2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bende en başından beri devlete gidiyorum çok memnun kaldın
Dogumuda orda yapmak istiyorum odalarıda tek kişilik ama isteğe bağlı sezeryan yapmıyor

Sırf Sezeryan için 2 haftadır özel hastaneye başladım

Bi yandanda devlete devam ediyorum kontrollere gidiyorum

Devletteki doktorumu inşallah sezaryana ikna ederimde devlette doğumum olur
hayırlısı artik

Yok kafama göre asla vermem canım da açta kalırsa kıyamam belki sütüm olmicak bilinmezdeyiz resmenn
İnşallah direk memelere yapışırlar da Hiiiiç gerek kalmaz emin bizi bebeklikler

Canım neden ısrarla sezeryan istiyorsun ki

Bence içine neresi siniyorsa orda ol canım, benim yaşadığım yerde 1 devlet 1 özel var, özel berbat. Ben takiplerimi devlette yaptırıyorum doğumumda orda olacak inşallah, gebe eğitimine katılıp sertifika aldığım için tek kişilik oda hakkım var. Ama sen araştırmada daha rahat edeceksen orda ol.

Gayet normal canım doğduktan sonra daha fazla bile olabilir çocuğum için yeterli miyim soruları ama gece kalkma falan hiç dert etme annelik insanı hiç olmadığı kadar fedakâr yapıyor

Etrafımdaki pek çok kişi beni normal doğum konusunda çok korkuttu canım burda anlatıp endişelendirmiyim kimseyi

Bu yüzden sezeryan konusunda çok ısrarcıyım.
Canim herkes herşeyi söyler
Aynı ağızlar sezeryan içinde kötü korkutucu şeyler söyler
Bunca yıl insanoğlunun varoluşundan beri insanlar, hayvanlar normal doğum yapıyor
Kötü birşey olacaksa heriki doğum yöntemindede olur
Benim sana tavsiyem o insanlara kulaklarını tıka ve akışına bırak bebeğin ve drun karar versin buna

Kendi isteginlemi sezeryan olacak?

Kızlar merhaba bugün memlekette Doğum yapacağım doktora muayene oldum bebeğin büyük olduğunu şeker yüklemesi yapılıp yapılmadığını sordu ama Iğdır’da doktor yapmadı yükleme. Bebeğin büyüklüğü ya gizli şekerden ya anne baba iridir ondan yada anne iyi beslenmiştir dedi ben iyi beslendim ama internetten baktığımda gizli şeker belirtileri var bende Bebeğe zarar vermiş midir ya çok üzgünüm şu an

Ben sadece hastaneden çıkarken giymek için külot koymuştum.Dependin üzerine gerek olmuyor
Teşekkür ederim kızlar. İnşallah bu sefer çok kanamam olmaz. Bende atayım çantaya lohusa külodu o zaman ne olur ne olmaz

Canim bana doktorum icmeden gelme.vs demedi ben sadece bir ara kadinlar kulubunde okumustum sabah ac karnina icmeden gidin diye bende icmeden gidiyo idim.Ama son zamanalarda icip gidiyorum.Endokrine gidiyosun degil mi.Benim degerlerim yuksekken yuksek dedigim 5.5 falan.iste cokta yuksegi gormedim endokrine gidiyo.idim.Simdi saglik ocaginda baktiriyorum eger yuksek degilse endokrine gitmiyorum.Ben hamilelikten 7 8 ay once ogrendim.Hasimato tiroidi benim.Ama korkma canim cok yuksek olmadigi sureciyle.Benimde bir.turlu duzene girmiyo idi en son kendim ilacimi.ayarladim cok.sukur kac aydir gayet degerlerim iyi

internette de Kaagan Kocatepe diye bir doktor var cok dinlerim.O da tsh icin aman aman yuksek oadikca korkmayin iste coxuk engelli.olur şoyle olur boyle olur cok derler oyle bir sey yok.ama ne zaman sikinti cok asiri yuksek.olur o zaman sikinti.olur demisti.Sende dinle istersen.Benim 3.50 idi sonra 3.64 oldu baktik bir kac sonuca gore yukselmeye devam ediyo.Bana da doktor 3 gun 100 kullan 4 gun 75 kullan demistinona ragmen.yukselmeye devam edince ben tam.tersini uyguladim yerinde durduBirde her sabah ayni saatte ic ilacini.Mesela ben muhakkak saat 8 de iciyorum.Bir gun.baska saatte bir gun baska saatte icme.

Ne kadar önde çıkıyor canım ?

Tamam canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…