İlk başlangıçta 25 ile başladık her ay kontrole gittiğimizde tsh değerine de baktı doktorumuz gerektiğinde doz arttırdı Uzun süredir tsh değerlerim düşük olmasına rağmen 75mg da devam ediyorum Sabah aç karnına içmiş olduğun için her kontrolünde de içerek gitmiş oldumtsh ı yüksek çıkan kızlar bi bakarmısınız şimdi benim ysh yüksek çıktığı için dr gittim ve euhyrox 50 ile başladık 3 hafta sonraki kontrolde 2.40 a düşmüştü ve dr 50 ile devam etmemi istedi dün tekrar ölçtürdüm ve 3.22 çıkmış şimdi dr la telefonda görüştüm ve 12.5 mcg daha yükseltti yani toplamda 62.5 olacak
Sorum şu sizler tsh ınızı ne sıklıkla ölçtürüyorsunuz ve değerleriniz kaç çıkıyor birde kullandığınız dozlar nedir
Bir de tsh ölçtüreceğiniz zaman ilacı içmiş olarak mı gidiyorsunuz içmeden mi
Kızlar benim ayak bileklerim farklı boyuta geçti tövbe cin çarpmış gibi göbeğimle kapışır yani elf ayağı olma boyutunda ilerliyor
Canım ben nasip olursa Medova Fuat beyde Doğum yapmayı düşünüyorum. Hastane emzirme konusunda çok kararlı. Gebe eğitimlerinde de aynı şekilde ısrarla anlattılarSen hangi hastane de doğum yapcan canım. Bana da en son yattığımda emzirme eğitimi verdiler emzirmeden gondermeyiz burdan merak etme dediler. Bana da biberon istemediklerini söylediler.
Canım enjektör kaşık gibi yöntemler sanırım tam bilgim yok. Emzik için mutlaka bir ay bekleyin diyorlarEe emmezse parmakla falan destekliyormış öyle bişey mi yapıcak ki acaba
Ben bide hemen emziğe alışsın istiyorum inşallah tutarsa ne zaman vermek gerekir onu merak ediyorum 3 haftadan sonra verin falan diyo kaynaklar ama
Evet canım ya bak aklıma gelmedi. İsim falan işlenebilirsanırım battaniyenin üstüne nakış yapmak için canım
Canım hastanede nasıl bir başörtü takacaksın görseli varsa benimle paylaşır mısınaaa evet bak ben dışarı çıkarken giyecek birşey koymadım iyiki söyledinpijamayla eve gideceğim bana kalsa , bende rahat bir elbisem var onu koyayım, kapalı olunca koymadım bone eşarplar var onlardan süsletip takacağım, ayrıcada taç işte yeter tamam hah hazır sayılırız o zman dans
Peki en fazla kaç çıktı değerinİlk başlangıçta 25 ile başladık her ay kontrole gittiğimizde tsh değerine de baktı doktorumuz gerektiğinde doz arttırdı Uzun süredir tsh değerlerim düşük olmasına rağmen 75mg da devam ediyorum Sabah aç karnına içmiş olduğun için her kontrolünde de içerek gitmiş oldum
Kız elfler güzel oluyor hobit ayağıdır oKızlar benim ayak bileklerim farklı boyuta geçti tövbe cin çarpmış gibi göbeğimle kapışır yani elf ayağı olma boyutunda ilerliyor
Valla birşey demedi hiç. Belki eşime söylemiştir ama o da bana birşey demedi. Amann dese nolacak sankiAnnenin ismini koymana kaynana ne diyor canım
Wuhuuu tam adamına denk gelmişsanırım battaniye üstüne nakış yapmak için çünkü dikiş nakış kategorisinde satılıyor
Evet canımKendi isteginlemi sezeryan olacak?
Doktor biraz acımasız girer girmez kiloma da laf attı bu kiloyla iyi yolculuk yapmışsın dediYoktur Allah'ın izniyle zaten iki haftaya kadar normal kabul ediyorlar. Doktor boş yere korkutmus seni. Bana da yaptılar aynısını durduk yere korkuttular şimdi sallamiyorum. Genetik, ne güzel işte çok iyi beslemisim bebegimi deyip geçiyorum.
Canım Özaman sen diyetisyene git ve hemen diyete başla. Şekerin varmış gibi. Diyetin zararı yok faydası var sonuçta.İnşallah canım ya nette gizli şeker belirtilerine baktım var bende ondan korktum biraz
Tabi canım diyet yaparım zaten tokluk şekerini ölçecem bugün ona göre doktor hemen gel dedi yüksek çıkarsaCanım Özaman sen diyetisyene git ve hemen diyete başla. Şekerin varmış gibi. Diyetin zararı yok faydası var sonuçta.
Canım acaba tuzdan mı ?Evet canım hemde ne şişme ayakkabının içinde kaldıkça şişiyo
4.7 çıktı en fazla 75mg başladıktan sonra 1.25civarlarına indi hala da öyle devam ediyor şükürPeki en fazla kaç çıktı değerin
Aslında bende seninle aynı fikirdeyim vok normal doğum izledim korkmuyo degilim .sezeryan olabılır bası buyuk denildi kendimi kaptırdım sezeryan olsun istiyorumEvet canım
Benimde iki hafta öndeydi. Bel çevresinden anlıyorlar zaten iriliği. Dr şekerden şüphelendi ve gerçektende şeker çıktı. Diyete başladım geçen hafta gittiğimde bir hafta öndeydi sadece. Dr gayet iyi dedi. İnşallah sende üzerinde dur canım yoluna girer korkma yaniTabi canım diyet yaparım zaten tokluk şekerini ölçecem bugün ona göre doktor hemen gel dedi yüksek çıkarsa
Canım aklına bile gelmiyecek Bi şeyler söyleyip korkuttular beni etrafımdakilerCanım özel değilse sezaryen isteme sebebin nedir merak ettim?
Ya neden izliyorsunuz. Ben hiç izlemedim izlemem de ne gerek var. Korkmayın bazısınında çok rahat olmuş. Daha dün bir arkadaşım dedi hamileliğim doğumumdan daha zordu diye üç kere daha doğururum diye.Aslında bende seninle aynı fikirdeyim vok normal doğum izledim korkmuyo degilim .sezeryan olabılır bası buyuk denildi kendimi kaptırdım sezeryan olsun istiyorumama sonraki doğumları düşünüyorum pişman olurmuyum diye uff bılmıyorum
Benim ablam 10 sene içinde 4 kere sezeryan oldu canım hiç bi sorunda yaşamadı çok şükürAslında bende seninle aynı fikirdeyim vok normal doğum izledim korkmuyo degilim .sezeryan olabılır bası buyuk denildi kendimi kaptırdım sezeryan olsun istiyorumama sonraki doğumları düşünüyorum pişman olurmuyum diye uff bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?