2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İlk başlangıçta 25 ile başladık her ay kontrole gittiğimizde tsh değerine de baktı doktorumuz gerektiğinde doz arttırdı Uzun süredir tsh değerlerim düşük olmasına rağmen 75mg da devam ediyorum Sabah aç karnına içmiş olduğun için her kontrolünde de içerek gitmiş oldum

Kızlar benim ayak bileklerim farklı boyuta geçti tövbe cin çarpmış gibi göbeğimle kapışır yani elf ayağı olma boyutunda ilerliyor
Ben de çok kötüyüm 2 gündür ellerim de şişmeye ve uyuşmaya başladı. Bileklerimden çatlıcakmışım gibi hissediyorum

Sen hangi hastane de doğum yapcan canım. Bana da en son yattığımda emzirme eğitimi verdiler emzirmeden gondermeyiz burdan merak etme dediler. Bana da biberon istemediklerini söylediler.
Canım ben nasip olursa Medova Fuat beyde Doğum yapmayı düşünüyorum. Hastane emzirme konusunda çok kararlı. Gebe eğitimlerinde de aynı şekilde ısrarla anlattılar
Canım enjektör kaşık gibi yöntemler sanırım tam bilgim yok. Emzik için mutlaka bir ay bekleyin diyorlar
sanırım battaniyenin üstüne nakış yapmak için canım
Evet canım ya bak aklıma gelmedi. İsim falan işlenebilir
Canım hastanede nasıl bir başörtü takacaksın görseli varsa benimle paylaşır mısın

Saye- @kafkas Heeh bende işte o 35likten aldım. Muline ne be bu arada
Etamin kaneviçe falan yapılıyor ya o ipler canım

Peki en fazla kaç çıktı değerin

Kızlar bana netten alabileceğim bir tayt söyleyin yazlık bir tayt. Kışın mothercare almıştım çok güzeldi o. Eğer aldığınız beğendiğiniz yerler varsa yazın lütfen. Birde elbise almak istiyorum bir iki tane güzel bildiğiniz bir yer var mı

Doktor biraz acımasız girer girmez kiloma da laf attı bu kiloyla iyi yolculuk yapmışsın dedi aman bebeğim iyi olsun da bana istediğini söyleyebilir

Tabi canım diyet yaparım zaten tokluk şekerini ölçecem bugün ona göre doktor hemen gel dedi yüksek çıkarsa
Benimde iki hafta öndeydi. Bel çevresinden anlıyorlar zaten iriliği. Dr şekerden şüphelendi ve gerçektende şeker çıktı. Diyete başladım geçen hafta gittiğimde bir hafta öndeydi sadece. Dr gayet iyi dedi. İnşallah sende üzerinde dur canım yoluna girer korkma yani

Ya neden izliyorsunuz. Ben hiç izlemedim izlemem de ne gerek var. Korkmayın bazısınında çok rahat olmuş. Daha dün bir arkadaşım dedi hamileliğim doğumumdan daha zordu diye üç kere daha doğururum diye.

Benim ablam 10 sene içinde 4 kere sezeryan oldu canım hiç bi sorunda yaşamadı çok şükür

Doktorlar 2 sezaryandan sonra 3.'yu çok onermiyor
En azından benim doktor öyle söylüyor
Ama ben yinede sezeryan istiyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…