2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hadi bakalımm

Gerçekten sinirimi bozdu ama bisey diyemedim,doktorum hangisini uygun görürse onu yaparım dedim. Ya elbette biliyorum ağrılı kolay değil ama mecburluk olmadikca sezaryen tercih etmicem. Annem 6 tane doğurmuş,kv ayni şekilde. Öyle zor olsa bidaha yaparlar mi ki.

Benim annem ablamı 2 günde doğurmuş doğurdunda artık açlıkdan oluyormuş kadın ama annem de normalden yana

Ya bizim binada ki kız gece 1de sancılanmış 3.5da sancısı dayanamicak kadar artmış hastaneye gitmesi doğurup odaya çıkması dikişi mikişi saat 9muş ay Bi zordu öldüm öldüm diyo dedim kızım sen deli misin ilk çocuk dolu dolu 5 saat sancıya mı öldüm bittim diyosun ağzına vururum valla nankör dedim
Kişiden kişiye değişiyo

Benim annem ablamı 2 günde doğurmuş doğurdunda artık açlıkdan oluyormuş kadın ama annem de normalden yana
Kaynanamda aynı kız 2 lokma yemiş beni bırakın nolur demiş selavat getirip uyumuş öldüm uykusuzluktan yorgunluktan diyo ona rağmen kadın korkutmuyor şöyle böyle demiyo Rabbim kolaylığını veriyo öyle güzel dayanıyorsun ki diyo annemde keza 3 normal doğumu var 1 sezeryan asla sezeryan yapmazdım elimde olsaydı 5 tane daha olsun normal doğururum diyo

Valla annem beni 1/saatte doğurmuş:)))

nee 9 temmuz mu??? az daha beklesin yaa hemen acele etmesin:))) Allahım yaRabbim bu bebekler erken gelecek diye ödüm kopuyo valla zamanında gelsinler sağ salim inşallah
valla ya çok korkunçtu çok merak ediyorum nasıl olacak doğum böyle alışveriş falan güzel ama içten içe korkmuyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…