Evet kızlarrr ben geldim kontrolden benim paşa kaç kg olmuş tam 2350:) endokrin 4 ünite aksamları insülin verdi sadece aclıkda problem olduğu için doğuma kadar bu şekilde kullancakmışım kadın doğum 36.hafta dolar dolmaz sezeryana alıcam dedi.yani 17 haziran doğum gözüküyor bana ozamana kadar da istirahat verdi
Başladı bendede canım o konuda takılmıyorum bide sizin bebişler iri tabiki daha yoğun hissedersiniz daha benimki anca 1700 gr ya olmuştur ya olmamıştır biraz çekicez yapcak bişey yok yavrucumAy sen ne diyon bacım ya dünyalar benim oldu. Artık yatmak zorunda değilim. Bu haftadan sonra olan kasılmaların hepsi normalmis bu arada. Kanama yoksa korkma dedi o beni daha da rahatlattı.
Eveeet Allah'a çok şükür bende gittim gördüm danamı :)) 2.300 gram hâlâ ters duruyor sıpa :) 37. Haftadan sonra gün belirleyelim dedi bana da doktorum. Bu arada rahim ağzı uzunluğu 2.6 dan 3.6 ya cikmis progestan sayesindeerken doğum riski ortadan kalkmış görünüyor dedi. Hafta da iki üç kez 20 ser dakikalik yürüyüşler yapabilirsin dedi. Progestan kaşıntı yaptığı için bı de krem verdi. Bugün dünyanın en güzel günü kısaca. Ozgurlugume geri kavusuyorum
Çok güzel olmuş canım
Aynı zamanda Naked pasta direk gözüme çarptı çok kötüsün
Teşekkür canımCok güzel olmus .
Beklemesen yaparlar beklesen yapmazlar hep aksi olurBende bana sürpriz yapsınlar diye bekliyorum kimsenin umrunda değilkendim yapayım bari bişey
Teşekkür canımÇok güzel olmuş. Ben yapmicam kimsem yok etrafımda pek bir kendi ailem var
Kendin uğraşmadan birilerinin düşünüp yapması çok güzel ve büyük şans,ben de yapmasam belki kardeşim yapardı ama tam düşündüğüm gibi olmazdı. Benim de yakın arkadaşlarım ihtiyaç sorup hediye getirdiler sağolsunlar, karlı bir gün olduBenim eltime yaptılar en yakın arkadaşları ve bununla beraber bütün bebeğin ihtiyaçlarını aldilar hepsiniiiiBizde ne arar ohooo
Teşekkür ederim canımçok güzel görünüyor çok iyi yapmışsınız keşke bizim de yapanımız olsa ama nerdeeeeebi tel açanımız bile yok
neden direkt sezeryan dedi kuzum çok heyecanlıİlk canım
Evet çok heycanlı hepimizin sağlıkla gelsin inşallah:)Allahım sağlıkla kavuşmanı nasip etsin canım ya iyi olsun da varsın erken alsın
Tarihler belli olmaya başladı ne heyecanlı
Oğluşuna da maşallah
Sağol canım benim düşünmen yeter afiyet bal olsun Yaz hanım sağlıkla gelsinTeşekkür canım ❣ keşke yakın olsan naked pastaya çağırırdım ama ben kocaelideyim
Beklemesen yaparlar beklesen yapmazlar hep aksi olurben kendim planladım ama bu halde zor olduğu için herkesi bişeye yardım için ortak ettim, yiyecekleride çağırdıklarıma paylaştırdım böyle olunca çok yorucu olmadı
Teşekkür canımyakınında arkadaş kuzen fln olmayınca uğraşmaya değmez tabi, yorulmamış olursun sende iyi tarafından bakalım
Kendin uğraşmadan birilerinin düşünüp yapması çok güzel ve büyük şans,ben de yapmasam belki kardeşim yapardı ama tam düşündüğüm gibi olmazdı. Benim de yakın arkadaşlarım ihtiyaç sorup hediye getirdiler sağolsunlar, karlı bir gün oldu
Teşekkür ederim canımdaha vaktin var belki biri çıkar yapar inşallah amin
Şeker tansiyon var bende bebek de iri diyeneden direkt sezeryan dedi kuzum çok heyecanlı
anladım sağlıklı olsun da kuzu :)Şeker tansiyon var bende bebek de iri diye
İnş canım hepimiz kavuşalım bebelerimize:)Hacı ilk sen doğurucan o zaman ikiz anneleri atağa geçmezse.Masallah tosununa sağlıkla kucağına al inşallah.Seker olunca iri bebis olmuş.
Benimki daha dana hatta:))) kız sezeryan olacak ya kolay çıkar .normal doğum olsa nasıl cıkarırdık sen onu düşün:))) ama kesilmek korkutuyor tabikisi:))Senin ki de danaadete göre benim de 31-5 görünüyor ama benimki erken yumurtlama diye ben takvimi öyle ayarladım kız büyük bebek korkutmuyo mu seni nasıl çıkacak kesecekler edecekler ben tirsiyorum
Cnm bende kilosu hep normaldi taki 2 hafta önceye kadar29+2 de benim oglum da 1500 gram cikmsti ve gelisimine gore 30+4 gozuktu doktor seker sınirda demisti sizin bu haftalarda kilosu nasildi en son 22 nisan da gittim doktora 15 gun oldu yani 2 kg olmsmudur acaba merak ediyorum
nee 9 temmuz mu??? az daha beklesin yaa hemen acele etmesin:))) Allahım yaRabbim bu bebekler erken gelecek diye ödüm kopuyo valla zamanında gelsinler sağ salim inşallahben de bu gece rüyamda 9 Temmuz'da spinal anestezi ile sezeryan oldugumu gördüm hatta benim doğumgünüm 11 temmuz doktora 2 gün daha bekleyemezmi diyordum. herseyi görüyordum çok heyecanlıydı
Ya insan pozitif konuşurGece 2 çocuk annesi arkadaşımla yazışırken,bana kesinlikle sezaryen olmalisin ,normal doğum çok ağrılı,ve vajinan mahf olur dediAğzına kürekle vurasım geldi
Hamilelerin rüyası çıkarmışşş. Belki malum olmuştur kızben de bu gece rüyamda 9 Temmuz'da spinal anestezi ile sezeryan oldugumu gördüm hatta benim doğumgünüm 11 temmuz doktora 2 gün daha bekleyemezmi diyordum. herseyi görüyordum çok heyecanlıydı
Benimde oyleydi canim cok normaldi ta ki 2 hafta once gttm ozamana kadar 20 gun gitmedim gttgmde 10 gun ilerde cikti gelisimi birden yani zaten doktor o yuzden sekerden suphe etti ve sınırda dedi dikkatli ol dedi oyle yani yoksa benimde normaldi bi sonraki randevumu iple cekiyormCnm bende kilosu hep normaldi taki 2 hafta önceye kadar
Evet kızlarrr ben geldim kontrolden benim paşa kaç kg olmuş tam 2350:) endokrin 4 ünite aksamları insülin verdi sadece aclıkda problem olduğu için doğuma kadar bu şekilde kullancakmışım kadın doğum 36.hafta dolar dolmaz sezeryana alıcam dedi.yani 17 haziran doğum gözüküyor bana ozamana kadar da istirahat verdi
Maşallah kızlarn dünyanın en güzel günü kısaca. Ozgurlugume geri kavusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?