdi. Bugün dünyanın en güzel günü kısaca. Ozgurlugume geri kavusuyorum
Ay sen ne diyon bacım ya dünyalar benim oldu. Artık yatmak zorunda değilim. Bu haftadan sonra olan kasılmaların hepsi normalmis bu arada. Kanama yoksa korkma dedi o beni daha da rahatlattı.Gözünaydın canım maşallah
Rahatladı biraz daha kafan ne güzel oldu vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?