2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kaç gün daha oradasın canım dogumhanede yatmak benim psikolojimi bozan bişey
Aslında kanama ve sancim kesildi ama hala ilaç takılı doktor dün herşey yolundaysa çıkarabiliriz dedi ama henüz kontrole gelmedi bugün olmazsa yarın büyük ihtimal çıkarım.
Ilk geldiğim gün benimde bozuldu daha önce şancı çeken doğuran kimseye bile şahit olmamıştım yanimda ki kadın şancı çekince acısını hisediyordum resmen ama mutlu sonu görünce insan bi rahatlıyor.

Kızlar bende dağıtmalık hediyelik ve çikileta siparişini verdim + pano yaptırıcam oda çıktı aradan
(çikileta yaptırcak arkadaşlar raf ömrü 1 yılmış tadında bozulma vs olmaz serin kuru yerde saklayın yeter dediler bilginize)

tsh ı yüksek çıkan kızlar bi bakarmısınız şimdi benim ysh yüksek çıktığı için dr gittim ve euhyrox 50 ile başladık 3 hafta sonraki kontrolde 2.40 a düşmüştü ve dr 50 ile devam etmemi istedi dün tekrar ölçtürdüm ve 3.22 çıkmış şimdi dr la telefonda görüştüm ve 12.5 mcg daha yükseltti yani toplamda 62.5 olacak
Sorum şu sizler tsh ınızı ne sıklıkla ölçtürüyorsunuz ve değerleriniz kaç çıkıyor birde kullandığınız dozlar nedir
Bir de tsh ölçtüreceğiniz zaman ilacı içmiş olarak mı gidiyorsunuz içmeden mi

Biberon koymakta yarar var formül mamadsn ziyade memeyi tutmazsa sütü sağıp vermek gerekebilir canım
evet haklısın canım illaki süt sağmayı koyacaksam birşeye aktaracağım o sütü, biberonu da koyayım, sen neden havlu koydun kuzu peki, bebişi yıkamıyorlar ya havluya gerek var mı ?

evet haklısın canım illaki süt sağmayı koyacaksam birşeye aktaracağım o sütü, biberonu da koyayım, sen neden havlu koydun kuzu peki, bebişi yıkamıyorlar ya havluya gerek var mı ?
Kuzum 3 tane küçük havlu koyucam mutfak için olanlar var ya bebekten ziyade kendim için terlersin yüzünü silersin ne bileyim doğumdan sonra elini yüzünü yıkarsın sıcak o hararet nolur nolmaz sırtına bile koyulur yani
Bebek için banyo havlusu koymadım zaten dediğin gibi yıkanmicak

hah tamam kuzu ben bebek için sandım, kendim için bende koydum zaten illaki lazım olur. kendim içinde 3 çift pijama koydum çok mu koymuşum bi elbise tarzı, altına rahat bir tayt, 1 önden düğmeli alt üst rahat, birde lohusa takımı gibi. sezeryan falan olursa son anda diye bilemedim, çok kirleniyor diyorlar
bunlar harici :
depend- ped
kilot- atlet 2
emzirme sütyeni
tokalar taçlar - yazmalar
terlik
poşet (kirli için)
deodorant ve bi kaç makyaj malz. eklicem
permatik düşünüyorum nolur nolmaz
diş fırçası aldım
başka unuttuğum birşey varsa ekleyin kızlar

Ben de cikmislara bakiyordum ama bu dönem neredeyse derslerin yarısı ilk geçmişi cikmisi yok çok zor oluyo yetişmedi yetişmez.acil durum ve afet yönetimi benim de ilk senem daha ☺

Allah kolaylık versin hepimize de

Ben hamileliğin başından beri kullanıyorum 50 mg hiç değiştirmediler burda sonuçlar doktora gidiyor bi sorun olmadıkça bize söylemiyorlar 2 ayda bi kontrol ediyorlar ilacı içerek gidiyorum zaten sabah aç karnına içiliyor ilk işim onu içmek oluyor. Kahvaltıdan en az yarim saat önce almak gerek.

Bence çok değil pijama canım ben 4 gündür hastanedeyim 3 defa degistirdim çok terliyorum kendimi rahatsız hisediyorum. Iç çamaşırı ve pijama koy bi kaç tane gerekli

Bende bi penye Bi şık gecelik koyucam üçüncü pijamayıda ekleyebilirim nolur nolmaz diye
Venüs jilet benimde yanımda olucak
Bi tane elbise koyucam ertesi gün hem çekim hem hastaneden çıkarken giymek için çok cafcaflı değil normal düz renk
3 lohusa donu Bi tane emzirme sütyeni
Diğerleri saydıkların gibi bakım ürünleri canım aynı ek olarak maşa ve düzleştirici

Âmin canım teşekkür ederim bütün bebisler sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…