Hadi bakalımmBenimde oyleydi canim cok normaldi ta ki 2 hafta once gttm ozamana kadar 20 gun gitmedim gttgmde 10 gun ilerde cikti gelisimi birden yani zaten doktor o yuzden sekerden suphe etti ve sınırda dedi dikkatli ol dedi oyle yani yoksa benimde normaldi bi sonraki randevumu iple cekiyorm
Gerçekten sinirimi bozdu ama bisey diyemedim,doktorum hangisini uygun görürse onu yaparım dedim. Ya elbette biliyorum ağrılı kolay değil ama mecburluk olmadikca sezaryen tercih etmicem. Annem 6 tane doğurmuş,kv ayni şekilde. Öyle zor olsa bidaha yaparlar mi ki.Ya insan pozitif konuşur
Benim arkadaşım 2 çocuk doğurdu normal ilkinde mahfoldu suni sancı 10 saat doğum ona rağmen kız beni cesaretlendiriyo kuzum zor olsa 2. Yaparmıydım normal diyo
Sen dinleme kimseyi bende kötü doğum hikayelerine kulaklarımı tıkadım
Kaynanam 30 saat çekmiş ya dile kolay ona rağmen diyo ki kızım senin ve bebeğin için normal doğum en sağlıklısı inan geçiyo Bitiyo deli miydik yaparmıydık 2. 3. Normal diyo
Benim annem ablamı 2 günde doğurmuş doğurdunda artık açlıkdan oluyormuş kadın ama annem de normalden yanaYa insan pozitif konuşur
Benim arkadaşım 2 çocuk doğurdu normal ilkinde mahfoldu suni sancı 10 saat doğum ona rağmen kız beni cesaretlendiriyo kuzum zor olsa 2. Yaparmıydım normal diyo
Sen dinleme kimseyi bende kötü doğum hikayelerine kulaklarımı tıkadım
Kaynanam 30 saat çekmiş ya dile kolay ona rağmen diyo ki kızım senin ve bebeğin için normal doğum en sağlıklısı inan geçiyo Bitiyo deli miydik yaparmıydık 2. 3. Normal diyo
Ya bizim binada ki kız gece 1de sancılanmış 3.5da sancısı dayanamicak kadar artmış hastaneye gitmesi doğurup odaya çıkması dikişi mikişi saat 9muş ay Bi zordu öldüm öldüm diyo dedim kızım sen deli misin ilk çocuk dolu dolu 5 saat sancıya mı öldüm bittim diyosun ağzına vururum valla nankör dedimGerçekten sinirimi bozdu ama bisey diyemedim,doktorum hangisini uygun görürse onu yaparım dedim. Ya elbette biliyorum ağrılı kolay değil ama mecburluk olmadikca sezaryen tercih etmicem. Annem 6 tane doğurmuş,kv ayni şekilde. Öyle zor olsa bidaha yaparlar mi ki.
Kaynanamda aynı kız 2 lokma yemiş beni bırakın nolur demiş selavat getirip uyumuş öldüm uykusuzluktan yorgunluktan diyo ona rağmen kadın korkutmuyor şöyle böyle demiyo Rabbim kolaylığını veriyo öyle güzel dayanıyorsun ki diyo annemde keza 3 normal doğumu var 1 sezeryan asla sezeryan yapmazdım elimde olsaydı 5 tane daha olsun normal doğururum diyoBenim annem ablamı 2 günde doğurmuş doğurdunda artık açlıkdan oluyormuş kadın ama annem de normalden yana
Valla annem beni 1/saatte doğurmuş:)))Ya bizim binada ki kız gece 1de sancılanmış 3.5da sancısı dayanamicak kadar artmış hastaneye gitmesi doğurup odaya çıkması dikişi mikişi saat 9muş ay Bi zordu öldüm öldüm diyo dedim kızım sen deli misin ilk çocuk dolu dolu 5 saat sancıya mı öldüm bittim diyosun ağzına vururum valla nankör dedim
Kişiden kişiye değişiyo
Annene söyler misin lütfen dua etsin taktik versinValla annem beni 1/saatte doğurmuş:)))
İş annem de değil bendeydiAnnene söyler misin lütfen dua etsin taktik versinbebeklerimiz hızlı gelsin
Annem hastaneye gitmiş geç doğuma demişler annem neyyy doğuruyom mu hemen demişş:))Annene söyler misin lütfen dua etsin taktik versinbebeklerimiz hızlı gelsin
Kız anana yazık iriymişsin bide kendine pay çıkarmasanaİş annem de değil bendeydibende iriydim yaptım baskıyı yaptım baskıyı fırtladım
Kızım ablam zayıfmışda nolmuş 2 günde doğmuş ben iri 1 saattde tabiki iş bendeKız anana yazık iriymişsin bide kendine pay çıkarmasana
Bak bu gerçek işte, iri bebek kendini güçlü itiyor daha kolay doğuyorİş annem de değil bendeydibende iriydim yaptım baskıyı yaptım baskıyı fırtladım
İlk çocuk olduğu için olabilir miKızım ablam zayıfmışda nolmuş 2 günde doğmuş ben iri 1 saattde tabiki iş bende
Olabilirrrr ama çaktırmaİlk çocuk olduğu için olabilir mibende zor doğmuşum kardeşlerim fırt fırt
valla ya çok korkunçtu çok merak ediyorum nasıl olacak doğum böyle alışveriş falan güzel ama içten içe korkmuyor değilimnee 9 temmuz mu??? az daha beklesin yaa hemen acele etmesin:))) Allahım yaRabbim bu bebekler erken gelecek diye ödüm kopuyo valla zamanında gelsinler sağ salim inşallah
civilde 49.90dı geçen haftamerhaba bebek seti trendyolda daha indirimliymiş
Sleepy Natural Merhaba Bebek Seti - Fiyatı, Yorumları
Sleepy Natural Merhaba Bebek Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
37 haftalık oluyor o zaman erken değil mi :OHamilelerin rüyası çıkarmışşş. Belki malum olmuştur kız
Canım nasıl ne zaman gelmesi gerekiyorsa öyle gelsin inşallah. Benimde 37. Hafta alıncak 36 dan sonra küvezlik işi olmuyormuş37 haftalık oluyor o zaman erken değil mi :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?