2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
şeyyyy ben bi şey dicem lansinoh 2li aldım ben bugün ama biberon başlığı göremedim yanlış mı aldım ya yoksa
ürün açıklamasında yazıyor ama inşallah vardır :))

Tekli ya da çiftli pompa
olarak kullanabilir.
• Geniş ağızlı şişeleri kolay temizlenebilir.
• Kutu içerisinde farklı göğüs ölçüleri için standart ve büyük boy konik göğüs apartı yer alır.
• Şık çantası ile kolay taşıma olanağı sağlar.
• Ambalajın içerisinde yedek valfler ve şişe stantları ile NaturalWave Biberon emziği bulunur.
• Kapama diskleriyle sağmış olduğunuz sütünüzü şişe içinde depolayabilir. NaturalWave Biberon şişelerini buzdolabında ya da dondurucuda saklayabilirsiniz.

bugün alışveriş sitelerinde dolaşmaktan beynim sulandı, kusura bakma canım çat diye okumadan aldığım için anca gördüm

Evet kızlarrr ben geldim kontrolden benim paşa kaç kg olmuş tam 2350:) endokrin 4 ünite aksamları insülin verdi sadece aclıkda problem olduğu için doğuma kadar bu şekilde kullancakmışım kadın doğum 36.hafta dolar dolmaz sezeryana alıcam dedi.yani 17 haziran doğum gözüküyor bana ozamana kadar da istirahat verdi

Ayy maşallah kuzuya :)) niye istirahat verdi kız ?

maşallah kuzuya ilk doğum mu?

Ayy maşallah kuzuya :)) niye istirahat verdi kız ?
İri olduğu için önceden gelmeye kalkmasın diye 36. Haftaya kadar içerde tutmamız lazım dedi.günde sadece yarım saat yürüyebilirsin dedi onun haricinde bişey yapma dedi.2 hafta sonra ciğer geliştirici ve kan sulandırıcı yapabilirim ona ozaman karar vericem dedi.ama doğum tarihi kesin 36 hafta dolunca.sardı beni bir heycan bu kadar erken beklemiyordum canım

Eveeet Allah'a çok şükür bende gittim gördüm danamı :)) 2.300 gram hâlâ ters duruyor sıpa :) 37. Haftadan sonra gün belirleyelim dedi bana da doktorum. Bu arada rahim ağzı uzunluğu 2.6 dan 3.6 ya cikmis progestan sayesinde erken doğum riski ortadan kalkmış görünüyor dedi. Hafta da iki üç kez 20 ser dakikalik yürüyüşler yapabilirsin dedi. Progestan kaşıntı yaptığı için bı de krem verdi. Bugün dünyanın en güzel günü kısaca. Ozgurlugume geri kavusuyorum

Ben daha bugün girdim 31.haftaya senin bebekten 50 gr fazla benimki:)) hayırlısı olsun hepimiz için:)

Ben daha bugün girdim 31.haftaya senin bebekten 50 gr fazla benimki:)) hayırlısı olsun hepimiz için:)
Senin ki de dana adete göre benim de 31-5 görünüyor ama benimki erken yumurtlama diye ben takvimi öyle ayarladım kız büyük bebek korkutmuyo mu seni nasıl çıkacak kesecekler edecekler ben tirsiyorum

Maşallah kuzuşuna

Canım ben artık yürüyemiyorum nerdiyse. İkiz annesiyiz, bizim de eziyetimiz imtihanımız bu

Allahım sağlıkla kavuşmanı nasip etsin canım ya iyi olsun da varsın erken alsın
Tarihler belli olmaya başladı ne heyecanlı
Oğluşuna da maşallah

Gözünaydın canım maşallah
Rahatladı biraz daha kafan ne güzel oldu vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah

Gözünaydın canım maşallah
Rahatladı biraz daha kafan ne güzel oldu vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah
Ay sen ne diyon bacım ya dünyalar benim oldu. Artık yatmak zorunda değilim. Bu haftadan sonra olan kasılmaların hepsi normalmis bu arada. Kanama yoksa korkma dedi o beni daha da rahatlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…